2022 június 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. október 16. - Érzelgős szombat

Napi horoszkóp 2021. október 16. – Érzelgős szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombaton egy fontos feladat végére szeretnél pontot tenni, de te sem tudod, mit várnak tőled valójában. Ha a megérzéseidre bízod magad, akkor nem tévedsz, de azért térképezd fel a helyzetet minél alaposabban! Egy beszélgetés során is kincset érő információkat szerezhetsz, csak tartsd nyitva a füled!

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton furcsa dolgokra adhatod a fejed, de környezeted már megszokta, hogy nem vagy átlagos. Különcséged csak mosolyt csal az arcukra, de azért délutánt töltsd a családoddal vagy a barátaiddal a szabadban, mindenkinek jót tesz egy közös kikapcsolódás.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szép és izgalmas nap vár a szerelemben szingliként és párkapcsolatban élőként. Ma rengeteg bókot kapsz és újra biztos leszel benne, hogy jól választottál. Ha még szingliként hezitálsz, ma megkapod a választ a kérdésedre, ideje szívedbe fogadnod az illetőt, aki oly régóta ostromol téged. Ne félj, nincs miért!

Rák (06.22. – 07.22.)

Jelenlegi partneredről vagy egy barátodról sorra derülnek ki olyan dolgok, amik nyilvánvalóvá teszik, hogy nagy a baj. Persze nem mehet mindig minden gördülékenyen. Ha az illető őszinte lesz hozzád, még van esély, ha nem, azonnal add ki az útját!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Elképzeléseid rendkívül jók, a baj csak az, hogy támogatók híján vagy. Sajnos senki nem látja a fantáziát az ötleteidben, nem meglepő, ha úgy érzed, fel kellene adnod. Hamarosan lesz, aki meglátja benned a lehetőséget és örömmel, lelkesedéssel hallgatja terveidet. Még egy kis kitartás és learathatod a babérokat.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Rendkívül tapintatos és diplomatikus ember vagy, ma pedig különösen kedves leszel mindenkivel. Odafigyelsz minden apróságra, udvarias leszel, ami a mai világban már csak alig létezik. Elsimítasz minden nézeteltérést és együtt működsz a többiekkel, amiben nagy örömödet leled.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Talán már gondolkodsz egy ideje azon, hogy új lakásba költözz vagy új autót vegyél, de nem tudod, ebben a bizonytalan helyzetben merj-e hitelt felvenni. Nyugodtan fordulj a bankhoz, de arra nagyon ügyelj, hogy addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér. Egy kicsit gyűjtögess még, mielőtt ekkora fába vágod a fejszéd, akkor magabiztosabb lehetsz majd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétvégén ne vegyél ennyi munkát a nyakadba, mert partnered sem nézi jó szemmel, ha nem csinálsz mást, mint dolgozol és azt sem engeded, hogy segítsen neked. Ha össze vagy törve, nem menekülhetsz a munkába, inkább beszélj szerelmeddel vagy legjobb barátoddal, mert korántsem akkora a baj, mint hiszed. Pénzügyeid már javulnak, de ez nem jelenti azt, hogy eszeveszett költekezésbe kezdhetsz. Szánd a napot a pihenésre, szükséged van a lazításra.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Egy közeli ismerősöd keveredhet ma bajba, ugyanis egy olyan üggyel vádolják meg, amihez semmi köze. Tenned kell azért, hogy az igazság kiderüljön, de egyelőre csak támogatásodról biztosíthatod őt. Beszélgessetek, próbáljatok ellazulni, ezzel kicsit kizökkented őt. Szüreti szezon van, menjetek és mulassatok!

Bak (12.22. – 01.20.)

Általában kiegyensúlyozott vagy, most mégis kissé szétszórtnak érzed magad. Szombaton válassz magadnak különleges pihenést, például táncolj, menj szaunába, tégy olyat, amit soha vagy ritkán csinálsz. Ez majd kizökkent a hétköznapokból és talán egy új hobbid is lesz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton összeszólalkozhatsz a szomszéddal vagy egy kollégáddal, ugyanis egyáltalán nem egyforma az értékrendetek. Ám nem szabad indulatosnak lenned, mert abból semmi jó nem sül ki. Próbálj meg higgadtan érvelni, akkor békésen megbeszélhetitek a dolgot. Van ennél fontosabb is a hétvégén, ne pazarolj erre sok időt.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton nosztalgikus hangulatba kerülsz. Eszedbe jut a gyermekkorod, esetleg a főiskolai évek. Néha jó elmerengeni a múltban, de élned a jelenben kell. Ugyanakkor vannak dolgok, amik lezárásra várnak, mert eddig nem sikerült feldolgoznod őket. Lehet, hogy segítségre van szükséged, ami ma meg is érkezik hozzád.

Ezek is érdekelhetnek