2023 február 1 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. augusztus 18. - Jó úton haladsz, csak így tovább!

Napi horoszkóp 2022. augusztus 18. – Jó úton haladsz, csak így tovább!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Csütörtökön elveszted a türelmed és robbanékony leszel. Időben indulj el mindenhova, mert késésben akár baleset érhet! A kapkodás sosem sül el jól. Ma nagyon kell vigyáznod magadra, így elkerülheted a kisebb-nagyobb sérüléseket is.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Csütörtökön a párodat érheti egy kis kellemetlenség, ami rád is sokkolóan hat. De csak akkor segíthetsz rajta, ha higgadt maradsz. Ne hagyd figyelmen kívül a dolgot, mert az csak olaj lesz a tűzre! Ezt pedig te sem akarod, hiszen a helyzet enélkül is eléggé kínos.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Viszonylag jó napod lesz ma, a többiekkel ellentétben. Te vagy az, akinek támogatni és biztatni kell őket, mert különben nem haladtok előre. Mindenkinek van ilyen napja, neked is volt már és még lesz is. Ha figyelmes leszel, akkor mindenkinek tudsz segíteni is.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ha szabadságon vagy, ha nem, ma nagyon vigyázz a napozással, mert könnyen leéghetsz vagy napszúrást kaphatsz! Bár nyár van, de ez nem zárja ki azt, hogy beteg légy. Ezt pedig nem úsznád meg orvos nélkül. Ugye, erre semmi szükség?

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Csütörtökön problémás napod lehet, hiszen egy közeli ismerősöd vagy párod bajba keveredhet. Neked viszont, bármi történik, higgadtnak kell maradnod, a pánik most nem segít. A támogatásodra van szüksége, nem arra, hogy még te is lehord őt.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Valaki egész nap eláraszt téged a panaszaival. Nem is tudsz ezzel mit kezdeni, sőt, igazából nem is akarsz. Ne adj tanácsot, hiszen nem neked kell megoldani az ő problémáját! Hallgasd meg és ennyi! A megoldást ő maga megtalálni, ehhez te nem kellesz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

A csillagok óvatosságra intenek. Légy figyelmes a közlekedésben, mert előfordulhat olyan szituáció, amit nem biztos, hogy a helyén tudsz kezelni. Légy tudatos és megfontolt, akkor nem lehet baj! És, ami a legfontosabb, ne agyald túl a dolgokat, mert még a végén megfájdul a fejed is!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

A csütörtök nem lesz éppen a hét legkönnyebb napja. Mindenre fel kell készülnöd és meg kell őrizned a nyugalmad. Nem szabad elveszítened a hitedet, a jövődet most már nincs okod megkérdőjelezni. Átgondolhatsz ugyan mindent újra, de most már a legjobb úton haladsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Csütörtökön fontos, hogy óvatos és körültekintő legyél. Ellenkező esetben nagy anyagi veszteség érhet. Ma csak annyit költs, amennyit muszáj, a többi pénzt pedig tedd biztos helyre! A vásárlást tedd egy másik napra, mert a leárazások még csak kezdetleges, lesznek még a nyári termékek olcsóbbak is.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Ma könnyen elcsábíthatnak az üzleti ajánlatok és leértékelések. Azonban, jobban teszed, ha vársz ezekkel, mert a leárazások eltartanak egy darabig, nem érdemes most azonnal rohannod. Várj még néhány napot vagy egy hetet, így megkímélheted a pénztárcádat egy nagyobb kiadástól!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Bár nagy a hőség, éppen ezért könnyen megfázhatsz, ha nem bánsz megfelelően a klímával. Egy betegség pedig most egyáltalán nem jönne jól. Igyál sok folyadékot és annyira hűtsd a helyiséget, amennyire nagyon muszáj! Az autóban sem más a helyzet, a megfázás veszélye ott is fennáll, úgyhogy csak okosan.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Könnyen meggyűlhet a bajod egy indulatos emberrel. Ne hagyd, hogy provokáljon, engedd el a füled mellett szavait! Persze nem lesz egyszerű, de a te érdeked, hogy ellenállj a kísértésnek. Ma egy vita csak felesleges időpazarlás lenne. A hallgatás arany és ma ez be is bizonyosodik.

Ezek is érdekelhetnek