2022 június 25 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. október 15. - Komoly döntés áll előtted

Napi horoszkóp 2021. október 15. – Komoly döntés áll előtted

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szíved választottja vagy legjobb barátod mélyen hallgat, ha szóba kerülnek az érzelmek. Persze nem kell azonnal arra gondolnod, hogy már nem szeret vagy van valakije, hidd el, magától elmondja majd, mi a baj. Ha erőlteted a dolgot, csak eltaszítod magadtól. Hamar megoldódnak a dolgok köztetek, csak adj neki egy kis időt!

Bika (04.21. – 05.21)

Mozgalmas lesz a péntek, ugyanis nagy lesz a jövés-menés körülötted. A nap első felében leköt a munka vagy a tanulás, de később vitába keveredhetsz, ha nem vigyázol. Nem lenne jó elrontani a hétvégédet is, inkább törődj csak magad dolgával, nem kell beleavatkoznod semmibe.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Rendkívül érzelmes napra számíthatsz, szerelmi életedet illetően leszel ma magasan és mélyen is. Ha kapcsolatban élsz, csak úgy lehet nyugodt a jövőd, ha minden kérdést tisztázol és meghozod a döntést, amit oly régóta halogatsz. Szingliként pedig azt kell eldöntened, kit akarsz, mert vannak jelentkezők bőven, csak nem akarod őket észrevenni.

Rák (06.22. – 07.22.)

Semmi szégyellni való nincs abban, ha néha könyvet veszel a kezedbe és nem a neten lógsz. Bár népszerűek az E-bookok is, jobban kedveled a hagyományos dolgokat. Ha ezt tervezed a hétvégére, ne feledd, nem vagy egyedül! Van a környezetedben valaki, akit nem elégít ki az olvasás, inkább kalandra vágyik. Szánj időt rá is, nem fogod megbánni!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Karriered kezd egyenesbe kerülni és magadon kívül másnak is hálás lehetsz ezért. Többen állnak melletted, egyengetik az utadat, hogy az minél simább legyen. Hálával tartozol nekik, amit a hétvégén ki is mutathatsz. Ám ma van még egy fontos kötelességed, a sárga csekkek csak gyűlnek, ne felejtsd el feladni őket!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Mindig van valaki, aki az idegeidre megy. Azonban el kellene gondolkodnod azon, miért van ez, hiszen valószínűleg nem velük van a baj. Te vagy a közös nevező és ez felettébb gyanús. Maradj magabiztos, de engedj teret másoknak is, különben végképp egyedül fogsz maradni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Annak ellenére, hogy péntek van, energiaszinted a magasban van. Kihasználhatnád a mai napot arra, hogy levezesd a fölös energiákat. Hamarosan pénz áll a házhoz, amire nem számítasz, de a helye megvan. Költekezz okosan, minden fillért be kell osztanod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Úgy érzed, hiába teszel meg mindent az előrejutás érdekében, egy helyben toporogsz. Rengeteg mindent elértél már, nézz csak vissza, hol tartottál évekkel ezelőtt és hol tartasz most? Bár lehet lassúnak érzed a dolgot, mégsem az. Csak így tovább!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Általában nem csalódsz a megérzéseidben, de ezúttal sajnos kevesek lesznek. Bőven szükség van még információra ahhoz, hogy lásd a teljes képet. Járj nyitott szemmel és füllel! Szerencsés időszak elé nézel, most már nem adhatod fel!

Bak (12.22. – 01.20.)

Új szelek fújnak, te pedig nehezen alkalmazkodsz a változásokhoz. Ám ezek elkerülhetetlenek, de minden újdonságnak meg van az előnye, amiket hamarosan meg is tapasztalsz. Párkapcsolatodban vagy kiszemeltjeidben ne a hibát keresd, mert így sosem leszel boldog. Lazulj el és élvezd az életet, mert minden perc ajándék.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Már reggel gondold végig, mi a legfontosabb teendőd a mai napon és mi várhat még rád?! A jó időbeosztáson ugyanis sok múlik, hiszen ezzel elkerülhető a túlóra. Amennyiben képes vagy gyors döntéseket hozni, minden rendben lesz és nyugodtan megkezdheted a hétvégi lazulást.

Halak (02.20. – 03.20.)

Érdemes kihasználnod a kedvező bolygóállásokat, mert most minden a te malmodra hajtja a vizet. Legyen szó munkáról vagy magánéletről, számba kell venned hosszútávú lehetőségeidet és minél hamarabb határozni. A szerencse sokáig elkísér és megalapozza a jövődet is. Talán feladhatnál egy lottószelvényt is, hiszen sosem lehet tudni.

Ezek is érdekelhetnek