2023 február 5 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. december 16. - Készülj fel!

Napi horoszkóp 2022. december 16. – Készülj fel!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Viszonylag jól indul számodra a mai nap. Kollégád felkínálja neked a lehetőséget, hogy átvállal tőled egy kis munkát. Fogadd el és légy hálás, mert ennél jobb dolog nem is történhetne veled. Péntek lévén korábban be is fejezhetitek a munkát és rákészülhettek a hétvégére, na és persze a karácsonyra, ami jövő héten ismét eljön.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Péntek van, te pedig nagyon fáradtnak érzed magad. Hogy is ne lennél az, hiszen az év vége a nyakadon, a feladatok pedig sűrűsödnek így karácsony előtt. Valahogy pedig ki kell bírnod a mai napot. Egy kollégád segítséget kínál neked, amit nem utasíthatsz vissza, ellenkező esetben biztosan nem fogsz időben hazaérni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Hosszúnak ígérkezik a mai nap, sőt, még a holnap is, ha dolgoznod kell. Ne add fel, megéri, hisz több időt tölthetsz a családoddal karácsonykor! Lehetőséged ugyan van arra, hogy ma ne menj dolgozni, de csak magadat hátráltatod, ha így teszel. Egy kis kitartással hamar túl lehetsz mindenen és már rohanhatsz is haza.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Fontos számodra a mai nap, bár szeretnéd minél előbb befejezni, főleg, ha holnap még dolgoznod kell. Este azonban kedvesed is korán hazaér, így lehetőséged van elvinni őt egy romantikus vacsorára, ami talán idén az utolsó lesz. Mindjárt itt az év vége és mindketten rendkívül elfoglaltak vagytok, ma viszont csak egymásra koncentrálhattok.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Fantasztikus nap elé nézel, mert, ha dolgozol, akkor könnyen megy majd a munka, ha pedig nem, akkor például a karácsonyi ajándékok, esetleg a menü alapanyagainak beszerzése. Rengeteg ötletet kaptál kollégáidtól, így nem okozhat problémát, hogy kiválaszd a sok közül a legjobb lehetőséget.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Szerelmese vagy a munkádnak, így boldoggá tesz, ha minél többet dolgozhatsz és ezáltal minél nagyobb sikereket tudhatsz a magadénak. Szükséged van a pénzre, ahogy mindenkinek, hiszen egy hét múlva már itt a karácsony. De nem kell mindent feláldozni azért, hogy el is szórd bónuszod minden centjét. Ha még ötleted sincs az ajándékokat vagy a menüt illetően, a hétvégét szánd erre, mert a jövő hét már így is, úgy is rohanós lesz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Az élet és a párod vagy éppen a családod lep meg ma egy furcsa dologgal vagy kéréssel. Ne hamarkodd el a választ, most sokkal jobban tennéd, ha csak magadra fókuszálnál! Van még időd átrágni magad a történteken, nem sürget a tartár. Úgyis hétvége jön, egy kis kikapcsolódás segíthet neked jó döntést hozni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Főnököd komoly lehetőséget kínál neked, de vigyázz, mert lehet, hogy csak a mézesmadzagot akarja elhúzni előtted! Az év végi hajtásban igyekszik kipréselni belőled a legtöbbet, de neked ebből sajnos nem sok hasznod lesz. Mindenképpen győződj meg róla, miről is van szó pontosan, hisz tudod, az éremnek mindig két oldala van!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

A lehetőségek tárháza nyílik meg előtted, ami nagy örömmel tölt el, ugyanis kedvedre válogathatsz majd. Vannak azonban olyan dolgok is, amelyeket célszerű megbeszélned valakivel, mielőtt döntenél. Aludhatsz még egyet az egészre, de ne halogasd sokáig a döntést, mert az esély, amilyen hamar jön, olyan hamar távozik is!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Pénteken nagy választás elé állít a sors. Rendkívül fontos, hogy határozol, mert mindez nemcsak rád, hanem a környezetedben élőkre is nagy hatással lesz. Kezedben a döntés, most nem halogathatod és tulajdonképpen nincs miért ezt tenned. Gondold át a dolgokat és mihamarabb értesítsd az illetékeseket.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Érdekes fordulatot vesz majd a mai nap, a reggeli jó kezdet után. Fontos dolog történik veled, kapsz egy lehetőséget, amit mindenképpen ki kell használnod. A jövőben hatalmas jelentősége lesz, milyen döntést hozol ma.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Változások előtt állsz, de nem fog minden olyan könnyedén menni. A sors akadályokat gördít eléd, amelyeket át kell ugranod, de ezek után biztosan eléred majd a célod. Az első gátló tényező már ma felüti fejét, úgyhogy készen kell állnod, történjen bármi.

Ezek is érdekelhetnek