2022 június 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. október 28. - Próbára teszik a türelmed...

Napi horoszkóp 2021. október 28. – Próbára teszik a türelmed…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön úgy kell járnod, mintha tojásokon lépkednél. Ugyanez igaz a közlekedésre is, ugyanis nem mindenki túl figyelmes. Maradj józan gondolkodású és higgadt, akkor a legrosszabb helyzeteket is képes leszel megoldani, méghozzá rendkívül könnyen.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön érzékenyebb lehetsz a szokásosnál, ráadásul mindenre és minden szóra. Ha teheted inkább ne beszélj senkivel, ha pedig mégis muszáj, akkor csak annyit mondj, amennyit nagyon szükséges. Ne aggódj, semmi nem tart örökké, ahogy ez sem. Holnap új nap kezdődik.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön szerencsésnek érezheted magad, még annak ellenére is, hogy a környezeted ingerült, feszült és türelmetlen lehet. Gondold át jól, kinek és mit mondasz, ne legyen félreértés vagy vita. Úgysem akarsz megbántani senkit, bocsánatot kérni a szavaidért pedig pláne nem.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön türelmesnek kell lenned és az egészségedre is nagy hangsúlyt kell fektetned. A legnagyobb szükség mégis a türelmedre lesz, mert ma mindenki sértődékeny és nyűgös. Még egy munkanap hátra van a hétből, de ne aggódj, a péntek ennél jobb hangulatban telik majd.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön paprikás hangulatban leszel, de ha ez még nem lenne elég, akkor érzékeny is vagy. Ma tényleg próbára teszik a türelmedet, de a legjobb tanács az mára, ha minden szót elengedsz a füled mellett. A felgyülemlett feszültséget vezesd le edzéssel, futással vagy csak egy sétával, utána sokkal jobban fogod érezni magad.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Csütörtökön nagyon óvatosnak kell lenned a költekezéssel, sőt, jobban teszed, ha még a pénztárcádat sem viszed magaddal. Anyagi veszteség érhet, ha nem így teszel, ez pedig nem jön jól neked, különösen így hónap vége felé. Kerüld el a boltokat, webshopokat, még vacsorát is az otthon található élelmiszerekből készíts, ne rendelj.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csütörtökön kicsúcsosodik a heti feszültség, ami már nagyon benne volt a levegőben. Ha otthon dolgozol vagy szabadságon vagy, akkor szerencsésnek érezheted magad, ugyanis kimaradsz a munkahelyi konfliktusokból. Ha nem így van, akkor figyelmesen közlekedj és légy nagyon megfontolt.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Úgy érzed, egyenesbe került az életed, ám ma mégis összekuszálódik minden. Ma nem tudsz gondolkodni, tervezni, minden zavarosnak és kiszámíthatatlannak tűnik. Meg kell nyugodnod, mert az idegeskedéssel csak hátráltatod magad, emellett hibákat is ejthetsz. A feszültség elmúlik, holnapra már a múlté lesz, addig tarts ki!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön kimaradhatsz a vitákból, de ez csakis rajtad múlik. Ennek ellenére bosszantani fognak a kollégák hisztijei, türelmetlensége. Tartsd távol magad tőlük, ha teheted, úgysem tartozik rád, hogy min szólalkoztak össze. Csak a magad dolgával törődj és akkor időben haza is mehetsz a munkából.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma nagyon oda kell figyelned az egészségedre, hiszen nem betegedhetsz meg, mert a gyógyulás nagyon hosszú folyamat lenne. Igyál sok folyadékot, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget és ha van időd, mozogj is egy kicsit. A megelőzés nagyon fontos és sokkal jobb megoldás is, mint az ágyat nyomni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön a feszültségek téged is érinteni fognak, sajnos most nem kerülheted az idegesítő kollégákat, vásárlókat vagy éppen ügyfeleket. Fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat, mert, ha kikelsz magadból, lehet, hogy repülni fogsz. Ez pedig te sem akarod, ugye?

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön leginkább egyedül szeretnél lenni, magányra vágysz. A mai feszült helyzetek téged elkerülnek, nincs is rá szükség, hogy átvedd mások negatív hangulatát. Csak magadra és a munkádra figyelj, ha pedig szabadságon vagy, akkor ma fektess nagy hangsúlyt a pihenésre.

Ezek is érdekelhetnek