2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. szeptember 1. - Kezdődik...

Napi horoszkóp 2021. szeptember 1. – Kezdődik…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szeptember első napján fáradtnak érezheted magad, de délutánra már visszatér beléd az élet és az energia. Ha előre megtervezted a heted, akkor tartsd is magad ehhez, mert csak így érhetsz teendőid végére. Bevételeid is nőni fognak, ha kellően koncentrált maradsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Szeptember elseje nem lesz mentes a panaszoktól, de neked nem kell törődnöd ezekkel. Mindent, ami nem rád tartozik, engedj el a füled mellett és tervezd meg a mai napod, mert csak így érhetsz a végére minden feladatodnak. Az ősz elkezdődött, ezzel pedig új fejezet nyílik életedben.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Az ősz első napján minden jól alakul számodra. Bármit szeretnél, azt eléred és több támogatóra találsz, mint azt valaha is gondoltad volna. Nincs szükség arra, hogy mindent egyedül csinálj, ma végre ezt is belátod. Kérj segítséget és vágyaid teljesülnek.

Rák (06.22. – 07.22.)

Az ősz első napján átjár a nyugalom, kivéve, ha iskolás korú gyermeked van. Ilyenkor minden szülő ideges, aggódik, de kifelé higgadtságot kell sugároznod. Ez bizony egy ilyen nap, de bármilyen probléma adódna, gyorsan megoldod és hatékony kompromisszumokat kötsz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szerdán nem vagy túl aktív, már elfáradtál, főleg, ha iskolás korú gyermeked van. A suli még csak ma kezdődik, de te már nyakig benne vagy. Ne aggódj, gyermeked talpraesett, neked pedig összeszedetten kell dolgoznod, különben az estét sem tölthetitek együtt.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerdán jó hangulatban ébredsz és ezt még az sem ronthatja el, ha gyermeked miatt aggódsz. Az iskolakezdés sohasem könnyű egyik félnek sem, de ha összefogtok, mindent megoldhattok. Ma tervezd meg a következő két napot, úgy átlátod a feladatokat és minden gördülékenyen megy majd.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szeptember elsején családi bonyodalmak keletkezhetnek, főleg akkor, ha iskolás gyermeked is van. Gyakorlatias vagy, így a problémákat pillanatok alatt megoldhatod. Ne aggodalmaskodj, mert azzal nem jutsz előre! Vegyél egy mély levegőt és vesd bele magad a munkába, hogy időben hazaérj és családoddal tölthesd az ősz első napjának estéjét.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Az ősz első napján ne bízd el magad. Bár terveid megvalósításával jó úton haladsz, ne igyál előre a medve bőrére. Még korántsem dőlhetsz hátra, sok tennivaló vár rád. Kezedbe veheted a sorsodat és bármit elérhetsz, de sokkal könnyebb lesz, ha elfogadod a segítő kezeket.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szeptember elsején számba kell venned a heti teendőidet, főleg, ha gyermeked iskolába jár, mert elkezdődött a suli. Mindent tisztán és pontosan látsz, meg tudod határozni minden egyes célodat. Kapkodásra pedig semmi okod, minden a terveid szerint halad, nem vagy lemaradva semmivel sem.

Bak (12.22. – 01.20.)

A szeptember elseje különleges lesz számodra, mert végre beérik a kemény munka gyümölcse, nem dolgoztál hiába. Soha nem szabad feladni a reményt, mert a kemény munka mindig jutalommal jár. Csak így tovább, életed a legjobb úton halad.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szeptember elsején jó hangulatban ébredsz, összeszedett vagy és energiával teli. A munkával is pontosan és gyorsan haladsz, ma semmi nem akadályozhat meg abban, hogy időben otthon legyél. Jó hírek érkeznek a magánéletedben is, ennél jobban pedig nem is alakulhatna ez a felhős, esős őszi nap.

Halak (02.20. – 03.20.)

Az ősz első napja igazán szép lesz. Ha kihozhatod belőle a legtöbbet, miért is ne tennéd? Csak akkor vagy elégedett magaddal, ha minden úgy megy, ahogy azt eltervezted. Ma panaszra semmi okod nem lehet, szóval este jutalmazd meg magad egy pohár borral vagy azzal, amit szeretsz, mert igazán megérdemled a kényeztetést.

Ezek is érdekelhetnek