2022 június 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. szeptember 15. - Nyerő csapat

Napi horoszkóp 2021. szeptember 15. – Nyerő csapat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán nehéz helyzetbe kerülsz, mert rá kell jönnöd, hogy tévedtél valamivel kapcsolatban. Vajon elismered, hogy hibáztál vagy kitartasz az eredeti álláspontod mellett? Előbbi persze sokkal nehezebben, de te is tudod, az a helyes választás. Tévedni emberi dolog, senki nem fog elítélni emiatt, főleg, ha nyitott leszel az újdonságokra.

Bika (04.21. – 05.21)

Szerdán rendkívüli megfigyelési képességednek köszönhetően észreveszel valamit, ami mellett mások simán elmennek. Ezáltal pedig elkerülsz valami rosszat és figyelmeztethetsz másokat is a veszélyre. Te mindent elkövetsz, a többi már a környezeteden múlik.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A mai napon elbizonytalanodhatsz magadban vagy abban, jó úton jársz-e? Elgondolkodsz azon, mi történhetett volna, hogyan alakult volna az életed, ha korábban másként döntesz? Aggodalomra azonban semmi ok, mert még változtathatsz és kipróbálhatsz bármit, de amit elkezdtél, azt fejezd be!

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma szükséged lesz a figyelmedre, mert a lehetőség ott fog állni előtted, de észre kell venned annak érdekében, hogy meg is ragadhasd. Tartsd nyitva a szemed és a füled is, mert a döntő pillanatban lépned kell! Bízz a megérzéseidben és persze magadban!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szerdán őszintének kell lenned, mert ez lesz az utolsó esélyed, hogy rendezd a viszonyod valakivel. Ez az ügy régóta nyomaszt és az illető is fontos számodra, így hát ne maradj csendben, nyisd ki a szád! Egy-két szó is megoldhatja a problémát, eljött az igazság ideje.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerdán valaki túlságosan tolakodó lesz és te nem tudod, hogy rázd le anélkül, hogy megbántanád. Füllents valamit, de csak akkor, ha később magyarázkodni is akarsz. Ha nem, válaszd az egyenes utat, de ne légy túl komoly, csak határozott! Így elkerülheted a további kellemetlenségeket.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Mostanában kissé sötétebbnek látod a világot, de ne aggódj, az alagút végén ott van a fény. Azt viszont csak akkor láthatod meg, ha nem zárkózol be és nyitott leszel az újdonságokra. Minden apró részlet fontos, engedd, hogy ezúttal a sors keze irányítson!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma te leszel az, aki búcsút mond az unalomnak és feldobja mások hangulatát. Végre egy kis színt viszel a többiek napjába, ezáltal pedig a munka is sokkal jobban megy majd. A viccekkel azonban csak óvatosan, nehogy sértődés legyen a vége.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán egészen vicces napod lesz, ugyanis történik valami, ami mindenkit megnevetett. Arra azonban figyelned kell, ne sérts meg senkit a túlzott vidámságoddal, mert később sűrűn kérheted a bocsánatot. Mindent csak mértékkel! Ez a mai nap mottója.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szerdán kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, amelyben meg kell védened magad vagy éppen a pozíciódat. Nem szabad meghátrálnod, bármennyire is ez tűnik a legegyszerűbb megoldásnak. Harc nélkül nem szabad feladni, mert megérdemled a helyedet. Ma nincs helye a bizonytalanságnak, légy határozott!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szerdán szerencsés leszel, ha csapatban dolgozol, ugyanis ez lesz a siker kulcsa. Fontos a világos és megfelelő hangnemű kommunikáció, mert enélkül semmit sem ér az egész. Nyiss a lehetőségekre és az új megoldásokra, mert csak így tevékenykedhetsz hatékonyan!

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma egy hatalmas feladat vár rád, amit ugyan el tudnál végezni egyedül is, de kevésbé lennél hatékony, mint csapatban vagy párban. Ha van rá lehetőség, fogj össze valakivel, az illető megmenti a megmenthetetlent is. Ő kell neked, ez kétségtelen.

Ezek is érdekelhetnek