2022 június 25 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. szeptember 29. - Kérj segítséget!

Napi horoszkóp 2021. szeptember 29. – Kérj segítséget!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Gondoskodó ember vagy, ám néha hajlamos vagy átmenni birtoklási vágyba. Éppen ezért környezetednek nem mindig könnyű veled, főleg azoknak, akikkel egy fedél alatt élsz. Ideje kiengedned a fáradt gőzt és feloldódni családod, barátaid körében. Mindenkinek megjár az önfeledt szórakozás és a pihenés, neked is!

Bika (04.21. – 05.21)

Olyan társat szeretnél magadnak, akivel hasonlók vagytok, ám az ellentétek igenis vonzzák egymást. Akár szerelmet, akár barátot keresel nem szabad hűvösnek mutatkoznod, mert elijesztened az illetőt. Szeretteid segíthetnek neked ebben, ne restellj hozzájuk fordulni problémáddal.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Amit a fejedbe veszel, annak úgy kell lennie, ám ezzel sok baj van. Egyáltalán nem vagy rugalmas, nehezen alkalmazkodsz és nem bírod, ha kimozdítanak a komfortzónádból. Meg kell tanulnod alkalmazkodni és hagyni, hogy sodorjon az ár. Ez bár néha kockázatos, de enélkül unalmas lenne az élet, nem igaz?

Rák (06.22. – 07.22.)

Nagyon félsz az elutasítástól, ezért mindenkihez óvatosan közelítesz. Félelmed azonban csak gátló tényező és bár néha lehet valóságalapja, nem állhatsz neki mindennek kétségekkel teli. Ma változtathatsz is ezen és meglátod, sokkal többen fordulnak majd hozzád.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma nem leszel a legjobb formában, ugyanis kétségbe ejt a döntésképtelenség. Mindig a tökéletesre törekszel, de szőrszálhasogatással nem mész semmire. Ezúttal az önkontroll segíthet rajtad, mert ezáltal köthetsz újabb barátságokat és juthatsz igazán nagy lehetőségekhez.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Általában könnyen esel szerelembe és mindent megteszel azért, hogy választottad a lehető legjobban érezze magát. Természetesen a legjobb arcod mutatod neki, de ahogy biztonságban érzed magad, leeresztesz. Nem mehet mindig így, eljött a változás ideje. Egy kapcsolatért tenni kell, nem szabad hagyni elfásulni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Rengeteg terhet elbírsz, de nem végtelen mennyiségűt. Túlságosan elfoglalt vagy, a munkád elveszi minden idődet. A barátság vagy a szerelem nem fér bele az életedbe, ez pedig hosszútávon akár depresszióhoz is vezethet. Végre tedd félre a munkát, ne légy szégyenlős és nyiss az emberek felé!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szereted a kényelmet, a fényűzést, de általában nem esel át a ló túloldalára. Viszont, ha partneredtől nem kapod meg, amire vágysz, akkor inkább véget vetsz a dolognak. Persze nemcsak anyagiakról van szó, hanem minden másról, amiről egy párkapcsolat szól. Ha valami nyomaszt, csak együtt oldhatjátok meg, ne menekülj és ne légy mártír. Kérj segítséget!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Fantáziád nem ismer határokat, most mégsem vagy a topon. Nem úgy teljesítesz, ahogy szeretnél, pedig neked ez a lételemed. Fogadd el, hogy nem lehetsz mindig száz százalékos és pihenésre is szükség van. Szíved választottja segíthet ellazulni, hagyd, hogy ma ő irányítson.

Bak (12.22. – 01.20.)

Visszafogott és szolid vagy, ám a külső egy érzéki, tüzes személyiséget takar, aki arra vár, hogy felszínre törhessen. Ha olyan a társaság, nincs is akadálya annak, hogy szabadjára engedd, a többiekkel pedig nem kell foglalkoznod. Ne törődj semmivel, csak érezd jól magad!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nem vagy egy kapkodó ember, inkább mindent átrágsz tízszer és óvatos vagy. Figyelmes és megértő vagy, amiért sokan szeretnek, de résen kell lenned, mert vannak, akik ki akarnak használni. Ezek az emberek leszívhatják minden energiád, ha nem vagy elég figyelmes. Járj nyitott szemmel!

Halak (02.20. – 03.20.)

Van a környezetedben valaki, aki egyáltalán nem vagy csak nehezen mutatja ki érzelmeit. Ez az illető nem közömbös számodra, de nem tudod, hogyan közelíts felé. Érzéseid viszonzásra találnak, de ezúttal nem neked kell kezdeményezni. Hidd el, megéri várni rá.

Ezek is érdekelhetnek