2022 június 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. szeptember 7. - Sodorjon az ár...

Napi horoszkóp 2021. szeptember 7. – Sodorjon az ár…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Hajlamos vagy túlságosan is pontos terveket készíteni a napjaidról, de ma ügyelj arra, hogy ez ne így legyen. Teret kell hagyni a spontán történéseknek is, amikből kedden nem lesz hiány. Ezek azok a dolgok, amik érdekessé teszik az életet és amik kihasználandó lehetőségeket nyújtanak számodra.

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden nem indulnak jól a dolgok, sőt, történik is valami, amit elsőre talán kudarcként élsz meg. Ezúttal azonban nem kell törődnöd ezzel, mert a nap végére minden rendeződik és az ügy pozitív fordulatot vesz. Kitarással minden elérhető és ezt ma be is bizonyítod.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden még a kisujjadat sem kell mozdítanod, mert lehetőség az utadba kerül, amit gondolkodás nélkül kihasználsz. Keményen dolgoztál ahhoz, hogy az utolsó lépés ilyen könnyű legyen, megérdemled a sikert és azt, hogy mindenki téged ünnepeljen.

Rák (06.22. – 07.22.)

A hét második napján olyan helyzetbe kerülsz, amelynek köszönhetően bizonyíthatod rátermettségedet. Semmi okod kételkedni magadban, hiszen pontosan tudod, mit akarsz és miért küzdöttél egészen eddig. Ha a tudásodra és a tapasztalatodra támaszkodsz, a végeredmény kifogástalan lesz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Fontos számodra a függetlenség, hogy te irányítsd az életed és ez neked így jó. Ma pedig kihozhatod magadból a legtöbbet, minden úgy alakul, ahogy azt eltervezted. Vesztegetni val időd azonban nincs, mert ha sokat gondolkodsz, a siker kicsúszik a kezeid közül.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Minél jobban akarsz valamit, minél görcsösebben ragaszkodsz hozzá, annál könnyebben csúszik ki a kezeid közül. Számodra most egyetlen módja van a siker elérésének, ez pedig a lazaság. Hagyd, hogy sodorjon az ár, hogy a dolgok csakúgy megtörténjenek veled.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden egy nehéz döntést akadályoz meg egy váratlan helyzet. Bárhogy határozol, mindennek megvan a maga előnye és hátránya. Ám ma még ez is nagy szerencse, mert nem nyúlhatsz mellé. Bármelyiket választod, biztos lehetsz a sikerben, hiszen veszíteni valód nincs.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kedden valaki a tanácsodat, véleményedet kérheti egy számára fontos ügyben. Mivel nem szeretnél konfrontálódni, jobb, ha csak meghallgatod az illetőt és megtartod magadnak a gondolataidat. Ne hagyd, hogy provokáljon, mert ma nem segíthetsz rajta, bárhogy is szeretnél.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Legyen szó párkapcsolatról vagy barátságról és legyen bármilyen jó a viszony, mindig teret kell hagyni a másiknak. Hol kisebbet, hol nagyobbat, de csak így működhet. Ma te is kihasználhatod az időt és magadra fordíthatod azt, amire tegyük hozzá nagy szükséged is van. Megérdemled a kényeztetést, a pihenést, használj ki minden pillanatot még akkor is, ha csak munka után tudod ezt megtenni.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csodálatos nap vár rád kedden, ezért érdemes kihasználnod minden egyes percét. Ha teheted, ne is menj dolgozni, de kelj korán és feküdj le a szokásosnál később. Az olyan apróságok, mint egy ebéd a legjobb barátoddal vagy kedveseddel, egy séta jelent majd nagy örömöt.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden valaki kedvesen fordul feléd, talán egy kisebb ajándékkal is meglep. Emiatt ugyan zavarban lehetsz egy kicsit, mert épp ettől az illetőtől nem vártad volna ezt. Köszönd meg neki a gesztust és hívd meg egy italra vagy ebédre, közelebb kerülhettek egymáshoz, mint azt valaha gondoltad volna.

Halak (02.20. – 03.20.)

A hét második napján elkerülhet a siker, de ez nem jelenti azt, hogy kudarcot vallottál. Minden a maga idejében történik és terveid valóra válnak, ezen nem kell görcsölnöd. Ha valaki az idegeiden táncolna, ne törődj vele, hagyd rá dolgot, mert a mai feladat számodra megszabadulni a negatív energiáktól.

Ezek is érdekelhetnek