2022 szeptember 27 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. október 23. - Szombat, a te napod

Napi horoszkóp 2021. október 23. – Szombat, a te napod

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A hétvége első napján akár dolgozol, akár nem, jól érzed magad. Ez köszönhető a jó társaságnak, de nagyban hozzájárul a siker, amit a héten elértél. Ma azonban nem kell bizonyítanod semmit. Ha máskor nem is, este engedd el magad és szórakozz!

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton nosztalgikus hangulatba kerülhetsz. Sok minden történt veled az elmúlt időszakban, nem árt átgondolni az eseményeket. Engedd szabadjára az érzelmeidet, csak így zárhatod le életed ezen szakaszát.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton kissé aggasztanak a pénzügyeid, úgy érzed nem keresel eleget, pedig rengeteget dolgozol. Ne rágódj most ezen, kicsit túlreagálod a dolgokat, semmi sincs veszve. A hétvégén el is gondolkodhatsz a folytatáson, talán munkát vagy lakóhelyet is válthatsz, ha valóban ezt szeretnéd.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nehéz év áll a hátad mögött, így nem meglepő, ha a kikapcsolódás és az utazás gondolata foglalkoztat. Ha nyáron nem volt erre lehetőséged, most bepótolhatod minden egyes percét. Ne csak tervezgess, lépj a tettek mezejére, megérdemled a pihenést.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton jól érezhetnéd magad, de ha dolgoznod kell, érhet egy kis kellemetlen meglepetés. Ne vedd magadra mások szavait, mindenki feszült ma egy kicsit. Gondolj arra, hogy holnap a szeretteiddel lehetsz, ez elég erőt fog adni, hogy kibírd ezt a munkanapot.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton vásárlási lázban éghetsz, de nem biztos, hogy a nagy tömeg a legjobb választás. Emberek között vagy munka közben is, inkább válaszd a családod vagy barátaid társaságát. Arról már nem is beszélve, hogy egy rossz döntéssel, hirtelen felindulásból lemeríted a számládat. Még sokára lesz fizetés, légy megfontolt!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Végre szombat van, ennek pedig nagyon örülsz, ha nem kell dolgozni menned. Ha mégis, kifejezetten jó napod lesz, sőt, az estét azzal töltheted, akivel szeretnéd. Ha szabadnapos vagy, rápihenhetsz a vasárnapra, amit tölts aktívan, nem fogod megbánni, ha nem az ágyat nyomod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton óvatosnak kell lenned, mert rengeteg pénzt szórhatsz ki az ablakon. Az elmúlt időszakban megtakaríthattál egy nagyobb összeget is, esetleg valahonnan plusz pénz állt a házhoz. Inkább dobd fel mással a kedved, barátaid vagy szeretteid társasága sokkal üdítőbb lesz számodra, ráadásul nem kerül semmibe.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A mai napot töltsd kettesben a pároddal vagy a gyerekkel, ha vannak. Persze, ha nem kell dolgozni menned. Ha így van, akkor sem kell elkeseredned, mert az estét együtt tölthetitek. Jól esik érezni, hogy szeretnek és szükségük van rád. Ezért érdemes élni, nem igaz?

Bak (12.22. – 01.20.)

Végre szombat van, egy nap, amikor talán nem kell rohannod sehova. Lehet, hogy sok dolgod lenne otthon, de bárminek esel neki, ráérsz lassan is végezni vele. Ma mindent befejezhetsz még akkor is, ha nem kapkodsz. Vasárnap pedig a te napod lesz, most valóban azt tehetsz, amit akarsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ha nem dolgozol, akkor a szombat a nyugalom napja lesz számodra. Talán nem is vágysz másra, mint egy kis sétára, kirándulásra vagy olvasásra. Nos, ez a te döntésed, ma senki nem sértődik meg azon, ha elmondod, hogy néhány órára egyedül szeretnél maradni.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton könnyen megeshet, hogy nem szeretnél otthon lenni, ami érthető is, hiszen mindenkinek szüksége van arra, hogy kiszakadjon a megszokott környezetből. Ha nem dolgozol, akkor szedd össze a gyerekeket, a párod vagy a barátaidat és keljetek útra. Kiránduljatok, túrázzatok vagy tegyétek, amihez kedvetek van. Ez a nap rólatok szól.

Ezek is érdekelhetnek