2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. október 3. - Fordulatos vasárnap

Napi horoszkóp 2021. október 3. – Fordulatos vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A kapkodás semmi jóra nem vezet, szóval állj meg egy pillanatra és gondolkozz logikusan! Így végére érhetsz a tennivalóknak és a délutánt lelkiismeretfurdalás nélkül töltheted pihenéssel, szórakozással vagy amivel csak akarod.

Bika (04.21. – 05.21)

Vasárnap van, neked mégis felelősségteljes feladatod lesz. Ráadásul szorít a határidő, amiről azt hiszed, nem lehet tartani. Viszont, ha azonnal fejest ugrasz a dologba, képes vagy rá. A legjobb tudásodnak megfelelően kiválóan teljesítesz, a pihenőnapot pedig holnap be is pótolhatod.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Mivel túl sokáig gondolkodsz, komoly lehetőséget engedsz kicsúszni a kezeid közül. A siker várat magára, sőt, ha még tovább habozol, lehet, hogy el is búcsúzhatsz tőle. Ne félj, légy határozott, akkor minden a lehető legnagyobb rendben lesz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap fény derül valamire, ami rosszul érint téged és az önbizalmadat is megrengeti. Ma még változtathatsz ezen és választhatsz másik utat, ami garantálja a sikert. Sokat tanulhatsz ebből az esetből, ami később még nagy hasznodra válik majd.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kétségtelenül maximalista vagy, nem viseled el, ha hiba csúszik a gépezetbe. Ez mindenkivel megesik, ne vádold magad, csak fogadd el, hogy vannak dolgok, amiket nem befolyásolhatsz. Tévedni emberi dolog, felejtsd el és lépj tovább!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Bármit elveszíthetsz, ha mindent egy lapra teszel fel. Ám kockázat nélkül nincs győzelem se! Időnként szükség van arra, hogy ne biztonsági játékot játsz. Légy bátor, mert most a tizenkilencre is lapot kell húznod! A siker garantált, ha optimista maradsz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Vasárnap egy barátod szeretne téged maga mellé állítani, ezért pedig mindent hajlandó elkövetni. Nem muszáj kötélnek állnod, főleg, ha az illető nagyon akaratos. Nem engedhetsz a nyomásnak, határozottan, de finoman utasítsd el a kérést, mondván ez nem a te asztalod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Vasárnap jó formában vagy, úgy érzed, tiéd a világ. Lassan felérsz a hegy a csúcsára, de ehhez még szükséged lesz egy utolsó lendületvételre. Nos, a mai nap éppen erre való. Most összegyűjtheted a megfelelő mennyiségű energiát és újult erővel teheted meg az utolsó lépéseket.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A hét utolsó napján valaki téged tesz felelőssé egy olyan ügyben, amihez valójában semmi közöd sincs. Talán azt sem tudod, miről van szó. Az illető rád húzná a vizes lepedőt, szóval ki kell állnod magadért. Vigye el az a balhét, aki felelős érte, neked ma pihenőnapod van és nem hagyhatod, hogy bárki elrontsa ezt.

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnap sok időd van gondolkodni, ez azonban nem mindig jó dolog. Rájössz, minden napod ugyanolyan, unalmas és semmi nem változik. Az életed egyhangú, de sosem késő változtatni. A lehetőség adott, csal ragadd meg, mondj igent, nincs min agyalni!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Rengeteg energiát áldoztál a munkádra, hanyagolva a szeretteidet, barátaid. A gyümölcs lassan beérik, de közben elveszítheted azokat, akik igazán fontosak számodra. Bár büszkék rád, mégis távol vannak tőled. Most még tehetsz ellene, de hamarosan késő lesz…

Halak (02.20. – 03.20.)

Vasárnap egy barátod áll ki melletted egy vitában, támogatása pedig nagyon jól esik neked. Bár nem szorulsz védelemre, ő mégsem hagy magadra. Azonban jól nyisd ki a szemed, mert ez a barát nem biztos, hogy őszinte hozzád és valójában áskálódik ellened. Ne ronts neki azonnal, bizonyosodj meg arról, hogy nem ártatlan, különben csak egy pletyka alapján ítéled meg őt.

Ezek is érdekelhetnek