2022 június 26 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. szeptember 2. - Káosz a köbön...

Napi horoszkóp 2021. szeptember 2. – Káosz a köbön…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A mai napon nem gondolkodhatsz tovább, mindenképpen cselekedned kell. Nem szabad tovább halogatnod a dolgaidat, mert könnyen a fejedre nőhetnek. Állj a sarkadra és hozd meg a megfelelő döntést. Ha segítség kell, akkor ne restellj kérni, mert van, aki szívesen meghallgat és tanácsot ad neked ebben a fontos ügyben.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön ne vesd bele magad a szokásos rutinba. Kell, hogy egy kicsit mást vagy máshogy csinálj. Ha nem is lazíthatsz egész nap, akkor is könnyebbé tehetnéd a mai napot. Lépj le a munkahelyedről minél hamarabb, pihenj egy kicsit. Menj el futni vagy csak sétálj egy nagyot, jót fog tenni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma akkor teszel a legjobban, ha ráhagyod párodra vagy éppen egy kollégádra a dolgokat. Ezzel nemcsak a vitás helyzeteket kerülheted el, de amúgy sem érdemes csatába szállnod vele, mert igaza van. Inkább lásd be ezt és beszéljétek meg, mit tehetnétek annak érdekében, hogy túljussatok a problémán.

Rák (06.22. – 07.22.)

A csütörtök egy rendkívül jó ajánlatottal kecsegtet majd. Ne halogass semmit, engedd be az ajtón a kínálkozó lehetőséget. Az illető, akire régóta vársz olyan ajánlatot tesz neked, amire egész eddig vágytál. Azért persze mérlegelned kell a körülményeket, de ezek után jó döntést fogsz hozni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön valaki arra játszik, hogy kihozzon a sodrodból és elvegyen tőled egy lehetőség, amiért te keményen megdolgoztál. Ne hagyd magad, mert ő nem érdemli meg az előléptetést vagy a prémiumot. Az is lehet, hogy a főnököd is látni fogja, mi folyik körülötted, de fel kell őt világosítani a részletekről is.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Csütörtökön nagy szükséged lenne arra, hogy valaki meghallgasson, de akinek kiöntenéd a szíved egyáltalán nem figyel rád. Van azonban valaki, aki mindenre kíváncsi veled kapcsolatban. Valaki, akitől soha nem is vártad volna ezt. Adj neki esélyt, lehet, hogy egy életre szóló kapcsolat lesz belőle.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csütörtökön melléd áll a szerencse, ha úgy tetszik, az univerzum. Tele vagy energiával, így rendkívül jól haladsz a munkáddal. Belül azonban van, ami egy kis akadályt képez. Talán még te sem tudod, mi az, egy mély beszélgetés valakivel azonban előhozhatja belőled a dolgokat. Az este kiválóan alkalmas erre, így hívd fel a legjobb barátod, nála jobb partnert nem fogsz találni ehhez.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csütörtökön egyáltalán nem vagy lelki egyensúlyban. Ideges vagy és feszült. Éppen ezért jobb lenne, ha elkerülnél minden olyan helyzetet, ami konfliktust okozhat. Ha most vitába keverednél valakivel, annak beláthatatlan következményei lehetnek, mert abszolút kiszámíthatatlan vagy. Próbálj meg időben hazamenni és megnyugodni, holnapra ez a hangulat már a múlté lesz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön jókedvűen kezded a napot, mert tegnap fantasztikusan érezted magad kedveseddel. De az egyik kollégád nem elég, hogy elkésik, még neki áll majd feljebb. Ne ess neki azonnal, mert hatalmas vita lehet belőle. Ő már nem változik, hagyd, hogy a főnök helyére tegye a dolgokat.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma fontos üzenetet kaphatsz valakitől. Az is lehet, hogy nem is ismered az illetőt, csupán egy véletlen sodorja őt az utadba. Ebből viszont még lehet valami. Ne légy túl tolakodó, hagyj egy kis időt, valószínűleg ő is rájön majd, hogy van még dolgotok egymással ebben az életben.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön valakinek egyetlen célja, hogy felbosszantson téged és hibára kényszerítsen ezzel. Nem kell, hogy sikerüljön neki, inkább fordíts el a fejedet, ne is törődj vele. Nem érdemes belefolynod egy felesleges vitába, mert úgysem tudod meggyőzni az igazadról. Engedd el, közömbösséged sokkal jobban fogja zavarni őt.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön rendkívül kreatív leszel, ezt pedig ki kell használnod, mert minden eddigi sikeredet felülmúlhatod, ha beleadsz apait-anyait. Nemcsak kollégáidat kápráztathatod el, hanem főnököd is megemeli majd a kalapját előtted. Munka után meg is ünnepelheted sikered, párod és barátaid szívesen osztoznak örömödben.

Ezek is érdekelhetnek