2022 június 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. szeptember 10. - Érzelmes péntek

Napi horoszkóp 2021. szeptember 10. – Érzelmes péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Mindenki életében vannak olyan dolgok, amik nem tartoznak másra még akkor sem, ha a nyomás hatalmas. Van valami, amit a legszívesebben világgá kürtölnél, de magadban kell tartanod az információt addig, amíg el nem jön az idő. Nehéz dolgod lesz, de pontosan tudod, hogy helyesen cselekszel.

Bika (04.21. – 05.21)

Pénteken szerencsés helyzetbe kerülsz és nemcsak azért, mert megoszthatod tudásod valakivel, hanem azért is, mert az illető nagy érdeklődést mutat. Ne fuss felesleges köröket, készülj fel és az illető nagyon hálás lesz neked a segítségért.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Néha mindenkinek szüksége van arra, hogy kimondja azt, amit gondol, érez. Persze nem könnyű mindezt szavakba önteni, ma mégis meg kell próbálnod, mert ez jelenti majd számodra a megkönnyebbülést. Letehetsz egy nagy terhet a válladról, ha őszinte leszel egy arra érdemes személlyel.

Rák (06.22. – 07.22.)

Valaki ma arra törekszik, hogy megakadályozzon téged mindenben. Legalábbis így érzed. Valószínűleg van is valami ebben a feltevésben, de úgy tűnik, csak elbeszéltek egymás mellett. Tisztázd a helyzeted minél előbb, akkor hatékonyan folytathatod a munkát.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Valaki vagy valami mindig támogat még akkor is, ha nem látod az illetőt. Lehet, hogy az univerzum van a segítségedre, de mivel te írod a saját sorsod, tiéd az irányítás, megérdemled az elismerést. Ma pedig meg is kapod azt, így a lehető legjobb hangulatban kezdheted meg a hétvégét.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Elképesztő tempót diktálsz, ezért ne lepődj meg, ha ma valaki arra kér, lassíts. Nagy előnyben vagy a többiekkel szemben, ami el is veszhet, ha hallgatsz a kérésre. Nagy kérdés ez most neked. Megvárd őket, hogy együtt érjetek a célba vagy egyedül aratod le a dicsőséged?

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Pénteken te szorulhatsz segítségre, ami számodra teljesen szokatlan, hiszen te vagy az, aki adni szokott, nem kérni. Életed fordulóponthoz érkezett és ezt a helyzetet most nem lehet egyedül megoldani. Sokat segíthet a másik fél tapasztalata, fogadd el a tanácsot és lépj tovább!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Mindig is igyekeztél kimászni a gödörből, túljutni a mélypontokon, de van, amikor ez egyedül nem megy. Ma azonban kapsz egy jelet, hogy melyik a helyes és egyenes út. Egy apró cselekedet lesz hasznos számodra, ami irányt mutat a közeljövőre is.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Eljött az ideje, hogy megszabadulj a mérgező környezettől és a mérgező emberektől. Jelenlétük szorongást és feszültséget okoz neked, de ennek véget kell vetned. Csak ez jelentheti számodra a megkönnyebbülést és a felszabadultság érzését.

Bak (12.22. – 01.20.)

A világ folyamatosan változik, de vannak dolgok, amik számodra megváltoztathatatlanok és csak a konzervatív módon lehetségesek. Legyen szó érzelmekről, kapcsolatokról, nem kell változtatnod ezen, főleg mások hatására nem. Állj ki önmagadért, mert ez vagy te!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Mindenkinek szüksége van időnként némi megújulásra, a te életed is elérkezett ehhez a szakaszhoz. Szabadulj meg a régitől, ami már nem szolgál téged és engedd be az újat, ami előre lendít. Kockázat nélkül nincs siker sem, ezt nagyon jól tudod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Talán túl nagy terhet cipelsz, ezért épp itt az ideje, hogy megszabadulj tőle. Most kell változtatnod, mert, ha nem teszed, sosem szabadulsz. Egyedül kell ezt megoldanod és bár nehéz lesz, a végén megkönnyebbülsz és energiával feltöltődve nézhetsz szembe az újjal.

Ezek is érdekelhetnek