KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. szeptember 19. - Túl sokat agyalsz...

Napi horoszkóp 2021. szeptember 19. – Túl sokat agyalsz…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Úgy érzed, a szálak kezdenek összegabalyodni és nem érted miért, hiszen mindent jól csináltál. Szedd össze a gondolataidat és higgadj le, mert most nem a reális képet látod. A cél előtt nem szabad összeomlanod, mert már csak át kell szakítanod azt a bizonyos szalagot.

Bika (04.21. – 05.21)

Vasárnap megnő az önbizalmad, mert végre érzed, hogy beteljesülnek a vágyaid. Nem volt felesleges a sok befektetett energia, most minden perc megtérülni látszik. Kitartásod lenyűgöző, de ma ennek ellenére is felejtsd el a munkát és koncentrálj csak magadra. Rád fér a pihenés.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap főhet a fejed, ugyanis nagy hibát vétettél egy feladatban, amit ezért újra kell kezdened. Egy munkából kettőt csináltál, de nem kell azonnal kétségbe esned. Ne rohanj, hanem nyugodtan gondolj végig mindent és korrigáld a hibát. Menni fog, ha megőrzöd a hidegvéred.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnapra teljesen elfáradtál, ami nem is csoda egy ilyen húzós hét után. Már nincs energiád semmire, úgy érzed, itt a vég. Valójában azonban csak pihenésre van szükséged és utána mindent másként látsz majd. Holnap új nap lesz és kipihenten jobban mennek majd a dolgok.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap képtelen vagy megérteni mások viselkedését, pedig nem tehetsz ellene semmit. Nem változtathatsz meg mindenkit, maximum kiállhatsz a magad álláspontja mellett. Ne légy túl durva, mert a végén rosszul jössz ki belőle.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap valóban azt tehetsz, amihez csak kedved van. Ritkák az ilyen napok, úgyhogy használd ki minden pillanatát. Párod vagy barátaid is szívesen veled tartanak, ha szeretnéd, ettől lesz igazán kerek a hét utolsó napja.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Úgy érzed, a szerencse elhagyott, mert semmi nem úgy sikerül, ahogy azt eltervezted. Te mindent megteszel, kihozod magadból a maximumot, mégsem úgy alakul, ahogy szeretnéd. Mindennek oka van, semmi nem történik véletlenül, szóval valamit még meg kell tanulnod ahhoz, hogy minden úgy működjön, ahogy kell.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A vasárnap nagy lehetőséget tartogat számodra, aminek kihasználásával népszerűvé válsz a környezetedben. Okosan kell cselekedned, mert különben a visszájára sülhetnek el a dolgok. Tarts mértéket és légy magabiztos, akkor eléred a várt eredményt.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnap a bokros teendők elvégzése után add át magad a romantikának, a pihenésnek. Légy nyitott az újdonságokra, most ne akarj irányítani. Hagyd, hogy sodorjon az ár, mert így olyan élményekben lehet részed, amiket soha nem felejtesz el.

Bak (12.22. – 01.20.)

A hét utolsó napján egy nehéz döntést kell meghoznod. Nagy terhet ró rád, hogy most nem követhetsz el hibát, mindennek passzolnia kell. Le kell zárnod egy ügyet ahhoz, hogy belekezdhess egy másikba, ehhez pedig szükség lesz a magabiztosságodra és a határozottságodra.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap úgy érzed, senki nem ért meg, olyan, mintha a falnak beszélnél. Bizony vannak ilyen napok, nem is kell nagy jelentőséget tulajdonítani ezeknek. Ha megnyugszol, higgadtan beszélgethetsz és képes leszel kompromisszumokat kötni. Nem lehet mindig az, amit te akarsz, mást is figyelembe kell venni.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vasárnap nem kerülhetsz el egy akadályt, amitől már régóta tartasz. Meg kell szabadulnod a félelmeidtől, ugyanis csak így győzheted le azt. Állj a sarkadra és nézz szembe a nehézségekkel! Nem menekülhetsz folyton, eljött a cselekvés ideje.

Ezeket is olvasd el

Húsevő baktérium jelent meg a Balti-tengeren. Egy férfi lábát “felfalta”

A balti-tengeri húsevő baktérium óvatlan turistákra leselkedik. Sajnos veszélyesebb, mint azt bárki gondolná... A baktériumok és kórokozók nagy veszélyt jelentenek a szervezetünkre. Gondoljunk csak az...