2022 június 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. október 31. - Kellemes vasárnap

Napi horoszkóp 2021. október 31. – Kellemes vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnap különösen jól érzed magad, mert minden vitás szituációból kimaradsz. Ma a szerelem és a szerencse is rád mosolyoghat, így jó, ha nyitott vagy minden téren. Arra azonban figyelned kell, hogy ne siesd el a dolgokat, mert épp az ellenkező hatást fogod elérni ezzel.

Bika (04.21. – 05.21)

Vasárnap minden problémát képes leszel megoldani, éppen úgy, ahogy egész héten tetted. Kapcsolataidat rendbe teheted. Ugyan lehet, hogy valamelyik megszakad, de egy másik biztosan megerősödik. Nincs mit megbánnod, úgy lesz a legjobb, ha pontot teszel a dolgok végére.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap tisztán látod majd mindazt, amit eddig nem. Objektíven közelítheted meg a többieket és minden mást is. Magadban gondolj át mindent, most fontos felfedezést tehetsz. Ha pedig ez megtörténik, akkor már egyenes az út terveid megvalósítása felé.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma nem feltétlenül akarsz otthon ücsörögni, ami érthető is, hiszen kemény volt számodra ez a hét. Nem baj, ha kiszakadsz egy kicsit a hétköznapokból, éppen ezért csak olyan tevékenységet válassz, ami örömöt okoz számodra. Vasárnap csak magaddal kell törődnöd, senki mással.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap próbára tehetik a türelmed, de engedd, hogy így legyen. Senki nem bizonytalaníthat el, ez a te napod. Nem kell foglalkoznod senkivel, csakis magaddal! Akkor valóban olyan napod lehet, amilyet szerettél volna. Mindegy, milyen kikapcsolódást választasz, a lényeg, hogy örömöt okozzon.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap az időjárástól függetlenül válassz szabadtéri programot. Jó a hangulatod, így senki nem állíthat meg abban, hogy jól érezd magad. Ha mindezt nem egyedül tennéd, akkor hívj magaddal, akit csak akarsz, ez a nap úgy alakul, ahogy te szeretnéd.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Vasárnap összefuthatsz valakivel, akiért nem éppen vagy oda. Vannak néha ilyen kellemetlen találkozások, de mindennek oka van. Talán fordulhat a kocka és rájössz, hogy eddig tévesen ítélted meg az illetőt. Légy nyitott, mert a sors nem véletlenül sodorta őt az utadba éppen ma.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A vasárnap csakis a pihenésre való. Legalábbis neked. Nehéz héten vagy túl és ha ma sem lazítasz, akkor jövő héten ki fogsz készülni. Sok feladat vár rád, nem teheted meg, hogy felhalmozd magad előtt, mert akkor ez egy végtelen körforgás részese leszel. Mára csak annyi a dolgod, hogy pihenj, ennél fontosabb tennivalód nincs.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nagyon jó kedved lesz vasárnap, a héten még talán nem is volt ilyen. Egy esetleges rossz időjárás sem szegheti kedved, mert szükséged van a friss levegőre. Öltözz rétegesen és menj! Sétálj akár az esőben is, sokkal üdébbnek érzed majd magad utána.

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnap légy visszafogott, főleg, ha a családod körében töltöd. Semmi szükség arra, hogy veszekedés robbanjon ki köztetek, hiszen nem azért vagytok együtt. Inkább vonulj félre egy kicsit, higgadj le és válasszatok közösen valamilyen programot! Hidd el, jól szórakoztok majd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap jó hangulatban ébredsz, ám óvatosnak kell lenned, ha mész valahova. Mindegy, milyen közlekedési eszközt választasz, nagyon körültekintőnek kell lenned. Figyelmetlenséged nagy bajt okozhat, ezt pedig jobb elkerülni. Ha óvatos leszel, semmi rossz nem érhet és kellemes töltöd a napot.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vasárnap nem lehet okod a panaszra, mert pihenhetsz amennyit szeretnél. Aktív vagy passzív pihenés, teljesen mindegy, de ne légy egyedül! Szedd össze a családot vagy a barátaidat, most az ő társaságukra van szükséged az önfeledt szórakozáshoz.

Ezek is érdekelhetnek