Világunk.hu
2023 december 7 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. október 21. - Változatos csütörtök

Napi horoszkóp 2021. október 21. – Változatos csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Ez a csütörtök nem lesz a hét kedvenc napja, ugyanis többen is az agyadra mennek majd, mert megkérdőjelezik a tudásod és szakmai hozzáértésed. Senki nem bizonytalaníthat el, hiszen jó szakember vagy, ezt pedig ma be is bizonyíthatod minden kételkedőnek.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Mostanában végre van időd arra, amire csak akarod. Főleg akkor, ha szabadságon vagy. Ha dolgoznod kell, akkor is szánj időt magadra, sok lehetőséged van a szabadidős programokra. Még semmi sincs veszve, de bőven van mit bepótolni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Pozitív hangulatod csütörtökön sem változik, továbbra is jó kedvű és optimista vagy. Minden úgy alakul, ahogy szeretnéd. A munkádban sem akadályoz senki, minden gördülékenyen halad. Ha esetleg szabadságon vagy, akkor valóban kerek lesz a mai nap, mivel tényleg azt tehetsz, amihez csak kedved van.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Csütörtökön nehéz nap elé nézel, mert úgy érzed, ma semmi nem sikerül és minden ellened van. Minden szót támadásnak veszel, de még ha így is van, akkor se sértődj meg, csak engedd el a füled mellett. Felesleges vitatkozni bárkivel is, ezzel ugyanis csak a saját dolgod nehezíted meg.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Csütörtökön hívd fel a szüleidet vagy legjobb barátodat, esetleg látogasd meg őket. Főleg akkor, ha már régen találkoztatok, nagy öröm lesz a viszontlátás. Sok a megbeszélni való van és talán valakinek segítségre is szüksége van. Te mindig ráérzel az ilyenre, most is hallgass a belső hangokra.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Ne pazarold az energiádat arra, hogy másokkal törődsz. Ez persze rosszul hangzik, de most erre van szükséged. Főleg azért, mert ma nem is fog menni. Egyébként pedig, akad tennivalód bőven, azokra kell koncentrálnod. Figyelj oda saját magadra, a te életedre, mert most ez a legfontosabb.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Csütörtökön vége szakad az elmúlt napok eufóriájának, de ne aggódj, maradt elég energiád ahhoz, hogy túléld ezt a hetet. Továbbra is optimista vagy, csak egy kicsit elfáradtál, úgyhogy ma este időben pihenj le, akkor holnap már könnyebb napod lesz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Csütörtökön nem találod a helyed, szíved szerint csak lógatnád a lábad. Ha szabadságon vagy, ennek nincs semmi akadálya, de, ha dolgoznod kell, akkor akad egy kis bibi. Bírd ki valahogy a mai napot, a holnapi már sokkal könnyebb lesz és te is lelkesebb leszel, hiszen már nagyon közel van a hétvége.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Annak ellenére, hogy csütörtök van energikus és lelkes vagy, talán még jobban, mint a hét elején. Tudod, hogy valami jó következik az életedben és már nagyon várod, d légy még egy kis türelemmel! Ez most egy kihívás, amit teljesíteni fogsz, így semmiképp ne jusson eszedbe feladni.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Ezen kívül még hátra van egy munkanap a hétből, de te már most kimerültnek érzed magad. Nincs erőd vitatkozni vagy kiállni magadért és az igazadért, de szerencsére nem is kell. Maradj csendben, mert csak így élheted túl a mai napot. A dolgok mennek a maguk útján, mára legyen elég ennyi.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

A csütörtök negatív hangulata téged nem érint, így nagyon szerencsés vagy. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nyugodtan hátra dőlhetsz, ugyanis ma te leszel az, aki energiával tölti fel a többieket. Támogatásod és pozitív kisugárzásod sokat segíthet rajtuk és a munka máris el van végezve.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ez a csütörtök nehéz pillanatokat okozhat számodra. Meg kell találnod a legjobb megoldásokat a problémákra, de ez csak higgadtan fog menni. A kompromisszum lehet a legjobb, ami megmentheti az egész napot. Ne feledd, hogy te irányítasz, a döntés a kezedben van.