2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. szeptember 8. - Bízz magadban!

Napi horoszkóp 2021. szeptember 8. – Bízz magadban!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán nagy lesz az információáramlás, rengeteg friss hírrel szembesülsz, amikkel tudsz is majd mit kezdeni. Jegyezz fel mindent, mert minden apróság nagy jelentőségű lesz. Ezeket, ha most nem is, később kihasználhatsz, de ehhez nem feledkezhetsz meg róluk.

Bika (04.21. – 05.21)

Szerdán elő kell venned a rugalmasságod, mert nagy ellenállásba ütközhetsz, de nem érdemes felvenned a kesztyűt. Az egyetlen, ami segíthet, az a kompromisszum, ebből hozhatod ki a legtöbbet. Egy jó stratégia kell és minden a helyére kerül.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szerdán választás elé kerülsz. Komoly döntést kell meghoznod a szeretteid, barátaid és a munkád között. Gondold végig, mi a legfontosabb az életedben, úgy már a döntés sem lesz nehéz. Hallgass a szívedre, mert a munka, a siker és a pénz nem minden, főleg, ha nincs kivel megosztani.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szerdán valaki megakadályoz abban, hogy minden az előzetes terveid szerint menjen. Indulatból azonban nem szabad cselekedned, fontos, hogy kompromisszumkész és higgadt legyél. Lépj fel keményen és határozottan, de ne bántón és lekezelőn. Nagy különbség van a kettő között.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Mostanában ingerült és feszült lehetsz, ez pedig annak köszönhető, hogy nem tudod helyén kezelni a dolgokat. Meg kell próbálnod kazítani és pihenni, mert csak magadnak kell megfelelned, senki másnak. Ehhez azonban el kell engedned azt, ami akadályoz, de idegesen nem fogod megtudni, mi az.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A hét harmadik napján nagy lesz az információáramlás, neked pedig rendkívül nehéz lesz eldöntened, hogy melyek a hasznos vagy haszontalan hírek. Ám épp te vagy az a személy, aki nem ismer lehetetlent, még akkor is meglátod a lehetőségeket, ha más elveszik azok tengerében. Képes vagy rá, csak bíznod kell magadban!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerdán minden zavaró tényezőtől meg kell szabadulnod, még a legkisebbtől is, különben fuccsba mennek mai terveid. Nem segít, ha bármi eltereli a gondolataidat, sőt, a legnagyobb baj az, hogy neked sincs kedved dolgozni, inkább a lábadat lógatnád. Ha összeszeded magad, erre is sor kerülhet, de csak munka után.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán nem lesz könnyű dolgod, mert nem egyedül kell dolgoznod, szükség lesz arra, hogy egyeztess másokkal. Nehéz lesz, mert az illető is ragaszkodik saját elképzeléseihez, ahogy te is. Kössetek kompromisszumot, mert ma máshogy nem fog menni és biztos lehetsz benne, hogy túlóráznod is kell.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hajlamos vagy komolyan venni olyan dolgokat, amiket egyáltalán nem kéne. Leragadsz az apró részleteknél és nem látod a teljes képet. Nem engeded magadhoz a pozitívumokat és emiatt hiányzik életedből a boldogság. Nyiss végre és élj meg minden pillanatot, mert megérdemled.

Bak (12.22. – 01.20.)

Tele vagy energiával, de nem szabad ma elhasználnod mindet. Hosszú még a hét, kemény munkanapok várnak rád még. Holnap nem lesz hozzád kegyes a sors, de ha jól beosztod az idődet, nem lehet baj. Ha valaki segíteni akar, fogadd el, ketten jobban teljesítetek, mint egyenként.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Sokszor előfordul, hogy valaki a határaidat feszegeti vagy éppen túl megy minden határon. Nos, ma ez lesz a helyzet, de ne félj szembe menni vele, mert csak így oldhatod meg a felmerülő problémákat. Ma azonnal cselekedni kell, nincs idő gondolkodni, de te nagyon jó vagy ebben.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma nagy elvárásokat támasztanak veled szemben, de te gyorsan reagálsz és egy kis átszervezéssel minden egyenesbe kerül. Sok egyeztetésre lesz szükség, de feszültés nélkül meg tudod oldani és a nap végén jutalomban is részesülsz ezért.

Ezek is érdekelhetnek