Világunk.hu
2023 november 30 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. augusztus 26. - Tele energiával

Napi horoszkóp 2022. augusztus 26. – Tele energiával

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Ma egy kicsit türelmetlen leszel, de csak azért, mert már nagyon várod a hétvégét. Ne uralkodjon el ez rajtad ez az érzés, mert ezzel elrontod a hét hátralévő napjait is. Párod is feszültebb lehet, így nem is vágyik másra, mint gyengédségre. Ne vitatkozz vele, csak öleld meg, ezúttal ne akard érvényesíteni az akaratodat!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

A közelgő hétvégének hála sokkal jobb hangulatban ébredsz, mint a hét többi napján. Kivételesen energikus és fitt vagy, ami mai teljesítményeden is meglátszik. Csak a saját feladataiddal foglalkozz, így biztosan időben végezhetsz és haza mehetsz! Viszont, ha a többiekkel leszel elfoglalva, akkor erre esélyed sem lesz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Párod és közted nagyon erős a vonzalom, de uralkodnotok kell magatokon. Ma még munkanap van és nem késhettek el. Igyekezz a munkádra koncentrálni, maximum ebédidőben tervezd meg az estét! Igazán fantasztikus hétvége vár rád, de gondolataid még ne ott járjanak!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Péntekre minden feszültséged elillan és újra tele leszel energiával. Már nagyon várod a hétvégét, mert túl sok minden történt veled a héten. Megtervezheted a hétvégét, de csakis otthon, most még fontos munka vár rád. Egyébként válaszd az aktív pihenés valamilyen formáját, ne a négy fal között ülj, hiszen ez az idei nyár utolsó hétvégéje!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Péntekre minden feszültség tova száll, magad mögött hagyhatod ennek a hétnek minden rossz pillanatát. Eláraszt a nyugalom, végre gördülékenyen haladsz a munkával és minden eheti feladatot be is fejezel. Elégedetten dőlhetsz hátra a nap végén és megkezdődhet egy szuper hétvége.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Pénteken gondolataid terelik el a figyelmed, mert annyi mindent akartál csinálni a nyáron, de már csak öt napod van rá. Ha lehet, vegyél ki szabadságot, ha nem, akkor sem kell elszalasztanod a nyár utolsó napsugarait. Ne bánd az elvesztegetett pillanatot, hanem lépj a tettek mezejére!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Pénteken újra két lábbal állsz a földön. Ennek köszönhetően minden elmaradt feladatodat bepótolhatsz és persze a mai munkád is elvégezheted. Ne halogasd tovább a tennivalókat, különben egy perc nyugtod nem lesz miattuk a hétvégén! Szükséged van két szabad napra és ezt csak úgy érheted el, ha ma száz százalékot nyújtasz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ahhoz képest, hogy péntek van, lelkes és rendkívül aktív vagy. Jól alakul a napod, ami kihat a hétvégédre is, ami szintén nagyon szuper lesz. Plusz energiáidat arra fordíthatod, amire szeretnéd. Ma viszont még koncentrálj a munkádra, akkor mindennel időben végezni fogsz!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Péntekre megnyugszik a lelked, végre úgy érzed, újra önmagad lehetsz. Pozitívan látod a világot és a jövődet. Sosem késő belevágni valami újba, most megvalósíthatod céljaidat, csak kell hozzá egy pontos terv. A hétvégén el is készítheted, de hagyj időt a pihenésre is!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Visszafogottnak kell lenned, mert azokkal kerülhetsz ellentétbe, akiket a legjobban szeretsz. Ha összerúgod velük a port, akkor egész hétvégén haragban lesztek, ezt pedig nem akarhatod, hiszen nagy terveid vannak a nyár utolsó napjaira.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Könnyedén vitába keveredhetsz valakivel a munkahelyeden. Mindez furcsa lehet neked, mert ez az ember nagyon izgalmas számodra. Az illető imád veled versenyezni, de neked nem kellene beleállnod ebbe, mert módszereid nem vetnek rád jó fényt.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Pénteken sokkal jobb a hangulatod, mint az elmúlt napokban. Optimista és kifejezetten aktív vagy, ami valószínűleg a közelgő hétvégének köszönhető. Villámgyorsan végzel feladataiddal és időben hazaérhetsz és meglepheted párodat egy romantikus estével.