2022 június 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. szeptember 28. - Rád mosolyog a szerencse

Napi horoszkóp 2021. szeptember 28. – Rád mosolyog a szerencse

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Életed szerelme igényt tart véleményedre. Ezúttal azonban nem azt szeretné, ha bólogatnál, hanem valódi érzéseidre kíváncsi. Mondd el neki, mit gondolsz, ezzel még közelebb kerülhettek egymáshoz. Most rendet teremthetsz a káoszban és minden világossá válik.

Bika (04.21. – 05.21)

Komoly oka van annak, ha csalódott és frusztrált vagy. Legyen szó munkáról vagy szerelemről, változtatnod kell a dolgokon. Problémáidból sokat tanulhatsz, ám, ha úgy érzed, a hiba nem benned van, akkor lépned kell! Ne vegyél mindent a nyakadba, mások oldják meg saját gondjaikat.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Bár szeretsz a tettek mezejére lépni, ma mégis csak a passzivitás lehet a jó döntés. Te is tudod, hogy nem irányíthatsz mindent, vagyis csak úgy kerülheted el a vitákat, ha ezúttal kívülállóként szemléled az eseményeket. Nincs szükség arra, hogy közbeavatkozz, ma csak a saját feladataidra koncentrálj.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden sajnos hajlamos lehetsz arrogánssá válni és egész kötözködni. Nyilvánvaló, hogy túl sok teher nyomja a vállad, de ezektől könnyen megszabadulhatsz, hiszen ezek nagy része nem is a te gondod. Ma felejtsd el a kávét, energiaitalt, inkább fogyassz citromfűteát, vizet vagy limonádét, a lényeg, hogy ne ingereld az idegrendszered, mert ezzel csak fokoznád a feszültséget.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden szerelmi életed körül forognak a gondolataid, ám inkább ragaszkodsz az elmélethez, mint a gyakorlathoz. Szingliként azonban így semmi esélyed arra, hogy megtaláld az igazit. Ideje a tettek mezejére lépni és ez akkor is igaz, ha párkapcsolatban élsz. Mindig kell valami plusz, ami előhozza a régi tüzet és lángra lobbantja a szerelmet.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Az elmúlt időszak nem volt könnyű számodra, de mától Fortuna kísér utadon. Szinte bármit megkaphatsz, bármit elérhetsz, csak akarnod kell. Legyen szó üzletről, szerelemről vagy pénzről, lehetőségek tárháza nyílik meg előtted. Ragadd meg az alkalmat, mert ilyen egybeesés csak egyszer van egy ember életében.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Munkahelyeden mindenki számít rád, a tudásodra, a tapasztalatodra. Ebből kifolyólag az sem kizárt, hogy üzleti útra küldenek és bár családod elsőre nem rajong az ötletért, végül belátják, hogy senki nem jár rosszul. Ha esküvőt vagy gyermekvállalást tervezel, nem is találhatnál jobb időpontot, mert most minden úgy alakul, ahogy szeretnéd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Az elkövetkezendő időszakban leginkább a kalandokat hajkurászod. A fiatalok amúgy is imádnak bulizni, szórakozni, de azért nem árt elővigyázatosnak lenni. Mindenki maga választja a programjait, aminek meg is lesz az eredménye. Nem biztos, hogy a kívánt hatást éred el, de emiatt nem szabad átesni a ló túloldalára. Csak mértékkel!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nem lehet okod panaszra, ha fizikai és szellemi erőnlétedről van szó, ám ennek ellenére is úgy érzed, vágyaid nem teljesülnek. Túl sokan vannak a környezetedben, aki gátló tényezők lehetnek, így ezeket a kapcsolatokat meg kell szüntetni. Búcsúzz el a vészmadaraktól, nincs szükség rájuk!

Bak (12.22. – 01.20.)

Szerencsés nap lesz a mai, mert minden a terveid szerint alakul. Bármilyen probléma gyötört eddig, most megoldást találsz mindenre. Az isteni szikra kipattan, szóval ne csak beszélj a változásról, hanem tegyél is érte! Nincs mire várni, lépj a tettek mezejére!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ne veszekedj folyton szíved választottjával, nem ő tehet a munkahelyi feszültségről, amit egyébként nem kellene hazavinned. Inkább igyekezz lángra lobbantani a szerelmet, mert megérdemli, hiszen jóban-rosszban kitartott melletted. Szingliként pedig ne ücsörögj otthon, vár a nagyvilág!

Halak (02.20. – 03.20.)

Ha a munkád miatt többször is távol vagy a családodtól, már eleged lehet ebből. Bár néha jó dolog a távolság, de nem állandó jelleggel. Kisebb-nagyobb viták mindenhol vannak, de tehetsz ellenük. Szükség van az önuralomra és a higgadtságra ahhoz, hogy kompromisszumokat köss. Mindenre van megoldás, amit közösen meg is találhattok.

Ezek is érdekelhetnek