Világunk.hu
2023 december 7 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. augusztus 2. - Feszített tempót diktálsz

Napi horoszkóp 2022. augusztus 2. – Feszített tempót diktálsz

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Kedden már érezhető lesz számodra, hogy a konfliktusok kezdenek elsimulni. Könnyen szót értesz mindenkivel, ugyanis a környezeted is nyitott és elfogadó. Nagy lépést teszel előre a jövődet illetően, ez persze nem jelenti azt, hogy minden egy csapásra megoldódik. A lényeg, hogy jó úton haladsz, ne add fel!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Kedden, sőt, a hét többi napján is könnyedén megtalálod a közös hangot mindenkivel. Még azzal is, akivel eddig soha nem sikerült. Egyértelműn, világosan fogalmazol, így nem kell félreértésekre számítanod. Mostantól minden megy, mint a karikacsapás, de továbbra is lassan haladj, az a biztos!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Kedden beteljesednek a megérzéseid, amik már tegnap hatalmukba kerítettek. Ma minden gondolatod, terved érdemes papírra vetned, mert a jövőben nagy hasznukat veheted majd. Pároddal romantikus hangulatba kerülhettek, ha pedig szingli vagy, a kedd estét se töltsd otthon, mert most felkavarodik körülötted az állóvíz.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Minden terved és célod megvalósulni látszik, mostantól nincs előtted akadály. Még a múltban félbe maradt dolgaid, terveid is előtérbe kerülhetnek, ugyanis új lendületet kapsz. Végre sínre kerül az életed, de ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek gondjaid vagy minden megoldódik, de most már bőven van okod a mosolygásra is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Vannak dolgok, amikkel nem jutottál dűlőre, de mától újra lendületben leszel és éppen ezért érdemes elővenned minden terved és átgondolni őket, majd belekezdeni a megvalósításba. Légy alapos és gondolkodj tiszta fejjel, a változások elkerülhetetlenül kopogtatnak majd az ajtódon, méghozzá nem is olyan sokára.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Kedden különleges fordulat következhet be az életedben. Sajnos ez még nem lesz kézzel fogható, de azt érezni fogod, hogy új esélyt kapsz azok megvalósítására, amik eddig nem sikerültek. Mostantól bizakodó lehetsz, úgyhogy minden okod megvan a boldogságra.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Mától már inkább előre tekintesz, ami jó jel, hisz végre sikerül lezárnod a múltat vagy befejezned egy olyan feladatot, amivel eddig nem boldogultál. Mostantól a jelen és a jövő foglalkoztasson, nincs teher a válladon, könnyebben és tiszta fejjel gondolkodhatsz, cselekedhetsz. Ne halogass semmit, csak vágj bele!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Döcögősen indulhat számodra a kedd, de nem marad így egész nap. Kicsit érzékenyebben reagálhatsz a dolgokra, mint kellene, mivel felszínre törhetnek a múltbéli események, emlékek, érzelmek. Lehetőséged nyílik arra, hogy végleg pontot tegyél egy lezáratlan ügy végére és tovább lépj.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Keddtől neked kedvező változás következik be az életedben. Új lendületet kapsz, így amit nemrégiben elkezdtél, most folytathatod vagy éppen be is fejezheted. A nagy változásokhoz idő kell, de elérkeztél a fordulóponthoz, már csak a megvalósítás van hátra.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Jól alakul számodra a nap, még azt is folytathatod, amit korábban egyszer már elkezdtél, de a megvalósítással várnod kellett. Életed végre sínre kerül, de ez nem egyenlő azzal, hogy minden egyik pillanatról a másikra megoldódik. Bizakodásra van okod bőven, már csak a hozzáállásodon múlik minden.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Ma is túl sok a munka, de te nem hátrálsz meg. Jöhet bármi, okozhat némi fejtörést, te akkor is felül kerekedsz a problémán. Minden főnöknek ilyen munkaerőre lenne szüksége, mint te. Hamarosan jutalom is kíséri a dicséretet, mert bebizonyítottad, hogy számodra nincs lehetetlen.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Nehéz nap volt a tegnapi, de ma már minden sokkal könnyebben megy. Gyorsabban és hatékonyabban dolgozol, segítséget sem kell kérned. Ma mindenkinek bebizonyítod, hogy bármit rád lehet bízni, te nem okozol csalódást. Csak így tovább!