2023 február 5 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. december 1. - Légy büszke magadra!

Napi horoszkóp 2022. december 1. – Légy büszke magadra!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Valaki van a környezetedben, aki úgy érzi, vezetői vénákat örökölt és rajtad teszteli, gyakorolja ezt. Tudatja veled, hogy ő jobb nálad, érezteti veled, hogy neki kell engedelmeskedned és minden lépésedbe beleköt valamilyen mondvacsinált indokkal. Állj a sarkadra és add az illető tudtára, hogy rosszul gondolja! Ha nem így teszel, a fejedre nő és teljesen sarokba szorít téged.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Minden porcikád azt súgja, túl sok időt vesztegettél el valamire, amire nem kellett volna. A dolog nem hozott hasznot, pedig rengeteg energiát fektettél bele. Nem meglepő, ha emiatt frusztrált vagy, de nem érdemes sokáig őrlődni. Már megtörtént, ezen úgysem változtathatsz. Felismerted, hogy az ebbe az ügybe beletört a bicskád, most már csak előre nézz!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

A munkában mindig kihozod magadból a maximumot, a tökéletesre törekszel. Azonban ennek is megvan a hátránya, ugyanis elhanyagolod a saját életedet, kapcsolataidat. Ideje lenne belátnod, hogy nem minden rajtad múlik, a sors pedig igenis felülírja szándékaidat. Ha úgy alakul, akkor bele kell törődnöd, nincs mit tenni.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Úgy tűnik, nem éri meg köntörfalazni a béke érdekében. Végre őszintén ki kell mondanod a véleményed. Ne eltitkold, hanem vállald a az álláspontod még akkor is, ha ez másoknak nem tetszik vagy furcsának tűnik! Ne törődj azzal, ki mit szól hozzá, mert ugyan mi is történik, ha valakinek ez nem tetszik? Ugye, hogy semmi!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Képtelen vagy lemondani egy bizonyos dologról, nem akarod feladni a harcot, pedig a többiek már rég így tettek. Minden felelősséget magadra vállalsz és próbálkozol, amíg erődből telik. De, vajon érdemes még plusz köröket futnod az ügyben? A siker ugyanis egyáltalán nem garantált és nincs késő belátnod, hogy ez a hajó már elment. Inkább nyiss új kihívások felé, jobban jársz!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Az elmúlt időszakban a sors gondoskodott arról, hogy saját céljaid a háttérbe szoruljanak. Akaratodon kívül keveredtél olyan dolgokba, amikbe nem is akartál. Mindezt ráadásul azért, hogy másoknak megfelelj. Itt az idő, hogy meghúzd a határokat annak érdekében, hogy ez többé ne fordulhasson elő.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Minél előbb végezni szeretnél a feladatokkal, de egy véletlen botlás miatt azonban mindez dupla annyi időt vesz majd igénybe. Nem lesz könnyű korrigálni a hibát, de kapkodás helyett inkább tarts egy pillanatnyi szünetet, hogy átgondolhasd, mi legyen a következő lépés. Koncentrálj és ha kell, kérj segítséget, mert így a legrövidebb idő alatt, hatékonyan oldhatod meg a problémát!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Bevállaltál valamit, ami nagy falatnak bizonyult, de ezt talán még magadnak sem szívesen ismered be. Feladni pedig eszed ágában sincs, ezért összeszeded minden bátorságod ahhoz, hogy megugorhasd ezt az akadályt. Ám még mielőtt ezt megteszed, mérlegelj, hogy megéri-e a kockázat, mert lehet, hogy most jött el a pillanat, hogy megálljt parancsolj magadnak.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Valaki számon kér rajtad valamit, pedig ezelőtt emberszámba se vett, ráadásul semmi közöd nincs az illető ügyleteihez. Még, ha a főnököd is száll szembe veled, akkor is ki kell állnod magadért, mert ez nem a te asztalod, nem is kell beszámolnod neki semmiről. Te végzed a munkád, ez a kudarc nem a te sarad.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Csütörtökön egy kellemetlen helyzetbe kerülsz, ugyanis valaki tőled várja a megoldást egy olyan ügyben, amihez semmi közöd. Az illető rád akarja hárítani a felelősséget, pedig a feladatot ő vállalta el, de kudarcot vallott. Nem kell elvinned a balhét mások helyett. Határozottsággal és magabiztossággal, a sarkadra állva helyre teheted a dolgokat.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Végre bebizonyosodott, hogy érdemes volt várni. A türelmed ugyan már fogytán volt, de a rengeteg munka meghozta gyümölcsét, átszakíthatod a célszalagot. Igazán büszke lehetsz, mert saját erőből érted el mindezt, sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodva. Van okod az ünneplésre, de aztán térj vissza a földre, a megszokott kerékvágásba!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Külső szemmel úgy tűnik, szélmalomharcot vívsz, semmi értelme annak, amit csinálsz. Te viszont annak ellenére sem adod fel, hogy a többiek már igen és nem fektetnek több energiát az ügybe. Mindenki úgy véli, már nem lesz pozitív fordulat, de a kitartásod eredményre vezet. A sikert csak magadnak köszönheted, a többiek pedig irigykedhetnek. Légy büszke magadra, megérdemled, hogy mindenki téged ünnepeljen!

Ezek is érdekelhetnek