2023 február 8 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. december 20. - Adj esélyt!

Napi horoszkóp 2022. december 20. – Adj esélyt!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

A ma reggel nagyon jól indul számodra. Párod reggelivel kedveskedik neked, egy erős kávé pedig kellő energiát ad ahhoz, hogy végig csináld a napot. Munkahelyedre lehet, hogy erősítés érkezik, ami nagyon jól jön így az év vége felé. Az új kolléga elszántnak és magabiztosnak tűnik, segíts neki beilleszkedni! Később hálás lesz majd mindezért.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Meglepetésekkel lesz tele a mai nap. Kollégád átvállal tőled néhány feladatot, amire eddig még nem volt példa. Ebédidőben pedig párod látogat meg és visz el egy kellemes étterembe. Élvezd a kényeztetést, hisz ez mostanában nagyon ritka, pedig megérdemelnéd. Lepd meg szerelmed egy romantikus estével, jobban nem is zárhatnátok le ezt a napot.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Érdekes nap elé nézel, tele vagy ötletekkel. Nagy meglepetésedre a főnököd behív majd az irodájába és támogatásáról biztosít. A többiek talán féltékenyek lesznek rád, de ezzel nem kell foglalkoznod, ugyanis megdolgoztál az elismerésért. Ma bőven lesz okod az ünneplésre.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ma kollégáid meglepnek téged, hisz végre nem kell mindent neked csinálnod. Régóta vágysz erre, most már ők is belátják, hogy túl sokat vállaltál magadra éppen miattuk. Most visszaadják neked a sok támogatást, amit már régen megérdemeltél volna. Így is bőven lesz munkád, de időben otthon lehetsz és már ez is nagy előny.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Hosszú idő óta először vidáman telik a nap a munkahelyeden. Már az is meglepetésként ér, hogy nincs hatalmas zaj és vita, hanem a csend uralja az egész épületet. Talán a karácsony közeledtével megnyugszanak az indulatok, esetleg már mindenki túl fáradt ehhez, de talán ez mindegy is. A lényeg, hogy csend van és nyugalom, így pedig a munka is könnyebben megy.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Kedden végre olyan dolog történik a munkahelyeden, aminek maradéktalanul örülni tudsz. Lehet, hogy egy új eszközt kapsz, ami megkönnyíti majd a munkád, de egy új kolléga is a segítségedre lehet. Este lesz mit ünnepelni, hazafelé vegyél is egy üveg bort és meséld el kedvesnek, hogy alakult a napod.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Kellemes meglepetés érhet a mai napon, ugyanis egy kollégád olyat tesz, amire egyáltalán nem számítottál. Munka után szeretne veled tölteni egy kis időt, talán vacsorázni is meghív. Ne mondj neki rögtön nemet, hisz lehet, hogy csak barátkozni szeretne! Viszont, ha mindketten úgy érzitek, akkor ebből még intim kapcsolat is kialakulhat.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ma munka után összefuthatsz egy régi ismerősöddel és még örülni is fogsz a találkozásnak. Régebben nagyon jóban voltatok, de az élet messze sodort titeket egymástól. Most azonban újra minden a régi lehet, csak rajtatok múlik, hogy folytatódik a közös életetek.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Kedden egy furcsa üzenetet kapsz valakitől, akit már rég nem láttál. Nem tudod mire vélni a dolgot, de hajt a kíváncsiság, hogy vajon mit akarhat tőled. Sok év telt el mióta utoljára találkoztatok, mégsem érzed őt túl messze magadtól. Adj neki egy esélyt, hogy elmondja, mit szeretne, ne utasítsd el azonnal!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Szükséged lenne egy kis magányra, de ez egyáltalán nem lehetséges. Egy illető ugyanis teljesen felborítja a napod. Idegesít, de ennek ellenére van benne valami vonzó. Mivel ez a személy újonnan érkezett a munkahelyedre, ne légy bátortalan, hívd meg munka után egy italra, hogy jobban megismerhessétek egymást.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Új munkatárs érkezik hozzátok, akit rendkívül vonzónak találsz majd. Azonban, ha van párod, jól gondold meg, megéri-e feladni mindent egy kalandért. Ha pedig nincs senkid, akkor hagyd egy kicsit beilleszkedni és csak utána közelíts, hisz most még semmit nem tudsz róla.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Kellemes meglepetés ér a mai nap, mert egy rég nem látott ismerősöd toppan be újra az életedbe. Lehet, hogy az elválás nem volt a legszebb, de megérdemel tőled még egy esélyt. Mindenképpen hallgasd meg, mit szeretne mondani, hisz nem véletlenül keresett meg téged ennyi idő után.

Ezek is érdekelhetnek