2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. október 9. - Fordulatos szombat

Napi horoszkóp 2021. október 9. – Fordulatos szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ha ezen a szombaton is dolgoznod kell, akkor becsúszhat egy kis túlóra, de nem kell aggódnod, mert a főnököd díjazni fogja kitartásod. Bár senki nem szeret a hétvégén munkába menni, ma mégis megéri a befektetett energia. Az este pedig csak a tiéd, azt csinálhatsz, amihez csak kedved van. Hívd át a barátaidat, hiányzik már a társaságuk, nem igaz?

Bika (04.21. – 05.21)

Érzelmes nap elé nézel szombaton, elöntenek az érzések, ezt pedig meg kell osztanod valakivel. Ha barátaid is szabadnaposak, hívd fel őket, mert ők azok, akik mindent tudnak rólad és segíthetnek. Délutánra szervezzetek egy programot valami csendes helyen, ahol nyugodtan beszélgethettek. Te megkönnyebbülsz, a tőlük kapott tanácsok pedig nagy segítségedre lesznek majd.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton lehet, hogy esik, az időjárás nem túl kegyes, de nem kell, hogy ez bármiben is visszatartson. Szedd össze a családot és menjetek el egy közös wellnessre vagy kirándulásra. Mindenkire rá fér a pihenés és a szórakozás. Nagyon jól fogjátok érezni magatokat, holnap pedig jöhet a folytatás.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton feszülten ébredsz, pedig nincs rá okod. Össze is veszhettek a pároddal, azonban annyi a feladatod, hogy estére már nem is fogsz emlékezni rá, hogy mi volt a vita tárgya. Szerencsére partnered is megért téged, így egy kellemes estét tölthettek együtt, ami feledteti a reggel történteket.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ha ma dolgoznod kell, akkor sincs ok az aggodalomra, ugyanis minden úgy megy, mint a karikacsapás. Ha csapatban dolgozol, még könnyebb lesz a dolgod, még annak ellenére is, hogy főnökötök rajtatok tartja a szemét. Időben hazamehettek, ne foglalkozz most mással. Az estéd szabad lesz, te döntöd el, mit szeretnél csinálni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nagyon jól indul a nap, hisz az egész hétvégét szeretteiddel töltheted. A mai nap kiváló a kirándulásra vagy élményfürdőzésre. Minden eltervezett programot megvalósíthattok, semmi nem akadályoz meg abban, hogy egy fantasztikus napot zárjatok.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombaton akár egész nap pizsiben maradhatsz otthon. Ha egyedül vagy, azt teheted, amihez csak kedved van. Ha pedig nem, akkor beszéljétek meg, hogy ma mindenkinek megfelel-e a semmittevés. Néha ilyen nap is kell. Miért ne lehetne ez ma?

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton nagyon kreatív vagy, tele vagy ötletekkel. Azért ne ugorj fejest a dolgokba, jobb, ha előbb mindent alaposan átgondolsz. Fel kell mérned pénzügyi helyzeted, hisz ez adja az alapot ahhoz, hogy mit valósíthatsz meg most. Ne hamarkodj el semmit, nincs hova sietni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Az elmúlt időszakban sajnos nem volt időd semmire. Nem találkoztál a barátaiddal vagy nem edzettél, de ma bepótolhatsz ebből néhány dolgot. Sok mindent sikerül beleszorítanod a mai napba, de azért ne ess túlzásba, van még egy vasárnap is a hétből. Hívd meg a barátaidat egy vacsira, nem fognak nemet mondani, hisz te is hiányoztál nekik.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton nyitottnak kell lenned mindenre, főleg az emberekre. Nem akar mindenki átverni téged. Valaki ma kifejezetten azért közeledik feléd, mert a barátod szeretne lenni. Többet azonban ne láss bele ebbe az egészbe, mert mindössze ennyi, amire az illető vágyik.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A hétvége első napján új utakat nyit meg előtted az élet. Ne félj elindulni rajtuk és változtatni. Minden problémádat megoldhatja, ha bátorságot gyűjtesz, ugyanis ez a megoldás. Ha eddig nem tudtad, mit akarsz az élettől, akkor most erre is rá fogsz jönni.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kicsit nyomaszt a dolog, hogy mindenki sikeres körülötted, te pedig úgy érzed, hogy le vagy maradva. Hagyd abba az önsajnálatot, mert azzal nem érsz el semmit. Szedd össze magad, a hétvége éppen alkalmas erre. Ha szükséges, beszélgess erről egy barátoddal, jó tanácsokkal fog ellátni téged.

Ezek is érdekelhetnek