2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. szeptember 25. - Kell egy ilyen nap...

Napi horoszkóp 2021. szeptember 25. – Kell egy ilyen nap…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Végre szombat van, egy nap, amikor talán nem kell rohannod sehova. Lehet, hogy sok dolgod lenne otthon, de bárminek esel neki, ráérsz lassan is végezni vele. Ma mindent befejezhetsz még akkor is, ha nem kapkodsz. Vasárnap pedig a te napod lesz, most valóban azt tehetsz, amit akarsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Ha nem dolgozol, akkor a szombat a nyugalom napja lesz számodra. Talán nem is vágysz másra, mint egy kis sétára, kirándulásra vagy olvasásra. Nos, ez a te döntésed, ma senki nem sértődik meg azon, ha elmondod, hogy néhány órára egyedül szeretnél maradni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton könnyen megeshet, hogy nem szeretnél otthon lenni, ami érthető is, hiszen mindenkinek szüksége van arra, hogy kiszakadjon a megszokott környezetből. Ha nem dolgozol, akkor szedd össze a gyerekeket, a párod vagy a barátaidat és keljetek útra. Kiránduljatok, túrázzatok vagy tegyétek, amihez kedvetek van. Ez a nap rólatok szól.

Rák (06.22. – 07.22.)

A mai napot töltsd kettesben a pároddal vagy a gyerekkel, ha vannak. Persze, ha nem kell dolgozni menned. Ha így van, akkor sem kell elkeseredned, mert az estét együtt tölthetitek. Jól esik érezni, hogy szeretnek és szükségük van rád. Ezért érdemes élni, nem igaz?

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton óvatosnak kell lenned, mert rengeteg pénzt szórhatsz ki az ablakon. Az elmúlt időszakban megtakaríthattál egy nagyobb összeget is, esetleg valahonnan plusz pénz állt a házhoz. Inkább dobd fel mással a kedved, barátaid vagy szeretteid társasága sokkal üdítőbb lesz számodra, ráadásul nem kerül semmibe.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A hétvége első napján akár dolgozol, akár nem, jól érzed magad. Ez nagyban köszönhető a jó társaságnak, de nagyban hozzájárul a siker, amit a héten elértél. Ma azonban nem kell bizonyítanod semmit. Ha máskor nem is, este engedd el magad és szórakozz!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombaton nosztalgikus hangulatba kerülhetsz. Sok minden történt veled az elmúlt időszakban, nem árt átgondolni az eseményeket. Engedd szabadjára az érzelmeidet, csak így zárhatod le életed ezen szakaszát.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton kissé aggasztanak a pénzügyeid, úgy érzed nem keresel eleget, pedig rengeteget dolgozol. Ne rágódj most ezen, kicsit túlreagálod a dolgokat, semmi sincs veszve. A hétvégén el is gondolkodhatsz a folytatáson, talán munkát vagy lakóhelyet is válthatsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nehéz év áll a hátad mögött, így nem meglepő, ha a nyaralás gondolata foglalkoztat. Ha nyáron nem volt erre lehetőséged, most bepótolhatod minden egyes percét. Ne csak tervezgess, lépj a tettek mezejére, megérdemled a pihenést.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton jól érezhetnéd magad, de ha dolgoznod kell, érhet egy kis kellemetlen meglepetés. Ne vedd magadra mások szavait, mindenki feszült ma egy kicsit. Gondolj arra, hogy holnap a szeretteiddel lehetsz, ez elég erőt fog adni, hogy kibírd ezt a munkanapot.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton vásárlási lázban éghetsz, de nem biztos, hogy a nagy tömeg a legjobb választás. Sajnos még nem lehetünk teljes biztonságban, így nem szabad felelőtlennek lenni. Igaz ez arra is, hogy hirtelen felindulásból lemeríted a számládat. Még sokára lesz fizetés, légy megfontolt!

Halak (02.20. – 03.20.)

Végre szombat van, ennek pedig nagyon örülsz, ha nem kell dolgozni menned. Ha mégis, kifejezetten jó napod lesz, sőt, az estét azzal töltheted, akivel szeretnéd. Ha szabadnapos vagy, rápihenhetsz a vasárnapra, amit legyen inkább sokkal aktívabb a szombatnál.

Ezek is érdekelhetnek