2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. október 2. - Bármit elérhetsz!!!

Napi horoszkóp 2021. október 2. – Bármit elérhetsz!!!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Környezetedből sokan nem hittek benned, abban, hogy képes vagy elérni kitűzött céljaidat. Benned azonban megvan a szükséges tudás, tapasztalat ehhez és most a kételkedők orra alá dörgölheted, hogy igenis megcsináltad, elérted a sikert. Szombat lévén meg is ünnepelheted ezt azokkal, akik mindvégig támogattak és bíztak benned.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton nyithatsz az új dolgok felé, de csak akkor, ha végleg lezártad a régit. Van azonban valaki, aki azon munkálkodik, hogy ez ne sikerüljön. Ez felháborít téged és nem is tudod hova tenni az egészet, de végül rájössz, az illető nem akar elveszíteni téged. Céljaitok tisztázása után minden világossá válik és egyenesbe kerülnek a dolgok.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Az az ember vagy, aki, ha elvállal valamit, addig nem nyugszik, amíg nem teljesíti a feladatot. Ezzel pedig kivívod környezeted elismerését. Az azonban fontos, hogy ne vegyél nagyobb terhet a válladra, mint amit elbírsz. Ma ne is dolgozz, lazíts, mert a hétvége erre való, a többi ráér hétfőn is.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton valami történik körülötted, ami arra ösztönöz, hogy belevágj abba, amin régóta töröd a fejed. Mostanra nemcsak a tervek szövögetése a cél, hanem azok megvalósítása. Elő a kalandvággyal és az önbizalommal, de alaposan rágj át minden apró részletet. Fontos, hogy semmi ne maradjon ki, mert csak így láthatod előre a végkifejletet.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szereted felkavarni az állóvizet, utálsz egy helyben toporogni. A változás csak rajtad múlik, pontosan tudod, mi szabadít fel. Bár lehet másoknak meredeknek tűnnek ötleteid, de megnyugtathatod őket, hiszen semmi rossz nem sül ki belőlük. Nincs miért késlekedni, cselekedj!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton olyan feladat elé nézel, ami nagyon nincs ínyedre, de meg kell csinálni. A megbízást azonban valaki olyan adta, aki teljesen megbízik benned és nem akarsz csalódást okozni neki. Minél hamarabb cselekszel, annál hamarabb szabadulsz és teheted, amit szeretnél.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Lassan, de biztosan menetelsz előre, de folyamatosan attól rettegsz, hogy hasra esel. Éppen ezért semmiben nem leled örömöd és belefásulsz az életedbe. Most azonban nem adhatod fel, ha már idáig eljutottál, csal lazíts egy kicsit, akkor szebbnek látod majd a világot. Túl görcsös vagy mostanában, ez pedig csak visszafog téged.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton egy olyan döntést kell meghoznod, amin már rég túl kellett volna esned. Csak húzod az időt és homokba dugod a fejed, ennek pedig kellemetlen következményei lesznek. Állj a sarkadra és légy határozott, mondd ki végre, amit gondolsz és cselekedj! Nincs mire várni!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombatra nem voltak terveid, a sors mégis közbeszól. Olyan kihívás elé állít az élet, ami minden energiádat felemészti. Vedd elő minden tudásod és tapasztalatod, mert ez húz ki a csávából. Büszke lehetsz majd magadra, mert a nap végére tiszta víz kerül a pohárba és egyenesbe jönnek a dolgok.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton váratlan események történnek, olyan dolgokkal kell szembenézned, amikre álmaidban sem számítottál volna. Korábban nagy csalódás ért, ami azóta megerősített és már nem befolyásolja a jelened. Ha van még valami lezárandó, ne habozz, mert így tovább léphetsz és sokkal nyugodtabb leszel.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Bonyolult helyzetben találod ma magad, legalábbis első látásra. Ám nem kell megijedned, a megoldás tálcán kínálja fel magát, csak észre kell venned. Sok a vészmadár körülötted, de te ne hallgass senkire, mert most csak magadban bízhatsz. A siker a tiéd, bár a bejárandó út nem lesz könnyű.

Halak (02.20. – 03.20.)

Régóta húzódik egy ügy, aminek szombaton pontot tehetsz a végére. Találd meg a legegyszerűbb megoldást, a legrövidebb utat, hogy a hétvége hátralévő részében azt tehesd, amihez csak kedved van. A teher lekerül a válladról, most már fellégezhetsz.

Ezek is érdekelhetnek