2022 június 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. szeptember 27. - Az érzéseid nem csalnak

Napi horoszkóp 2021. szeptember 27. – Az érzéseid nem csalnak

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Hétfőn olyan helyzet állhat elő, ami nemcsak, hogy kellemetlen, de egyben nagy kihívást is jelent számodra. Megpróbálhatsz elmenekülni, de úgyis tudod, hogy ez nem megoldás. Állj meg egy pillanatra, így könnyedén úgy alakíthatod az egészet, hogy az számodra kedvező legyen. Megérzéseid megsúgják az első lépést, ne hagyd figyelmen kívül őket.

Bika (04.21. – 05.21)

Ne ítélj azonnal! Egy elhamarkodott döntés, ítélet rossz fényt vet rád, arról nem is beszélve, hogy a részletek ismeretének hiányában nem alkothatsz véleményt. Ám, ha mégis így teszel, be kell látnod, hogy tévedtél, akkor még nincs minden veszve. Kérj bocsánatot az illetőtől és fuss neki mégegyszer a dolognak!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Már régóta instabilnak érzed a helyzeted, ám ma megtörik a rossz sorozat. Végre minden úgy alakul, ahogy azt eltervezted, senki nem szól bele a dolgaidba. Azért ne igyál előre a medve bőrére, mert a zsákmány még nem tiéd. Vedd észre az új lehetőségeket, mert azokban rejlik a siker kulcsa.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn könnyedén elszabadulhatnak az indulatok, ezért nem lesz más választásod, mint közbe avatkozni. A vitás felek hátat fordítanak egymásnak, így szükség lesz a segítségedre, hogy rendbe hozd a dolgokat. Hálásak lesznek neked, hisz te leszel a megmentő, így igazán büszke lehetsz magadra.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A hét első napján úgy érezheted, az életed fordulóponthoz érkezett és meg kell hoznod egy komoly döntést. A kérdés, hogy merre menj tovább ahhoz, hogy végre önmagad lehess és kiteljesedhess. Ne hezitálj sokáig, mert minél tovább gondolkodsz, annál bizonytalanabb leszel. Mindig az első gondolat a legjobb!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn végre felszabadult lehetsz, ugyanis búcsút inthetsz a rád nehezedő nyomásnak, ami alatt csaknem összetörtél. Most már vége az álmatlan éjszakáknak, de ez nem jelenti azt, hogy elengedheted magad. A munkahét még csak most kezdődik, tennivaló pedig akad bőven.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Rád mindig mindenben lehet számítani és ezt környezeted is jól tudja. Ma is szükség lesz a segítségedre, mert nélküled nem találják a megoldást. Először te is úgy érezheted, nincs kiút, de higgadtan rájössz, nem is olyan nagy a baj, mint azt gondoltad. Jó időben, jó helyen és egy kis tapasztalat, ez a siker kulcsa.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Mostanában kissé gyenge vagy, de nem fizikailag. Valaki igyekszik befolyásolni téged, te pedig képtelen vagy kiállni magadért. A sorsod a te kezedben van, más nem állhat ki érted. Ne kullogj tovább mások árnyékában, járd a saját utadat! Egy kis határozottság és máris megoldod a problémát.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szinte már lemondtál bizonyos dolgokról, ám hétfőn minden megváltozik. Úgy érzed, maratoni köröket futsz a semmiért, eredmény pedig nincs. Ennek azonban vége! A változás bebizonyítja, hogy soha nem szabad feladnod, hiszen bármennyire is úgy érzed, egy helyben toporogsz, valami történik, ami kiránt a gödörből és beindítja a szekeret.

Bak (12.22. – 01.20.)

Előre eltervezted a hét első munkanapján, ám egyáltalán nem úgy alakul, ahogy azt szeretted volna. Váratlan feladatok hiúsítják meg terveid, de feladásról szó sem lehet. Ne mondd le esti programodat, mert képes vagy időben végezni a munkáddal, csak össze kell szedned magad és gondolataidat.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Már az első munkanapon elfogyni látszik a türelmed, pedig még hosszú a nap és a hét. Úgy érzed, környezeted gátol abban, hogy jól teljesíts és le is mondasz róla, hogy ma időben haza mész. Az élet próbatételek sorozata, fogd fel ezt a mait is annak, akkor minden megy majd a maga útján és semmi nem áll az utadba. Esti programod előzetes terveid alapján valósulhat meg.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nem kellene folyamatosan agyalnod vagy rágódni valamin, mert eközben elvesztegeted az időt és persze az élet adta lehetőségek is kicsúsznak a kezeid közül. Járj nyitott szemmel, mert meg kell ragadnod a pillanatot, ami bizony soha nem tér vissza. Örökké bánni fogod, ha elszalasztod azt a lehetőséget, ami kijelöli számodra a siker útját.

Ezek is érdekelhetnek