2022 október 5 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. augusztus 23. - Ez a kedd tele lesz izgalommal

Napi horoszkóp 2022. augusztus 23. – Ez a kedd tele lesz izgalommal

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A mai a nap zűrös helyzeteké. Valaki közelebb kerül hozzád, más pedig távolabb, mint azt valaha is gondoltad volna. A te döntésed lesz, hogy kit akarsz a közeledben tartani. De egyelőre a munkára koncentrálj, ráérsz ezt otthon átgondolni.

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden megnyílhatsz bizonyos embereknek. Ettől felszabadultabb leszel, jobban fog menni a munka és még az otthon elmaradt házimunkával is pillanatok alatt végzel. Ez lehet az újdonságok hete, minden csakis a hozzáállásodon múlik.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden bárkivel képes vagy összeveszni. De gondold meg jól, mit csinálsz, inkább kerüld el a kötekedő illetőket, nem érdemes ezzel elrontanod a napod, sőt, másét sem! Olyan jól alakult az elmúlt néhány nap, nem igaz? Vidám és pozitív voltál, ezt kell megtartanod.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden komoly lépésekre szánod el magad, a döntés meghozatala viszont még hátravan. Egyedül kell határoznod, persze kikérheted a párod, esetleg legjobb barátod véleményét is. Ez a hét még lehet a gondolkodásé, de ennél tovább nem halogathatod a dolgot.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hatalmas felfordulás vár a munkahelyeden. Ha teheted, dolgozz ma egyedül, mert így tudod pontosan nyomon tudod követni, hogy mi készül el és mik az elvégzendő teendők. A hétvége adott elég energiát, aminek egy részét ma fel is használhatod.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden gyorsan megy majd a nap, de sajnos nem azért, mert minden rendben lesz. Akadályokba ütközöl, de a remek hétvége után van elég energiád arra, hogy mindent a helyére tegyél. Lehet, hogy egy kicsit tovább maradsz a munkahelyeden, mint azt vártad, de legalább mindennel készen leszel.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma egy barátod vagy kollégád rossz híreket oszthat meg veled. Ne ess kétségbe, még nincs minden veszve! Hosszú a nap, helyre lehet hozni a hibákat, ráadásul anélkül, hogy bárkinek feltűnne a kavarodás. Gondolkodj higgadtan, akkor menni fog!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma egy kis zűrzavarba keveredsz, de ne ásd bele nagyon magad a dolgokba, mert nem érdemes! Valakiről megtudhatsz valami fontos információt, de jobb, ha nem adod tovább, később még a te malmodra hajthatja a vizet. Vedd fel a figyelő szerepét, sokat segíthet neked a jövőben, ha csendben kivárod, mi fog történni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kedden egy kicsit összeszólalkozhatsz valakivel, akivel nem akartál. Mindenképpen meg kell beszélnetek a dolgot, ezen nincs mit halogatni. Légy őszinte, különben semmi értelme az egésznek! Ha nyitott leszel, akkor nem lesz gondod a jövőben, legalábbis ezzel az egy emberrel biztosan nem.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kedden fitt vagy és energikus. A munka gördülékenyen halad, akadályok nélkül. Nincs miért aggódnod, bármi dolgod van még otthon, azzal is megleszel. De, ha nem így lenne, akkor is lesz rá időd holnap. Szeretteid vagy párod is meglephet, ha hazaérsz, így nem is zárulhatna jobban a nap.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nem indul könnyen a napod, de aztán minden megváltozik. Lendületesen fogsz haladni a munkahelyeden és az otthoni teendőkkel is. Ma semmi nem állíthat meg, mindent megvalósíthatsz, amit elterveztél.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden még mindig tele vagy energiával, ez pedig teljesítményeden is meglátszik. Semmi miatt nem kell aggódnod, minden jól megy és persze időben kész is lesz. Még az otthoni teendőkre is marad időd, így ma elégedetten térhetsz nyugovóra.

Ezek is érdekelhetnek