2023 február 5 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. augusztus 5. - Nincs kibúvó!

Napi horoszkóp 2022. augusztus 5. – Nincs kibúvó!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Pénteken nem kerülheted el a feszült hangulatot. Óvatosan közeledj ismerőseid felé, mert a kánikula mindenkire rossz hatással van! Kerüld a veszélyes helyzeteket és körültekintően közlekedj! Tudatosnak és figyelmesnek kell lenned annak érdekében, hogy elkerüld a baleseteket.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Csillapodni látszanak a családi összetűzések, valamint itt az ideje azt is átgondolni, hogy miért történt ez az egész. Hívd össze a vitás feleket és tisztázzátok a dolgokat! Ma teljesen biztos lehetsz a sikerben, nincs is mire várni, ebben a helyzetben azonnal közbe kell lépni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Pénteken egy megerőltető nap következik és te vagy az egyetlen, aki képes arra, hogy rendet tegyen a vitás felek között. Mindenképp légy pártatlan és simítsd el a nézeteltéréseket! Ez ma neked megy a legjobban, a többiek pedig rendkívül hálásak lesznek a segítségért.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Izgalmas nap vár rád, de ugyanakkor nagyon feszült is leszel. Eleged van a munkából, semmi kedved dolgozni menni. Túl fáradt és ideges vagy most mindenhez és mindenkihez, könnyen kialakulhat konfliktus bárkivel. Péntek van, de nincs menekvés a munka elől, tarts ki!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Pénteken rendkívül paprikás hangulatban ébredsz. Jól tennéd, ha munka után kiszellőztetnéd a fejed és rendbe tennéd gondolataidat. Semmi szükség arra, hogy az otthoniakkal is összevessz. Tisztítsd meg szervezetedet is, ma ne egyél semmi nehezet!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Csodásan indul a mai nap, nem is kellene tönkre tenned egy veszekedéssel. Pároddal összeszólalkozhattok, ráadásul teljesen lényegtelen dolgokon. Törekedj az egyezségre, semmi értelme haragban tölteni az egész napot és persze a hamarosan induló hétvégét.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Pénteken ne indulj vásárolni, mert különben rengeteg pénztől köszönhetsz el. Ha pedig minden pénzt elköltesz, akkor nem lesz mit az asztalra tenned. Te is tudod milyen vagy, ha elszalad vele a ló. Nagyon mérges leszel magadra és azonnal visszacsinálnál mindent, de már késő lesz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Szükséged lenne egy kis kikapcsolódásra, de egyelőre erre még várnod kell. Ugyan már péntek van, de sehogy nem úszhatod meg ezt a munkanapot. Ráadásul valaki kifejezetten arra játszik, hogy felbosszantson téged, de nem szabad hagynod magad. Ez nem az a nap, amikor türelmes lennél velük, abból pedig csak baj lenne.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Pénteken könnyen felbosszanthat valaki, mégpedig azzal, hogy képtelen döntést hozni. Lehet akár ez egy barátod is, aki nem tudja eldönteni, mit tegyen meg és mit ne. Sajnos nincs mit tenni, ez egy ilyen nap. Túl kell élni, aztán nincs is más hátra, mint élvezni a jól megérdemelt hétvégi pihenést.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Nagyszerű napod van, ellentétben kollégáiddal. Próbáld meg elsimítani a köztük lévő feszültséget. Vidítsd fel őket valahogy, úgy a munka is jobban fog majd menni, mindenki időben leteheti a lantot és a szeretteivel, barátaival töltheti az estét. Hamarosan lazíthatsz, de ez a nap még nagyon kemény lesz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Munka után bele se kezdj semmibe, a házimunka holnap is ott lesz, biztos lehetsz benne, hogy megvár téged. Amúgy is stresszes napod lesz, ma mindenki az agyadra fog menni. Haragudni fogsz kollégáidra, hisz miattuk a munkáddal is csúszásban leszel, lehet, hogy még az ebédidőt is ki kell hagynod ahhoz, hogy időben végezhess.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Úgy érzed, valamit vásárolnod kell, megérdemled magadtól az ajándékot. Nincs is ezzel semmi baj, de túlzásba nem érdemes esned, mert egy kis várakozás után olcsóbban is hozzájuthatsz ahhoz, amire most nagyon vágysz. Félretett pénzed sem kellene elherdálnod, mert haragudni fogsz magadra, ha nem lesz miből vásárolnod később!

Ezek is érdekelhetnek