2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. szeptember 4. - Élvezd az életet!

Napi horoszkóp 2021. szeptember 4. – Élvezd az életet!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Próbálj meg nyugodt lenni, legalább ma. Egész héten idegeskedtél, de végre otthon vagy, szóval felejtsd el a munkahelyi problémákat. Koncentrálj inkább a családodra, élvezni fogjátok a mai napot. Ha az idő nem kegyes hozzátok, akkor is találtok olyan programot, ami mindenkinek megfelel.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton elszakad nálad a cérna, ugyanis eleged lesz belőle, hogy minden feladat rád hárul. Nem te vagy az egyetlen személy a házban, mindenki ki kell, hogy vegye a részét a munkából. Állj a sarkadra! Még akkor is, ha vita lesz belőle, de végül úgy is mindenki belátja, hogy neked volt igazad.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ne hagyd, hogy ma bárki felbosszantson! Elvégre szombat van, a pihenés napja, ezért engedd el a füled mellett a provokációkat, mert úgyis csak hatalmas családi vita lenne belőle. Egyik családtagod tényleg kiverheti nálad a biztosítékot, de ne ma legyen az a nap, amikor megbeszélitek a félreértést, mert senki sincs abban a hangulatban.

Rák (06.22. – 07.22.)

A szombat kiváló a kirándulásra, természetjárásra még akkor is, ha az időjárás nem túl kedvező. Nem muszáj egyedül menned, de mindenképpen olyan embert válassz magad mellé, aki biztosan nem fog az idegeidre menni. Ez a nap a lazításról szól, nem pedig a vitákról.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton negatív érzésekkel ébredsz, de könnyen elengedheted ezeket, ha a megfelelő programot választod magadnak. Felejtsd el az összes feszültséged, hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a béke és nyugalom. Csak így lehet teljes a nap és persze a vasárnap is.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A hétvége első napján türelmesnek és figyelmes kell lenned, ugyanis, ha útnak indulsz különböző akadályok nehezíthetik célba érkezésedet. Légy türelmes, mert jobb későn érkezni, mint soha. Mindenki hazavár téged is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ha teheted, szombaton inkább ne mozdulj ki otthonról, sőt még az internetet is felejtsd el. Nem kellene olyan dolgokra elköltened a pénzed, amikre nincs is szükséged. Még csak hónap eleje van, fizetés még nem volt, ne nullázd le a kereteidet! Bármi történhet és akkor a vésztartalékhoz kell nyúlnod, amit egyáltalán nem szeretnél.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton nagyon közvetlen vagy mindenkivel és ez még a párodnak is feltűnik, emellett pedig zavarja is őt. Nem érti, hogy miért ugrasz mindig, mindenkinek az első szóra. Figyelj jobban, nem kellene őt féltékennyé tenni, hisz nincs rá oka, hogy az legyen.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton párod rendkívül ideges, te pedig nem tudod, mit tegyél. Próbáld meg elterelni a figyelmét, ha pedig nem megy, vedd rá, hogy mondja el, mi bántja. Ha reggel nem túl közlékeny, akkor este próbálj egy kicsit közelebb kerülni hozzá, meg fog nyílni neked, csak egy kis időre van szüksége.

Bak (12.22. – 01.20.)

Bár szombat van, te rendkívül ideges és ingerült vagy. Bármennyire is szükség lenne rá, ne indulj ma nagy bevásárlásra, mert nem fog sikerülni. Zavarni fog minden és mindenki, végül pedig még a legfontosabbat is elfelejtenéd, amit venni szerettél volna. Inkább pihenj, amennyit csak tudsz, holnap jobb színben látod majd a világot.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Feleslegesen ugyan, de teljesen be vagy feszülve és rendkívül türelmetlen is vagy ma. Szedd össze a családot vagy csak a párod és töltsétek együtt a mai napot. Jót fog tenni, ha kimozdulsz és a megfelelő programot kiválasztva kiengedheted magadból a fáradt gőzt is.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nehezen indul a hétvége első napja, ugyanis még az ágyból is nehezedre esik kikelni. Nem kell minden házimunkát egy nap alatt elintézned, hisz neked is csak ez a két pihenőnapod van a héten.

Ezek is érdekelhetnek