Világunk.hu
2023 december 7 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. október 22. - Kellemes nap a mai

Napi horoszkóp 2021. október 22. – Kellemes nap a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

A hét utolsó munkanapján végre fellélegezhetsz, minden teher lekerül a válladról. Nem volt könnyű számodra ez a hét, de végül nyugtázhatod, hogy mindent sikeresen megoldottál. Délutántól azonban már koncentrálj a hétvégére, ami felkavarhatja az állóvizet. DE! Pont erre vágysz, nem igaz?

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Pénteken mindenkivel megérteted magad és könnyen kötsz kompromisszumokat. Minden problémás feladatodat vagy beszélgetést időzíts mára, mert most könnyedén megoldhatsz bármit. Környezetedben mindenki elfogadja tanácsaidat és javaslataid, ez pedig különösen jó érzéssel tölt el.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Bár péntek van, ami egyébként nem szokott egyszerű lenni, de ma bármit elérhetsz, amit csak szeretnél, ugyanis tele vagy energiával és lelkesedéssel. Semmi és senki nem állíthat meg. Valószínűleg hamarabb le is léphetsz a melóból és megkezdődhet egy fergeteges hétvége.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Nehéz lesz számodra a péntek, de van egy pozitív mozzanat is, ugyanis újra felcsillan a remény, ez pedig mindent megváltoztat. Nem volt hiábavaló az elmúlt időszak megpróbáltatása, most már látod, hova vezet a kitartásod. A kemény munka meghozza a gyümölcsét és már látod a fényt az alagút végén.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Pénteken közbeszól a sors és felkínálja azt a lehetőséget, amire oly régóta vágysz. Nincs okod a töprengésre és gyanakvásra, csak vágj bele. Lelkesedésed határtalan és ez később sem hagy alább. Csak erre az egy apróságra volt szükséged ahhoz, hogy végre egyenesbe kerülj.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Pénteken nagyot fordul veled a világ, a nehézségeknek vége és az állóvíz sem állóvíz többé. Visszatér a remény, már nem érzed úgy, hogy mindent elveszíthetsz. A lehető legjobban alakulnak a dolgok, a hétvégén pedig teljes harmóniába kerülhetsz magaddal és az életeddel.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Pénteken furcsa érzések kerítenek hatalmukba, de csakis jó értelemben. Kifejezetten szerencsésnek érzed magad, ez pedig pozitív energiával tölt fel. Hallgass a megérzéseidre, nagy hasznukat fogod venni. Terveid megvalósítása már nem várat sokat magára, ez tehet téged most még boldogabbá.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Pénteken mindenki a támogatása felől biztosít és készségesen segít neked. Ez jó érzéssel tölt el, úgyhogy itt az ideje kiélvezned a helyzetet. Persze köszönd meg mindenkinek a támogatást, hiszen nemcsak te, hanem ők is megérdemlik, hogy kifejezd a háládat. Újra azt érzed, hogy minden a kezedben van. Kell ennél több?

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Ez a péntek számodra még egy kicsit felhősen telik, de a környezeted már nagyon lelkes, amit te egyáltalán nem értesz. Holnap már más színben látod a világot, ez a nap sajnos ilyen lesz. Sikeres szakaszba lép az életed és nagy fordulat következik be, méghozzá nemsokára.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

A péntek szerencsére konfliktusmentesen telik majd, ennél pedig nem is kívánhatnál többet. Annak ellenére, hogy mindenki nagyon fáradt már, csak mosolyognak. A jó hangulatnak köszönhetően a munka is gördülékenyen halad és talán hamarabb is szabadulhatsz a munkahelyedről.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Pénteken kifejezetten energikus leszel, ezt pedig arra kéne fordítanod, hogy új célokat tűzz ki magad elé. Gyors és hatékony leszel a munkában is, így felszabadulhat a délutánod, amit azzal tölthetsz, amivel csak akarsz. A hétvégén gondolkodj el azon, hogyan tovább…

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ez a péntek tényleg szuper lesz. Mindent pozitívan látsz, ami eddig reménytelennek tűnt, már korántsem az. Tele vagy energiával, megvalósítandó ötletekkel, amiket le is kellene jegyezned, mert ha most nem is, később még nagy hasznát veheted ezeknek.