2022 június 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. szeptember 13. - Édes felismerés

Napi horoszkóp 2021. szeptember 13. – Édes felismerés

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Az elmúlt időszakban nem volt egy szabad perced sem, nem is meglepő, ha mostanra teljesen kimerültél. Ez nagyon is érződik a hangulatodon és a motivációdat is elvesztetted. Igyekezz minél több szünetet tartani, hiszen az élet nemcsak munkából áll. Engedd ki a fáradt gőzt és lazíts. Munka egy-két óra semmittevés is képes feltölteni téged.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn egy kis nyomozással érdekes tényekre deríthetsz fényt. Családoddal kapcsolatban is megdöbbentő felfedezést tehetsz, persze csakis pozitív irányban. Ez a nap az információk áradatáról szól, amiket gyorsan megértesz és fel is dolgozol. Csak így tovább!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A hét első napján egy váratlan esemény rendezheti át az egész napod. Egyszerre csak egy dologgal foglalkozz, mert teljesen bele fogsz keveredni és azt sem tudod majd, hol áll a fejed. Egy jó barát éppen időben siet a segítségedre, úgyhogy ne ess pánikba, minden rendben lesz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Titokban vágysz egy másik életre, a változásra, de most úgy érezheted, hogy minden remény elveszett. Azt viszont tudnod kell, soha nem késő, mindig változtathatsz az életeden, azon, ami nem tetszik. Figyeld a jeleket, ma megmutatják, melyik a helyes út.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A hét első napján mindenre fogékony leszel, legyen szó bármiről. Egy kicsit meditálhatnál is annak érdekében, hogy jobban megismerd önmagad. Ez fog a következő szintre emelni és nem utolsó sorban kicsit kiszakít a szürke hétköznapokból.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Olyan ember vagy, aki csak a szemének hisz, amit nem látsz, az nem is létezik. Hétfőn azonban olyan dolog történik veled, ami minden eddigi elképzelésedet felülmúlja. Bár kezdetben lehetnek kétségeid, de végül beadod a derekad.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn hajlamos leszel elkalandozni, a gondolataid teljesen máshol járnak, mint ahol kellene. Tele vagy vágyakkal, amiket ideje lenne megvalósítanod. Tervezz, számolj és kalkulálj, lépj az önmegvalósítás útjára!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétfőn egy közeli ismerősöd mutatja meg neked egy teljesen másik arcát. Nem is gondoltad volna, hogy az illető ennyire megnyerő is tud lenni. Ebből is látszik, hogy nem szabad ideje korán ítélkezni mások felett. Mindenkinek jár egy esély, nem igaz?

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hétfőn történik valami, ami miatt máshogy nézel bizonyos dolgokra, emberekre. Elindul benned a változás és egy új ember néz vissza rád a tükörből. Engedj teret a változásnak és akkor pozitív lesz a végkifejlet is.

Bak (12.22. – 01.20.)

Bár ma van a hét első munkanapja, gondolataid már nem a munkán járnak. Tervezgetsz, szárnyal a fantáziád és ez okozhat egy kis galibát. Elképesztő dolgokra lehetsz képes a jövőben, de ezt otthon kell átgondolnod, amire ma bőven lesz is időd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hétfőn fény derülhet egy kínos dologra egy közeli ismerősöddel kapcsolatban. Az illető nem volt mindig őszinte hozzád, de ha megtudod, miért, nem tudsz rá haragudni. Egy beszélgetés során nagy felfedezést tehetsz és a segítségedet is el fogja fogadni, ha kitartó maradsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfőn egy megindító hírt hallasz, ami felerősíti benned a segíteni akarást. Akár lehet egy idegen is, akinek segítő kezet nyújtasz, jól fogod érezni magad utána. Ugyanakkor tudnod kell, van valaki a közvetlen környezetedben is, akit nem veszel észre, pedig nagy szüksége lenne rád.

Ezek is érdekelhetnek