2022 október 3 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. április 22. - Aggasztó péntek

Napi horoszkóp 2022. április 22. – Aggasztó péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pénteken olyat mondhatsz egy kollégádnak, amivel vérig sértheted őt. Bár ő úgy tesz, mintha nem lenne semmi baj, de ez nem így van. Ha nem kérsz bocsánatot, visszakapod, amit te adtál és abban nem lesz köszönet. A mai nap küldetése, hogy őszintén bocsánatot kérj és minden visszaálljon az eredeti felállásba.

Bika (04.21. – 05.21)

Számodra mindig is fontos volt a pénz, de nem attól lesz jó ember valaki, hogy vastag a bankszámlája. Nem is színlelheted sokáig a szeretetet, úgyhogy légy őszinte, mert ellenkező esetben hatalmas bonyodalmakkal kell számolnod.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénteken aggodalmad a karrieredre koncentrálódik. Bár okod nincs rá, mégsem hagynak nyugodni a dolgok. Főnököd elégedett veled, ha pedig saját vállalkozásod van, az is jól megy. Inkább tervezd meg az estét, romantikázz a pároddal, beszélgess a barátaiddal, de ne aggódj folyton!

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken előtérbe kerül a szerelem, ugyanis valaki úgy vonz téged, mint a mágnes. Ez a vonzalom viszonzásra talál, de többen is érdeklődhetnek irántad. Ne vessz el a tengerben, mindent logikusan és higgadtan kell eldönteni! Ez a mai nap és a hétvége feladata számodra.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Néhányan rendületlenül támogatják karriered, ráadásul egyiküknek titkos érzelmei vannak irántad. Ez persze nem jelenti azt, hogy neked azonnal fejest kell ugrani egy új kapcsolatba. Gondold át, érdemes-e eldobni azt, ami a jó, a bizonytalanért!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Alig vártad, hogy eljöjjön ez a nap, mert nehéz hét van a hátad mögött. Jól haladsz a munkáddal, így a délutánt már azzal töltheted, amivel akarod. A hétvége pedig előtted áll, használd ki, hogy tavasz van és hív a természet!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Túl sokat foglalkozol azzal, hogy itt-ott van egy-két felesleges kiló. Valóban így van vagy túldramatizálod a helyzeted? Nem kell aggódnod, nagyon is jól nézel ki, de ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor tornázz, fuss vagy csak sétálj mindennap. Meglátod azonnal olvadni kezdenek rólad a kilók.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken egy rég nem látott ismerős toppanhat be újra az életedbe. Azt hitted, soha többé nem látjátok egymást, ám a sors másként rendelkezett. Ez egy jel, amit arra kell használnod, hogy pontot tegyél életed egy olyan szakaszára, amit már rég lezártnak tekintettél, de valójában vannak még elvarratlan szálak.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A magány egyáltalán nem jó dolog, ezért ne ülj otthon, merj ismerkedni! Ha munka után csak hazamész, sosem szerzel új barátokat vagy éppen nem találsz párra. Itt az idő, hogy felpezsdítsd a magánéleted és újra élni kezdj! A tavasz magában hordozza a lehetőségeket, amiket csak ki kell használni.

Bak (12.22. – 01.20.)

Merj nagyot álmodni és új célokat kitűzni magad elé! Kellő energiával rendelkezel ahhoz, hogy semmi és senki ne állhasson az utadba. A családod és barátaid tanácsai sokat segíthetnek neked, de álmaid megvalósításához te tudod pontosan, mire van szükséged.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Talán régóta foglalkoztat a költözés vagy egy ház megvétele, de most már eljött az idő, hogy bele is fogj a tervezésbe. A változás mindig félelmetes kicsit, de mindenképpen jót tesz. Minden kezdet nehéz, de ezt te is tudod. Viszont, ha visszakozol, akkor nem lesz belőle semmi.

Halak (02.20. – 03.20.)

Úgy érzed, egy perced sincs, minden idődet lefoglalja a munkád, a párod vagy a gyermekeid. Nem meglepő, ha elfáradtál főleg, ha a húsvéti készülődés minden részét te vállaltad. De közeleg a hétvége, amit megszervezhetsz úgy, ahogy neked tetszik és ahogy az pihentető lesz számodra.

Ezek is érdekelhetnek