Világunk.hu
2023 december 7 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. augusztus 7. - Forró vasárnap

Napi horoszkóp 2022. augusztus 7. – Forró vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Vasárnap bármire kapható vagy, hiszen minden munkát elvégeztél a héten, a munkahelyeden és otthon is. A nyári forróságban a legjobb ötlet a vízpart, de ha ehhez nincs kedved, akkor kirándulj! Semmiképp ne ülj otthon a négy fal között, neked is kell egy kis kikapcsolódás!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Romantikus és nyugodt napot tölthetsz ma kedveseddel. Nem muszáj kimozdulnotok sem, de, ha mégis a szabadba vágytok, vágjatok bele! A friss levegő jót fog tenni a nagy hőség ellenére is. Ki lehet bírni, csak jéghideg italok és vízpart szükségeltetik hozzá.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ma úgy is dönthetsz, hogy még visszabújsz az ágyba, hisz nincs szükség a korán kelésre. Minden úgy megy, ahogy azt te szeretnéd, így végre megnyugodhatsz. Ha valaki kirándulni vagy strandra hív, ne utasítsd vissza az ajánlatot, kiváló napod lesz az illető társaságában!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Vasárnap rendkívül nyugodt és kiegyensúlyozott vagy. Semmi dolgod nincs a mai napon, de családoddal vagy barátaiddal összeüthettek egy finom ebédet, hiszen egy közös étkezés mindig jó program. Ezen kívül az idő sem lehet akadály, menjetek strandra, kiránduljatok, ez egy élménydús vasárnap lesz!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Kellemes napot tölthetsz szeretteid körében, ami most nagyon jót fog tenni a lelkednek. Mindenki nyugodt és jó kedvű, így ma összedughatjátok a fejeteket, akkor találhattok egy olyan közös programot, ami örökre emlékezetes marad számotokra.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Ma semmi kedved emberek közé menni, mert meg akarod őrizni nyugalmadat. Mégis a szép idő azt kívánja, hogy mozdulj ki. A strandon is lehet heverészni, olvasni vagy aludni és mégsem otthon vagy. Hidd el jót fog tenni, ha nem ágyban töltöd az egész napot!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

A vasárnap nem lesz túlságosan nyugodt, de csakis a szó legjobb értelmében. Családod vagy barátaid társaságában bármilyen ötletet és programot megvalósíthattok. Ma még az idő sem lehet akadály, még akkor sem, ha egy-egy zápor megzavarja a napsütést.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Vasárnap rendkívül nyugodt vagy, nyakadba is veheted a várost és kedvedre válogathatsz, ha vásárolni szeretnél. Egy baráti program délután pedig méltó lezárása lehet a napnak. Menjetek strandra, sétálni, kirándulni, ez a délután csak a tiétek!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Vasárnap otthonod lehet a nyugalom szigete. Senki sem ideges, azonban mindenki nagyon fáradt. Ne keljetek korán, egy kései ebéd miatt pedig nem fogtok éhen halni. Délután viszont mozduljatok ki egy kicsit, néhány óra a strandon fantasztikus lehet. Az időjárás nem akadály, tombol a forróság.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Vasárnap rendkívül nyugodt vagy, úgy érzed, végre kipihenheted magad. Szükséged is van rá, hisz fel kell készülnöd a jövő hétre. Válassz aktív vagy passzív pihenést, amelyik neked jobban megfelel, a lényeg, hogy teljes mértékben kikapcsolódj! Holnap újult erővel vetheted bele magad a munkába, de ma még ne gondolj erre!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

A mai nap csak a tiéd és kedvesedé, esetleg a barátaidé. Használjátok ki, hogy kettesben lehettek, reggelizettek együtt, aztán akár a nyakatokba is vehetitek a várost vagy menjetek el strandra, kirándulni. A lényeg, hogy ne maradjatok otthon. Hazafelé vigyetek egy kis vacsorát magatoknak, ne fecséreljétek az időt a konyhában!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

A lakás úszik, főznöd is kellene valamit, de ma ez sem hoz ki a sodrodból. A teendők megvárnak, ma inkább töltsd a napot a szeretteiddel, pároddal vagy a barátaiddal! Egy forró nyári napon strandoljatok, kiránduljatok vagy tegyétek, amihez csak kedvetek van!