2022 június 25 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. szeptember 16. - Minden rajtad múlik

Napi horoszkóp 2021. szeptember 16. – Minden rajtad múlik

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ez a nap a romantika jegyében telhet, ugyanis valaki olyan téved az utadba, aki nagy benyomást tesz rád. Az illető imponáló, azonnal levesz a lábadról, kell adnod neki egy esélyt. Ha párkapcsolatban élsz, bonyolultabb lesz minden, de eljött az idő, hogy rendbe szedd magánéletedet.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma a legideálisabbak a körülmények ahhoz, hogy változtass az életeden. Túl sok teher nyomja a vállad, ideje leadni belőlük. Tegyél pontot az olyan ügyek végére, amik egyáltalán nem fontosak, csak azzal foglalkozz, ami valóban számít. Hatalmas kő esik le a szívedről, ha így teszel.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön váratlan meglepetésben lehet részed. Valaki, akitől nem is számítottál volna rá egy kedves gesztussal közelít feléd. Jó érzéssel tölt el, hogy rohanó világunkban vannak még kedves emberek, akik bármikor, bármiben segítenek másoknak. Igyekezz viszonozni neki, nagyon hálás lesz érte.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kicsit kimozdulnál már a komfortzónádból, eleged van az unalmas hétköznapokból, foglalkoztat valami egészen extrém. Kipróbálhatsz bármit, de azért maradj a realitások talaján. Szükség van maradandó élményekre, de nem minden áron.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön egy kollégáddal kerülhetsz heves vitába, mivel ellenkező álláspontokat képviseltek. Ne kösd az ebet a karóhoz, neki is lehet igaza vagy lehetnek új ötletei. Ha makacs maradsz, az nem vezet sehova, inkább igyekezz megtalálni a közös nevezőt és lépj tovább intelligens ember módjára.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Csütörtökön egy számodra teljesen új szituációban találod magad. Ehhez hasonlót még nem tapasztaltál, de emiatt nem kell megfutamodnod. Nézd meg, mit lehet kihozni a helyzetből és ne feledkezz meg a legapróbb részletekről sem. Mindenben van valami jó, nem kell azonnal a negatívumokat meglátni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mai teljesítményed nem feltétlenül hű hozzád, úgy érzed, elérted a csúcspontot, innen nincs tovább. Tedd félre a gondokat, ne agyalj rajtuk folyamatosan, mert akkor nem találsz megoldást a problémákra. Lazíts, pihenj, aztán újult erővel, tiszta fejjel sokkal jobban fogsz működni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csütörtökön valaki jelenléte nagyon zavar téged, mert az illető nem bír magával. Egy idő után képtelen leszel titkolni ellenérzésed, de arra ügyelned kell, hogy ne bántsd őt meg. Inkább kerüld el, ha teheted, holnap jobban megértitek majd egymást.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Jól alakul számodra a csütörtök, minden gördülékenyen megy, még a munkát is hamarabb befejezheted a vártnál. Ne hagyd, hogy bárki megakadályozzon a jól megérdemelt pihenésben! Ma te választasz programot, legyen az vásárlás, sportolás vagy egy finom kávé a legjobb barátoddal. Egy kis lopott időre mindenkinek szüksége van, nem igaz?

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön le vagy ragadva valahol, ahol már nagyon nem kéne. Ez az ügy csak téged foglalkoztat, senki mást. Ha mindenáron választ akarsz találni a kérdéseidre, nem az a megoldás, hogy mások életébe szólsz bele. Ezzel csak feszültséget generálsz. Higgadj le és légy ésszerű, ideje, hogy a jövőre koncentrálj!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Két számodra fontos ember kerülhet vitába ma, akik a segítségedet, támogatásodat kérik. Diplomatikusnak kell maradnod, mert ebben a helyzetben nem adhatsz igazat mindkettejüknek. Hagyd, hogy ők tisztázzák a nézeteltérést, ez nem a te dolgod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Izgalmas és egyben ijesztő nap lehet a mai. Egy munkatársad bevallhatja neked, hogy gyengéd érzelmeket táplál irántad, amiből te semmit nem vettél észre. Ha nyitott vagy egy új kapcsolatra és az érdeklődés is kölcsönös, akkor nincs min gondolkodnod. Ha viszont nem így van, akkor légy őszinte, mert ez az egyetlen helyes út.

Ezek is érdekelhetnek