2022 június 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. szeptember 12. - Jóra fordulnak a dolgok

Napi horoszkóp 2021. szeptember 12. – Jóra fordulnak a dolgok

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnap olyasmi történik veled, ami rendkívül boldoggá tesz. Végre tudod, minden befektetett energiád megtérül és nem hiába áldoztad fel a szabadidődet is minden alkalommal. Most viszont eljött az idő, hogy magaddal is törődj és azt tedd, amihez csak kedved van. Erről szól ez a vasárnap.

Bika (04.21. – 05.21)

Valaki van a környezetedben, aki szenved valami miatt, de nem hajlandó segítséget kérni. Te szívesen tennél valamit, hogy javíts a helyzetén, de csak finoman közeledj felé, nehogy elijeszd őt. Tudasd vele, hogy mellette állsz és bármikor számíthat rád. Ennek meglesz az eredménye és hamarosan megnyílik majd neked.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap rendet kell tenned magad körül. Nem a lakásban uralkodó kupiról van szó, már ha van ilyen, hanem a frissítésről. Szelektáld ki a ruhatáradat, holnap pedig jelentkezz be a fodrászhoz. Megérkezett az ősz és ezáltal nemcsak a természet újul meg, ha te is.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap elérnek hozzád olyan pletykák, amik szerint összeesküdtek hátad mögött. Ezek az emberek helyetted akarják learatni a babérokat, amit nem hagyhatsz. Tudasd velük, hogy nem szórakozhatnak veled és kész vagy szembenézni velük. Azonban ne ronts ajtóstól a házba, lehet ezt finomabban is csinálni, a végeredmény pedig ugyanaz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vízválasztóhoz érkeztél, de nem tudod, merj-e lépni vagy mi legyen. Tanácstalan vagy, de van valaki a környezetedben, aki segítségedre lehet. A végső szó természetesen a tiéd, de a kezdő lökést megkapod az illetőtől.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerencsés ember vagy, mert tudod kire és milyen helyzetben számíthatsz. Vasárnap egy olyan személy siet a segítségedre, akire az életedet is rábíznád. Hálás kell lenned és persze tudatni vele, hogy fordított helyzetben te is így reagálsz majd.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Egész héten keményen dolgoztál és még mások feladatait is elláttad, ezért úgy érzed magad, mint egy kifacsart mosogatórongy. Nem kell az egész emberiséget megmentened, foglalkozz végre magaddal is! Különben is, mire való a vasárnap, ha nem erre?

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Úgy érzed, környezeted folyamatosan azt diktálja beléd, hogy mindent jobban tudnak nálad, pedig ez nem így van. A családtagoktól persze nem szabadulhatsz meg, de mindenki mástól igen. Szakítsd meg velük kapcsolatot, nincs szükséged ilyen emberekre. Kezdd el azonnal, nincs vesztegetni való időd.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnap egy olyan emberrel futsz össze, aki mostanában eltereli gondolataidat. A találkozás sorszerűnek tűnik és nagyban befolyásolja az életed, ha hagyod magad úszni az árral. Légy nyitott, mert ez a kapcsolat lesz a jövőd kulcsa.

Bak (12.22. – 01.20.)

Túl sok volt a munka mostanában, kezdesz összerogyni a teher alatt. Ám ez a teherhordás segít az előrejutásban, ami hamarosan bekövetkezik. Nem kell már sokáig cipelned a mázsás súlyt, ez az utolsó kihívás a cél elérése előtt.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap pároddal vagy barátaiddal töltheted a napot és még téged is meglep, mennyire egy húron pendültök. Mostanában keveset vagytok együtt, de ez a nap sok mindenért kárpótol majd. Engedd el magad és hagyd, hogy sodorjon az ár, ez a ti napotok lesz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedvező helyzetben vagy, bár a körülmények nem a legideálisabbak. Ám elég egy apró hiba és minden kártyavárként dől össze. Szabadulj meg a negatív érzésektől, amik hatalmukba kerítettek, akkor nem hibázhatsz. A legalkalmasabb erre pedig a vasárnap, amikor kiengedheted a fáradt gőzt.

Ezek is érdekelhetnek