2023 június 9 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. április 16. - Minden sínen van

Napi horoszkóp 2022. április 16. – Minden sínen van

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Szombaton még biztosan vár rád egy-két halaszthatatlan feladat, de az ünnep még véletlenül se szóljon a munkáról! Amúgy is keveset vagy otthon, szinte csak aludni jársz haza, így a szeretteid hiányolnak téged. A következő két napban közelebb kerülhettek egymáshoz, de csak akkor, ha jó messzire „eldobod” a telefonod és eszedbe se jut a munkád.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Szombaton csak azokra a dolgokra szánj időt, amiket halaszthatatlannak tartasz. Felejtsd el a munkát, hangolódj az ünnepre, most minden mást tegyél félre! Süss, főzz, díszíts, meglátod ettől sokkal jobb kedved lesz majd.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Az elmúlt napokhoz képest még jobb a hangulatod, semmi okod nem lehet panaszra. Szombaton minden a terveid szerint alakul, így azt csinálhatsz, amihez kedved van. Ha az idő kedvező, akkor még egy rövid kirándulás is beleférhet. Ugyanakkor, ha nem volt időd a héten bevásárolni, akkor ne feledkezz meg róla, mert holnap már zárt boltajtókra találsz.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Szombaton feledékeny lehetsz. Ha vásárolni indulsz, akkor írj egy listát, mert holnap már zárva lesznek a boltok! Ha már túl vagy ezen, akkor élvezd a közös sütést-főzést és szervezz egy aktív, szép napot húsvét vasárnapra!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

A hétvége első napján nagyon lelkes leszel, pozitív a hozzáállásod. Talán már az ünnepre is ráhangolódtál és a családod is nagy segítségedre lehet. Kiváló közös program, ha együtt készülődtök, de egy kirándulás sem lesz utolsó.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Szombaton bármilyen programot választhatsz, a fő, hogy a szabadban töltsd a napot. Szükséged van a friss levegőre. Felejtsd el a húsvéti készülődést, csak töltődj fel! Kirándulj, sok érdekes program közül választhatsz, ne szalaszd el a lehetőséget!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Szombaton tele vagy merészebbnél merészebb ötletekkel, ez pedig izgalommal tölt el. A megvalósítás azonban még várat magára, ugyanis az ünnepek miatt nem tudsz lépni az ügyben. Szóval, élvezd a húsvétot és szeretteid társaságát, keddig csak ez a feladatod!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Szombaton úgy érzed, egyedül kellene maradnod. Nem találod a helyed és talán kicsit a húsvéttal is tele a hócipőd. Mindenkinek vannak ilyen napjai, nem kell kiborulni. Pihenj vagy aludj egy kicsit, utána másként látod majd a világot!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Szombaton úgy tűnhet, nyugodt napod lesz, de a gondolataid mégsem engednek kikapcsolni. A nagy változásokra nem lehet felkészülni, de most ne ez foglalkozhasson, csak élvezd az ünnepet és a vele járó készülődést és szabadságot!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Szombaton ismét az anyagiak foglalkoztatnak. Talán elszálltál egy kicsit a húsvéti bevásárlással, de egyszer élünk, nem igaz? Mindenki megérdemli a kényeztetést, ne sajnáld a pénzt, amúgy sem költesz magadra túl sokat. Ez a két nap szóljon rólad, a szeretteidről és a habzsolásról!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Szombaton beszédes kedvedben vagy, de azért a kezed is járjon, mert még mindig van tennivaló bőven. Magadnak könnyíted meg ezzel az ünnep két napját, így nem baj, ha ma jobban elfáradsz, mint azt gondoltad.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Szombaton a semmittevés lesz a legnagyobb feladatod, feltéve, ha a héten nem lógattad a lábad. Ne akarj dolgozni, csak a húsvéti készülődés vagy egy kirándulás töltse ki a napod! Jó társaságban csak úgy repül az idő, de nem kell, hogy ma véget is érjen ez a csodás élmény, hiszen az igazi ünnep csak holnap kezdődik.

Ezek is érdekelhetnek