2023 február 2 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. december 17. - Használd ki az alkalmat!

Napi horoszkóp 2022. december 17. – Használd ki az alkalmat!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Szombat van és akad még egy kevés munka, amit el kell végezned. Gyorsan elkészülhetsz vele, ezután pedig már tényleg foglalkozhatsz a számodra fontos dolgokkal és emberekkel. Hideg van ugyan, de ennek ellenére tervezhettek egy közös programot. Jól fogjátok érezni magatokat együtt, hiszen karácsony előtt ez lesz az utolsó alkalom arra, hogy együtt szórakozzatok.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Szombaton nincs semmi dolgod, csak a lazítás. Ha voltak mára terveid, azokat nyugodtan megvalósíthatod, semmi nem akadályozhat meg benne. Több gondolatod is támad az ünneppel kapcsolatban, ami nagy segítség lesz a felkészülésben. Holnap egy kicsit előre is szaladhatsz, mert a jövő hét amúgy is húzós lesz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ma a nyugalom árasztja el lelked. Nem kell dolgoznod, nincs szükséged semmi másra, csak a barátaid és a családod társaságára. Mindez könnyen megvalósítható, hisz ma már szinte nem létezik távolság. Egy telefonhívás sem kerül sokba, ha valaki olyannal szeretnél beszélni, aki épp messze van tőled és hiányzik.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Feszült hangulatban ébredsz, pedig nincs miért aggódnod. Párod kiváló programot tervezett mára, ne állj ellent neki! Sokáig készült, hogy meglepjen téged, nem utasíthatod vissza. A napot egy közös vacsora és összebújás teszi majd teljessé.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Egy kicsit nyugtalan és szétszórt leszel, mert a karácsonyi készülődéssel még nem tartasz sehol, pedig már csak egy hét van hátra az ünnepig. Ennek ellenére azonban nagyon jól érzed magad, mert pároddal töltheted a napot, ami nagyon ritkán fordul elő. Ugyan hideg van odakint, de egy romantikus sétának és vásárlásnak ez nem lehet akadálya.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

A szombat számodra szinte mindig munkanap. Most az egyszer azonban kivételt tehetnél, hiszen karácsony előtt bőven van más teendő is. Párod különleges meglepetéssel készül, ne utasítsd vissza, mert azzal csak elszomorítanád! Fantasztikusan fogjátok érezni magatokat, csak hagyd a dolgokat a maguk rendjében haladni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ma egy kicsit még dolgoznod kell, de gyorsan túleshetsz rajta. Komoly terveid, amiket meg is valósíthatsz. Párod és családod örülni fog, hogy velük leszel végre, hisz hiányolnak téged. Te is tudod, hogy a munka sok idődet emészti fel, ezért mindenkit boldoggá teszel vele, hogy csak rájuk koncentrálsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Igazán élveznél végre egy olyan a napot, amikor semmi dolgod. Ennek ugyan nincs akadálya, de az idő rohan és ezt te is tudod. A karácsony egy hét múlva beköszönt és munkád miatt még nem értél rá beszerezni mindent. A hétvégét viszont teljes mértékben kihasználhatod, hogy megkönnyítsd magadnak a jövő hetet.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Nagyon jól indul számodra a nap. Megkezdődnek a programok, amikre annyira vártál. Egy hét múlva már szenteste és nálad nem maradhat ki a készülődés egyetlen pillanata sem. Akár a családoddal, akár barátaiddal töltöd a napot, biztos lehetsz benne, hogy minden a terveid szerint alakul. Vasárnap még magadra is marad időd, így ma add át magad az önfeledt szórakozásnak!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Ez a szombat a szerencsés találkozások napja lesz számodra. Minden ember okkal lép be az életedbe és akár ok nélkül is távozhat. Szóval, most kezeld okosan a helyzetet, ugyanis a későbbiekben hasznot húzhatsz az új ismeretségekből. Már csak a megfelelő alkalmat kell kivárnod.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Szombaton minden feszültség oldódni látszik. Párod is sokkal kedvesebb hozzád, mint az elmúlt napokban. Mindketten belátjátok, hogy nincs értelme megsértődni és duzzogni, hiszen sokkal jobb, ha békében töltitek el az időt egymással. A karácsony közeledtével érzelmeitek is erősödnek, így még közelebb kerültök egymáshoz, mint eddig.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

A türelmed ugyan próbára tehetik a kollégáid, esetleg a családod, de így sem lesz okod panaszra. Nagyon rugalmas vagy és egyáltalán nem érdekel, hogy mit művelnek körülötted. Te nyugodtan készülsz az ünnepekre és hangulatod semmi nem ronthatja el.

Ezek is érdekelhetnek