Világunk.hu
2023 december 7 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. augusztus 25. - Kritikus csütörtök

Napi horoszkóp 2022. augusztus 25. – Kritikus csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Ma kritikus és türelmetlen lehetsz mindenkivel szemben. Inkább ne vegyél tudomást környezetedről, a hibákról, csak azzal foglalkozz, ami a te feladatod, minden mást tegyél félre és engedj el a füled mellett! Otthon már nyugodtabban lehetsz, de addig még van hátra néhány nehéz óra.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Nem szabad figyelmen kívül hagynod a pénzkérdést. Veszteség érhet, ha hirtelen felindulásból cselekszel. Kerüld el a boltokat, az online webshopokat, számodra ma tilos a vásárlás! Ha amúgy sem szeretsz költekezni, akkor lehet, hogy elveszted vagy ellopják pénztárcád, úgyhogy légy nagyon éber!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

A csütörtök nem lesz könnyű számodra, mert kifejezetten érzékeny vagy. Ne hallgass senkire, csakis a megérzéseidre, mert most azok vezetnek el a célhoz! Lehet, hogy nem minden világos, de ez nem sokáig marad így, hamarosan mindent pontosan meg fogsz érteni.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Kissé megviselhet téged ez a nap és az események. Fontos, hogy átgondold, kinek mit mondasz, mert rosszul jöhetsz ki a dologból. Jobban tennéd, ha csak a saját munkádra koncentrálnál és nem törődnél senki mással. Így a későbbi kellemetlen meglepetéseket is kiküszöbölheted.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Csütörtökön lesznek olyan emberek, akik nem akarnak jót neked. Figyelmesnek és óvatosnak kell lenned, mert, ha túl naiv vagy, könnyedén kihasználnak téged. Tarts távolságot ma mindenkitől, holnapra már mindez a múlté lesz és megy minden tovább a szokásos módon!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Csütörtökön az álmaidnak lesz nagy szerepe, ugyanis egyfajta jóslatot közvetítenek majd feléd. Reggel felébredve, ha emlékszel rájuk, jegyezz le minden apró részletet, mert a későbbiekben fontosak lehetnek. Bár lehet, hogy még zavaros a kép, lassan összeáll minden.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Csütörtökön nyakadba szakadhat minden munka. A legfontosabb, hogy ne kapkodj és állíts fel egy sorrendet. Ha kétségbe esel, csak magaddal tolsz ki, mert pánikkal nem oldasz meg semmit. Teher alatt nő a pálma, ezt ne feledd! Menni fog, csak bízz magadban!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

A mai nap nem a tiéd lesz, feszült vagy és rendkívül érzékeny. Ez a hét egy kissé kaotikus, de te teszed azzá. Szedd össze magad végre és állj a sarkadra! Ha kezedbe veszed az irányítást, akkor rendbe teheted a dolgokat és gondolataidat. Minden megy majd a maga útján, de ehhez vissza kell térned önmagadhoz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Csütörtökön az egészséged, a pénz foglalkoztat és okoz neked fejtörést. Az időjárás változékonysága miatt lehet, hogy megfáztál és az anyagiak miatt is ideges vagy. Meg kell nyugodnod, mert eluralkodik a pánik és akkor biztosan nem fogod tudni, mit tegyél. A probléma akár magától is megoldódhat, ha sodródsz az árral.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

A mai napon óvatosan közlekedj, mert különben baleset is érhet! Inkább indulj el hamarabb, hogy ne kelljen sietned. Fontos a körültekintés, de ha megteheted, inkább dolgozz otthonról. Ha nem, válaszd a tömegközlekedést vagy kérd meg egy kollégádat, hogy menjen el érted és vigyen el dolgozni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Nagyon feszültnek érzed magad, de nem tudod miért. Az otthoni dolgokat sosem viszed be a munkahelyedre, de ma mégsem megy ez olyan könnyen. Jó lenne, ha munka után magaddal foglalkoznál, a konfliktusokat ne akard megoldani! Lesz rá a héten alkalmad, de az nem a mai nap.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

A mai napon különösen jók a radarjaid. Minden megérzésed bejön, így semmi nem érhet meglepetésként. Kollégáid is észreveszik, hogy igazán magabiztos vagy, ezért többen is segítséget kérhetnek tőled. Nagyon jól haladsz, így nem is kell visszautasítanod senkit, de ne te végezd el helyettük a munkát!