2023 február 5 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. december 15. - Merj kockáztatni, merj élni!

Napi horoszkóp 2022. december 15. – Merj kockáztatni, merj élni!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Ma egy bizonytalan szituációba csöppensz, aztán hirtelen érkezik a szikra, ami által minden világossá válik. Értelmet nyernek a háttérben zajlott események és végre megnyugtat a tudat, hogy a helyzet korántsem olyan drámai, mint azt eredetileg hitted. Még most tegyél pontot ennek az ügynek a végére, mert, ha halogatod, kezdheted elölről az egészet.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Csütörtökön egy borzasztóan nehéz feladatot kapsz, de arról halvány lila fogalmad sincs, hogy oldod meg a helyzetet és milyen eredményre lehetsz képes. Egyedül valószínűleg nem is fog menni a dolog, de vannak körülötted tapasztaltabbak, akik nem tagadják meg tőled a segítséget. Ők tudják, merre tovább és mit, hogyan kell csinálni ahhoz, hogy a végén mindenki maximálisan elégedett legyen majd.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Csütörtökön annyi tennivalód van, hogy hogy fogalmad sincs, hol kezdődik az eleje és hol van a vége. Ha egyik után belekapsz a másikba, az semmi jóra nem vezet. Állíts fel egy prioritási sorrendet és akkor biztos lehetsz benne, hogy pozitív eredményeket produkálsz majd! Ennek hála nem kell szégyenkeznek, sőt, bezsebelheted az elégedett és elismerő tekinteteket.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Általában mindenki tőled várja a segítséget, azt, hogy kihúzd a legmélyebb gödörből is. Most viszont be kell látnod, hogy nem éri meg a rengeteg áldozat, mert ez teljesen felemészt téged. Sok a felelősség és úgy dobnak mély vízbe, hogy mentőöv sincs rajtad. Állj a sarkadra és foglalkozz csak magaddal! Később hálás leszel ezért a döntésért.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Csütörtökön nem a várakozásaidnak megfelelően alakulnak a dolgok. Úgy érzed, minden összekuszálódik és kezdenek felhők gyülekezni a fejed felett. Még véletlenül se kezdj el kapkodni, mert azzal nem oldod meg a helyzetet. Minden mindegy alapon pedig nem lehet pontot tenni egy ügy végére, úgyhogy törekedj a valódi eredményre!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Valaki folyamatosan keresi a bajt, mert azt hiszi, mindig ott állsz majd a háta mögött és kihúzod őt a csávából. Ideje lenne észre venned, hogy az illető csak kihasznál téged és az önzetlenséged. Neki nem számít a veszély, de te nem vállalhatsz mindig rizikót miatta, ezért add a tudtára, merre hány óra! Ha megteszed, már nem érhet baj.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Teljesen már terveket szőttél mára, de a sors közbeszól. Annyi tennivalód akad, hogy nem is tudod, elvégezheted-e mindet időben. Soha nem adsz ki a kezed közül fél munkát, mindig a tökéletességre törekedsz. Ne aggódj, azért bíztak meg ennyi feladattal, mert pontosan tudják, hogy képes vagy megoldani mindent. Bizony igaz rád a mondás, miszerint “teher alatt nő a pálma”.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Mostanában egyre többször foglalkoztat az a gondolat, hogy belevágj valami olyasmibe, ami teljesen ismeretlen számodra. De éppen ebben találod meg azt az izgalmat, ami a jelenleg egyhangú életedből hiányzik. Ne is húzd tovább az időt, az új évre már egy teljesen másik pályán bizonyíthatsz magadnak és másoknak is!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Már éppen kezdtél kimerülni, de végre vége a maratoni futásnak és ráfordulhatsz a célegyenesre. Még most is hatalmas a felelősség, de ez jelenti számodra az izgalmat. Még egy nagy lendületre van szükséged ahhoz, hogy tiszta szívből ünnepelhess. Ne hagyd, hogy valami kizökkentsen, már csak néhány lépést kell tenned a siker eléréséig!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Általában nem szívesen kockáztatsz, mert pesszimistán tekintesz a jövőbe, de mit is vársz, ha képtelen vagy hinni a sikerben? Ha nem változtatsz a hozzáállásodon és a gondolkodásmódodon, akkor biztos lehetsz benne, hogy minden próbálkozásod kudarcba fullad. Egy kockázatos játék izgalmat hoz és megláthatod benne a lehetőséget, amit eddig csak kerestél. Haladhatsz egy kicsit lassabban is, de ne hátrálj meg, mert különben egész életedben bánni fogod!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Alapvetően nem dolgozol csapatban, mert azt hiszed, egyedül mindenre képes vagy. Bizonyos mértékben ez igaz is, de vannak olyan helyzetek, amikben csapatjátékosként kell működnöd. Mindenkinek megvan a maga szerepe és ez vezet majd a sikerhez. Koncentrálj, hogy minden tökéletes legyen és tegyél meg minden tőled telhetőt!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Valaki van a környezetedben, aki egyenesen a vesztébe rohan. Te mindenképpen meg szeretnéd őt óvni a csalódástól, de az illető nem biztos, hogy hagyja ezt neked. Légy őszinte, hiszen nem nézheted tétlenül, hogy elveszti önmagát és minden mást is. Így nem lesz lelkiismeret-furdalásod és talán sikerül meggyőznöd is őt az igazadról.

Ezek is érdekelhetnek