2022 augusztus 7 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. április 9. - Állj meg és lazíts!

Napi horoszkóp 2022. április 9. – Állj meg és lazíts!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ha szombaton dolgoznod kell, könnyen hibát véthetsz a munkahelyeden. Előbb tervezd meg a mai napot, mert így nem fogsz elveszni a rengetegben. Ha otthon vagy ma, akkor is ugyanez a helyzet, csak a fontos dolgokat végezd el, a többi majd megvár! Jövő héten könnyebben utoléred majd magad.

Bika (04.21. – 05.21)

Képtelen vagy lazítani, szombaton is nagyon szoros az időbeosztásod. Igyekszel tartani magad a tervekhez, de előfordulhat, hogy megcsúszol egy kicsit, ez pedig felboríthatja a napod. Lehet, hogy túl nagy fába vágtad a fejszédet, úgyhogy lassíts egy kicsit! Van néhány dolog, ami ráér, felejtsd el ezeket, legalább a hétvégére!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton egy meghívást kaphatsz, amit mindenképpen el kell fogadnod. Ne utasítsd vissza, mert új lehetőség kopogtat az ajtódon, amit nem szalaszthatsz el! Veszíteni valód nincs, csakis profitálhatsz a dologból. Hatalmas fordulatot vehet az életed, ha igent mondasz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton a szokásosnál is figyelmesebbnek kell lenned. Valakivel közös az érdeklődésed és a céljaid is. Eddig talán észre sem vetted őt, úgyhogy nyisd ki végre a szemed! Az illető nagyon kedves lesz számodra, a későbbiekben pedig felfedezheted benne a lelki társadat is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton megtörhet a lendület, ami végig kísérte az egész heted. Ideje lenne szünetet tartanod és pihenni. Az élet nemcsak a munkából áll. Ott vannak a szeretteid, a barátaid és a párod, akik szeretnének veled lenni. Ezen a hétvégén bebizonyíthatod nekik, hogy ők a legfontosabbak számodra.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton egy nagyon fontos kérdés foglalkoztat és ez szinte teljesen megbénít téged. A világ azonban nem állhat meg körülötted, legyen ez az ügy bármennyire is jelentős. Bizonyos dolgokon túl kell tenned magad még akkor is, ha ez nagyon nehéz. Csak akkor kezdetét veheti az új, amire oly régóta vársz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nem vagy az a típus, aki folyton egy helyben toporog. Nehezen viselted az elmúlt időszakot, de dolgaid lassan megoldódni látszanak. Minden a helyére kerül, most már nem szabad feladnod. Egy rövid utazás, kirándulás kerül kilátásba, amire nem mondhatsz nemet. Ne ülj otthon mindig a négy fal között, a friss levegő jót fog tenni!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nagy terveid vannak a mai napra, amelyeket könnyen véghez is vihetsz. Környezetedben nem mindenki lesz vevő erre, de ha te magabiztos vagy, akkor nincs miért meghátrálnod. Nem kell mindig mások igényeit lesni, ez a szombat legyen csak a tiéd.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ahogy a hét többi napján, szombaton is zajlik körülötted az élet, áramlanak az információk, de nem biztos, hogy valósak. Bárkitől is származnak, ellenőrizd, hogy valósak-e! Nem tudhatod, kiben bízhatsz meg, ezért fő az óvatosság.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton fontos, ugyanakkor furcsa információ birtokába jutsz. Véletlenül se kürtöld szét a dolgot, előbb győződj meg arról, hogy igaz, mert lehet, hogy köszönő viszonyban sincs az valósággal. Sok kellemetlenségtől megkíméled magad, ha előbb gondolkodsz és csak utána nyitod ki a szád.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ezen a szombaton viszonylag nagy lesz az információ áramlás körülötted, amelynek során rengeteg fontos dolgot tudhatsz meg. Az már a te döntésed, hogy mit kezdesz velük, de ha elég ügyes vagy, akkor idővel hasznát veheted mindennek.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton valaki nagy befolyást gyakorol rád. Légy résen, mert nem biztos, hogy az illető jót akar neked! Igyekezz megtudni mindent a szándékairól, mert így megelőzheted a bajt! Ne hagyd magad csőbe húzni!

Ezek is érdekelhetnek