2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. október 4. - Zavaros hétfő

Napi horoszkóp 2021. október 4. – Zavaros hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Számodra most jött el az idő arra, hogy folytasd tanulmányaidat, továbbképzésre menj és így tovább. Jogi vagy üzleti problémáid is megoldódni látszanak, ettől pedig egyre optimistább lehetsz. Kapcsolatod azonban kezd kiégni, ezen pedig változtatni kell. A sors mentőövet dob, ragadd meg és élj vele!

Bika (04.21. – 05.21)

A mai napot a bizonytalanság jellemzi. Felmerül benned a kérdés, hogy vajon jó úton haladsz-e? A sors azonban nem hagy sokáig kétségek között, megadja a választ. Fontos, hogy odafigyelj arra, mi zajlik körülötted, mert ez segít a megoldás megtalálásában.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Munkahelyeden ugyan nem alakulnak simán a dolgok, mégsem lehet okod panaszra. Ha értékeled az élet apró örömeit, akkor a lelked megtelik szeretettel, ami erőt ad mindenhez. Ma többen kihozhatnak a béketűrésedből, de kompromisszumokat kötve minden egyenesbe jön.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ha valamilyen munkához szakember segítségére van szükséged, akkor a nagyobb kiadásokkal várj még egy kicsit. Könnyen lehet, hogy valamit duplán számolnak fel, főleg, ha nem vagy hozzáértő személy. Valaki pedig titkol előled valamit, de türelemmel megtalálhatod vele a közös hangot.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A hivatalos ügyek intézésére a hét első napja a legmegfelelőbb. Ma még azok is szerencsés helyzetbe kerülnek, akik új munkahelyet keresnek. A szingliknek besétál életébe a szerelem, amit nem elég csak felismerni, nyitottnak kell lenni rá. Felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak a párkapcsolatban élők is, ha képesek lesznek lazítani egy kicsit.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn vegyes érzelmekkel kezdesz neki a napnak. Párod most sokkal jobban dolgozik azon, hogy kapcsolatotok működjön, azt azonban nem szabad hagynod, hogy belefásuljon. Ma egy rossz hír repíti egekbe a vérnyomásod, de a probléma gyorsan rendeződik, nem kell napokig rágódni rajta.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn valakire másként tekintesz, mint eddig, lángra lobbant a szerelem, a szenvedély. Ám ezt a kettőt nem szabad összekeverni főleg akkor, ha már van párod. Szingliként viszont azonnal visszaigazolást kapsz, ha nem félsz kimutatni, mit érzel. Munkaügyi döntéseket ma ne hozz, mert gondolataid nem ott járnak. Gondolkodj, mérlegelj és csak később határozz!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétfőn túl sok hamisság vesz körül, ezért még véletlenül se dőlj be semmilyen ajánlatnak, így elkerülheted a csalódásokat. Nem minden az, aminek elsőre látszik, kell, hogy kiforrja magát a dolog és akkor tisztán fogsz látni. Ne érezd úgy, hogy párkapcsolatodban kudarcot vallottál, tégy a változásért, mert még nem késő.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hétfőn Ámor nyila nem téved, eltalál a legváratlanabb pillanatban. Éppen ezért csalódott leszel, ha szíved választottja ma nem lehet a közeledben. Sajnos ma munkanap van, de az este a tiétek lesz, egy felejthetetlen éjszakában lehet részed.

Bak (12.22. – 01.20.)

Rengeteg ember van körülötted, akik folyamatosan sumákolnak. Téged ugyan az önfegyelem jellemez, de ma könnyen elszakadhat nálad a cérna. Gyűlölöd a hazugságot és a hazug embereket is, így szembesíted is őket elhangzott szavaikkal. Ne fojtsd magadba érzéseidet, mert ha nem engeded ki azokat, könnyen megbetegedhetsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Az ember fejében többször is megfordul a szakítás gondolata, ám nem szabad elhamarkodott döntést hozni. Minden kapcsolatban vannak mélypontok és talán csak egy kis magányra, énidőre van szükséged ahhoz, hogy lelkileg egyensúlyba kerülj. Egy nagy séta, egy jó könyv, a kedvenc sportod űzése vagy egy relaxáló fürdő alatt rendbe szedheted gondolataidat.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfőn egy kollégád kerülhet kellemetlen helyzetbe, ami sajnos rád és a munkádra is kihat. Ha teheted, segíts rajta, mert ezt egyedül képtelen lesz megoldani. Elkerülve a pletykákat, ketten együtt összehozhatjátok a rá bízott feladatot, így senkinek nem tűnik majd fel, mekkora volt a baj.

Ezek is érdekelhetnek