2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. október 5. - Ez a kedd más, mint a...

Napi horoszkóp 2021. október 5. – Ez a kedd más, mint a többi…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Már nagyon rád férne a társasági élet, főleg akkor, ha a hétvégén dolgoztál vagy házimunkát végeztél. Ne is halogasd a dolgot, emeld fel a telefont és szervezz egy közös vacsorát családoddal vagy barátaiddal, esetleg mindkettővel. Boldogok lesznek, hogy gondoltál rájuk és egy remek estét tölthettek együtt. Arra azonban figyelj, hogy a mulatság ne tartson sokáig, mert holnap is munkanap van.

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden sok a munka, de ennek ellenére is hamar hazaérhetsz a munkából. A nyár ugyan már elmúlt, de szeretnél grillezni egyet a barátokkal. Bár az időjárás nem biztos, hogy kegyes ma hozzád, de könnyen találhatsz más megoldást. Nézd meg az előrejelzést és tedd át a programot egy másik napra. Üljetek be valahova, végül is mindegy, hol vagytok, ha együtt vagytok, nem igaz?

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden egy barátod szeretne találkozóra invitálni. Mindenképp fogadd el a lehetőséget, úgyis állandóan otthon vagy munka után. Szükséged van arra, hogy kimozdulj egy kicsit. Vonakodsz ugyan az egésztől, de nem fogod meg bánni, mert az illetőnek nincsenek hátsó szándékai, csakis rád kíváncsi.

Rák (06.22. – 07.22.)

Már a hét második napján egy fontos dologban kell döntést hoznod, de ennek ellenére se siesd el. Inkább készíts egy pro és kontra listát, hogy egyetlen opció se maradjon ki. Természetes, amelyik több, az lesz a helyes döntés. Ha azonban mindkét oldal azonos, akkor nem választhatsz rosszul.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma aztán tényleg semmi kedved otthon maradni, de ugyanakkor a munkahelyed sem vonz. Ha teheted, ne menj ma dolgozni, de mindenképpen beszéld meg ezt a pároddal, nehogy azt higgye, hogy valami rosszban sántikálsz. Ha nem tud csatlakozni hozzád, akkor is örömmel veszi majd, hogy megosztod vele érzéseidet és persze terveidet.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ha szerencséd van, ma gyorsan leléphetsz a munkahelyedről és teret engedhetsz vásárlási lázadnak. A mértéket azonban tartanod kell, mert van még néhány nap a fizetésig, ne merítsd le teljesen az egyenleged. A sok felesleges holmi helyett inkább lepd meg szerelmed vagy legjobb barátod egy finom vacsorával, hálás lesz érte.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ha éppen szabadságodat töltöd, akkor szerencsés ember vagy. Ebben az esetben ugyanis azt csinálhatsz, amihez csak kedved van. Ha az időjárás engedi, menj el kirándulni vagy shoppingolni, kitűnően fogod magad érezni. Jó érzés lesz, hogy egyedül lehetsz, rád fért már az énidő.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Még csak most kezdődött a hét, kedd van, mégis valaki folyamatosan nyafog a környezetedben. Állj a sarkadra és tedd helyre az illetőt, mert így te sem haladsz előre. Mondd el neki, hogy feleslegesen problémázik mindenen, úgysem tiétek az utolsó szó. A főnök is észreveszi, hogy gond van, de ne te legyél az, aki elmondja neki, mi folyik ott. Jobb kimaradni az egészből és csak a saját feladataidra koncentrálni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kivételesen büntetésnek érzed a szabadnapot, ha ma esetleg nem kell dolgozni menned. Annyi dolgod lenne a munkahelyeden, hogy sosem érsz a végére. Otthon viszont már mindent elvégeztél a hétvégén, ezért nyavalygás helyett inkább mozdulj ki egy kicsit. Vásárolj, ebédelj meg valahol, délután pedig nincs más dolgod, mint lazítani, akár a tévé előtt, akár egy jó könyvvel. Élvezd az egyedül töltött órákat!

Bak (12.22. – 01.20.)

A hét második napján legszívesebben átaludnád a napot. Sajnos azonban erre nincs lehetőséged. Egy ismerősöd találkozni szeretne veled, mert a segítségedre lenne szüksége. Ne utasítsd vissza kérését, mert később megbánod. Munka után beszélgessetek egy ital mellett, neked is jól fog esni az illető társasága.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ezen a kedden nehezen megy a munka, semmi kedved dolgozni. Bár ez nem meglepő, hiszen minden kezdet nehéz, de azért valahogy rá kell venned magad arra, hogy kikelj az ágyból. Ha nem laksz túl messze a munkahelyedtől, akkor gyalog indulj dolgozni, a friss levegő felébreszt majd. Délután se a lakásban gubbassz, mert csak még kedvetlenebb leszel, inkább hívd fel egy barátodat és menjetek el valahova.

Halak (02.20. – 03.20.)

Már most olyan dolgokon aggódsz, amiken talán még nem kellene. A karácsonyi ajándékok beszerzését illetően még van időd bőven. Olyan ember vagy, aki nem szereti az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat, mégis mindig így jársz. Ma csak írj egy listát, ettől megnyugszik a lelked, a beszerzést viszont még ne hamarkodd el, lesznek még leárazások, amiket kár kihagyni.

Ezek is érdekelhetnek