2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. szeptember 30. - Éleszd fel a tüzet!

Napi horoszkóp 2021. szeptember 30. – Éleszd fel a tüzet!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ha párban élsz, képes vagy izgalmat vinni a kapcsolatodba, minden téren. Ma biztosan jól fogod érezni magad. Abban az esetben viszont, ha még egyedülálló vagy, akkor túl kell tenned magad az eddigi sikertelenségen és emelt fővel tovább lépni. Az élet megy tovább, nem áll meg és most játszi könnyedséggel hódíthatsz. Szóval ne ülj otthon, vár a nagyvilág!

Bika (04.21. – 05.21)

Életedben elérkezett a megújulás és a megbocsájtás időszaka. Most mindent helyrehozhatsz. Akár szakítás következik, akár egy új kapcsolat indul, mozgalmas időszak vár rád. Sok irigyed is lehet, de neked ezzel nem kell törődnöd. A lényeg, hogy most élsz igazán.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Bárkivel szólalkoztál össze a közelmúltban, ma végre rendeződik a viszony és tiszta vizet önthettek a pohárba. Sőt, a kapcsolat elmélyülhet, búcsút inthetsz a fájdalmas emlékeknek. Engedd be életedbe az újat, most nincs okod nemet mondani. Legyen szó üzletről, barátságról vagy családról.

Rák (06.22. – 07.22.)

Párkapcsolatodban eluralkodhat az unalom, de ezen változtathatsz. Persze mindez két emberen múlik, de nagy esély van rá, hogy felturbózzátok szerelmi életeteket. Szingliként most van itt az ideje a párkeresésnek, hiszen nem vagy magányra ítélve.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Könnyen azon kaphatod magad, hogy új lehetőségeket és új arcokat keresel. Vajon valami nem stimmel a párkapcsolatodban? Vagy belefásultál egy kicsit? Az egyhangúságon lehet segíteni, ha mindketten így akarjátok. Ha egyedülálló vagy, akkor több ember keresztezi most az utad, szóval a lehetőség adott, használd ki!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nagy veszély fenyeget, ha van párod, ugyanis könnyen titkos viszonyba keveredhetsz. Bár az a kaland izgalmas lehet, amíg le nem buksz, aztán könnyen összetörhetsz, ha rájössz, mit tettél. Szükség lesz az önuralmadra, akkor nem lehet baj. Szingliként viszont a szerelem kopogtat az ajtódon, engedd be és élvezd!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ez az ősz a változásról szól, hiszen mostanában nem azt kaptad, amire vágytál. El kell határoznod, hogyan tovább és az lenne a legjobb, ha pároddal meg is beszélnéd ezt. Ketten kitalálhatjátok a legjobb megoldást. Szingliként megismersz valakit, aki megváltoztatja a szerelemről alkotott véleményedet. Most végre érzed, hogy élsz, ami pedig a legjobb, hogy önmagad lehetsz az illető mellett.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Rajtad múlik, mennyire leszel nyitott az újra és az élet kínálta lehetőségeket. Zárd le a múltat és vágj bele a valódi életbe! Házasság, gyerek, új munka vagy építkezés. Legyen szó bármiről, most nem érhet csalódás. Végre kiteljesedhetsz és nem kell megfeszülnöd ezért.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Képes vagy minden problémát áthidalni, amit kitartásodnak és rendkívüli türelmednek köszönhetsz. Kompromisszumokat köthetsz kedveseddel, ami előrelépést jelent kapcsolatotokban. Szingliként ez az ősz hozza meg a várva várt fordulatot, a szerelem betoppan az életedbe. Jobb már most felkészülnöd rá.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön különleges energiák vesznek körül. Igényled az újat és szeretnél minél közelebb tudni magadhoz valakit. Ha kedvesedről van szó, akkor ne habozz, töltsd vele a napot vagy legalább az estét. Ha viszont egy ismeretlen hoz lázba, ne félj, szólítsd le, sokan kedvelik, ha valaki kezdeményez. Ma nem kell félned az elutasítástól.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ez a csütörtök az egyszer fenn, egyszer lenn napja lesz. Hamar fellángolsz, aztán a tűz pillanatok alatt kialszik. Valaki azonban egy életre bevésődik a gondolataidba és az is lehet, hogy nem különösebben kedveled az illetőt. Ám minden egy röpke perc alatt megváltozik és ő lehet az, akire mindig is vágytál.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön szinte megvilágosodsz, kinyílik a szemed. Pároddal közelebb kerülhettek egymáshoz, mert olyan tulajdonságait látod meg, amiket eddig nem. Szingliként viszont lejjebb kell adnod az igényeidből, mert különben sosem találsz párt. Nem kell igénytelennek lenned, de te is tudod, túl magasan van az a bizonyos léc.

Ezek is érdekelhetnek