2022 október 5 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. augusztus 22. - Mint a karikacsapás...

Napi horoszkóp 2022. augusztus 22. – Mint a karikacsapás…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Már nagyon rég óta halogatsz egy találkozást és egy beszélgetést valakivel, aki régen nagyon fontos volt számodra. Itt az ideje, hogy meg tedd az első lépéseket a kibékülés felé. Jól telt a hétvégéd, így pozitív vagy. Menni fog és minden rendbe jön és többé nem kell aggódnod a kapcsolatotok miatt.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn minden rendben lesz, bár egy kicsit fáradt vagy az aktívan töltött hétvége miatt. Ne aggódj, mindez elmúlik egy csésze kávé után! Ma nem fogsz akadályokba ütközni, így időben hazamehetsz és pihenhetsz, amennyit csak akarsz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A hétfő kicsit nehezen indul, de csak azért, mert a hétvége rendkívül aktív volt. Túl fogod élni, nem kell aggódnod, csak néhány csésze kávé kell és úgy megy minden a karikacsapás. Este bújj ágyba időben és aludd ki magad holnapra! Szükség lesz rá.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn új ismeretséget kötsz, amely később el is mélyülhet. Akár barátságról, akár szerelemről lesz szó, végre úgy érzed, megtaláltad az igazit. A mai nap rendkívül pozitív lesz, ez pedig kihat rád és a teljesítményedre egész héten.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Jelentős összeghez juthatsz, amely segíthet terveid megvalósításában. Ráléptél a sikerhez vezető útra, a hétvége pedig elég energiát adott a megvalósításhoz. Csak így tovább, most már minden rendben lesz. Egyenesben vagy innen már nem lehet elrontani.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nagy összhangban vagy a környezeteddel és rendkívül magabiztosnak érzed magad, így bármilyen döntés előtt állsz, biztosan jól fogsz határozni. Igazán feltöltő volt a hétvége, úgy érzed, több ilyenre lenne szükséged. Csinálj magadnak! Egy szabi péntekre és már kész is a hosszú hétvége.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn viszonylag könnyen indul nap. Bár túl vagy a hétvégén, amit egyébként nem töltöttél lustálkodással, mégis energikus vagy. A mai nap gyorsan elrepül, így remélheted, hogy a héten semmilyen akadályba nem ütközöl. Valószínűleg így is lesz, csak tarts meg pozitív hozzáállásod!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Feltöltődtél a hétvégén, méghozzá teljesen, így ma kifejezetten önzetlen és nagylelkű vagy. Bárki, aki hozzád fordul segítségért, számíthat rád. Nyugodt vagy és kiegyensúlyozott, így nagyon jó tanácsokkal tudod ellátni kollégáidat vagy barátaidat. Ez nap igazán remek és sikeres lesz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerelmi életedben egy kis gubanc alakul ki, de barátaid támogatása megkönnyítheti számodra a döntést. Túl sokat vállalsz magadra, ezért párod neheztel rád, ugyanis nem töltesz vele elég időt. Töltsétek együtt az estét, így mindent megbeszélhettek egymással.

Bak (12.22. – 01.20.)

A hétfő egy újabb munkanapot jelent, de a feltöltő hétvége után nincs ezzel semmi gondod. Csak úgy elrepül a mai nap, minden nehézség nélkül. Ha több ilyen hétvége lenne, minden sokkal könnyebb lenne.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Mai teljesítményeddel inspirálhatod környezetedet. Kedvezőek a feltételek az üzleti tárgyalásokhoz, értékesítéshez vagy vásárlásokhoz. A stabilitás minden téren az életed része lesz, így megnyugodhatsz, hisz minden a terveid szerint alakul.

Halak (02.20. – 03.20.)

Minden téren harmóniában vagy, ám egy váratlan esemény megzavarhatja nyugalmadat. Remek probléma megoldó képességeidnek köszönhetően gyorsan egyenesbe jönnek a dolgok. Szánj elég időt magadra, főzz egy finom vacsorát és helyezkedj el kényelmesen a tévé előtt! Nem is kell ennél több mára.

Ezek is érdekelhetnek