2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. október 26. - Pozitívumokkal teli kedd

Napi horoszkóp 2021. október 26. – Pozitívumokkal teli kedd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Mától már inkább előre tekintesz, ami jó jel, hisz végre sikerül lezárnod a múltat vagy befejezned egy olyan feladatot, amivel eddig nem boldogultál. Mostantól a jelen és a jövő foglalkoztasson, nincs teher a válladon, könnyebben és tiszta fejjel gondolkodhatsz, cselekedhetsz. Ne halogass semmit, csak vágj bele!

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden már érezhető lesz számodra, hogy a családi konfliktusok kezdenek elsimulni. Könnyen szót értesz mindenkivel, ugyanis a környezeted is nyitott és elfogadó. Nagy lépést teszel előre a jövődet illetően, ez persze nem jelenti azt, hogy minden egy csapásra megoldódik. A lényeg, hogy jó úton haladsz, ne add fel!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden, sőt, a hét többi napján is könnyedén megtalálod a közös hangot mindenkivel. Még azzal is, akivel eddig soha nem sikerült. Egyértelműn, világosan fogalmazol, így nem kell félreértésekre számítanod. Mostantól minden megy, mint a karikacsapás, ez pedig kifejezetten boldoggá tesz téged.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden beteljesednek a megérzéseid, amik már tegnap hatalmukba kerítettek. Ma minden gondolatod, terved érdemes papírra vetned, mert a jövőben nagy hasznukat veheted majd. Az estét töltsd a pároddal, lehetőleg kettesben. Ha vannak gyermekeitek, akkor bízzátok őket a nagyszülőkre vagy várjátok meg, amíg elalszanak. Romantikus hangulatba kerülhettek és senki nem zavar majd meg.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Most minden terved és célod megvalósulni látszik, mostantól nincs előtted akadály. Még a múltban félbe maradt dolgaid, terveid is előtérbe kerülhetnek, ugyanis új lendületet kapsz. Végre sínre kerül az életed, de ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek gondjaid vagy minden megoldódik, de most már van okod a mosolygásra.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vannak dolgok, amikkel a koronavírus-járvány miatt nem jutottál dűlőre, de mától újra lendületben leszel és éppen ezért érdemes elővenned minden terved és átgondolni őket, majd belekezdeni a megvalósításba. Légy alapos és gondolkodj tiszta fejjel, a változások elkerülhetetlenül kopogtatnak majd az ajtódon, méghozzá nem is olyan sokára.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden különleges fordulat következhet be az életedben. Sajnos ez még nem lesz kézzel fogható, de azt érezni fogod, hogy új esélyt kapsz azok megvalósítására, amik eddig nem sikerültek. Mostantól bizakodó lehetsz, úgyhogy minden okod megvan a boldogságra.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A mai nap nagyon jól alakul számodra, még azt is folytathatod, amit korábban egyszer mar elkezdtél, de a megvalósítással várnod kellett. Életed végre sínre kerül, de ez nem egyenlő azzal, hogy minden egyik pillanatról a másikra megoldódik. Bizakodásra van okod bőven, már csak a hozzáállásodon múlik minden.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Keddtől neked kedvező változás következik be az életedben. Új lendületet kapsz, így amit a járvány betörése előtt elkezdtél, most folytathatod vagy éppen be is fejezheted. A nagy változásokhoz idő kell, ezt te is tudod. Elérkeztél a fordulóponthoz, irány a megvalósítás.

Bak (12.22. – 01.20.)

Döcögősen indulhat számodra a kedd, de ez nem jelenti azt, hogy így marad egész nap. Kicsit érzékenyebben reagálhatsz a dolgokra, mint kellene, mivel felszínre törhetnek a múltbéli események, emlékek. Lehetőséged nyílik arra, hogy végleg pontot tegyél egy lezáratlan ügyre és ezzel csak előre tekints.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Túl sok a munka, de te nem hátrálsz meg. Jöhet bármi, okozhat némi fejtörést, te akkor is felül kerekedsz a problémán. Minden főnöknek ilyen munkaerőre lenne szüksége, mint te. Hamarosan jutalom is kíséri a dicséretet, mert bebizonyítottad, hogy nincs lehetetlen.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nehéz nap volt a tegnapi, de ma már minden sokkal könnyebben megy. Gyorsabban és hatékonyabban dolgozol, segítséget sem kell kérned. Ma mindenkinek bebizonyítod, hogy bármit rád lehet bízni, nem okozol csalódást. Csak így tovább!

Ezek is érdekelhetnek