2023 február 6 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. december 21. - Adj bele apait-anyait!

Napi horoszkóp 2022. december 21. – Adj bele apait-anyait!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Szerdán nagyon jókedvűen kezded a napot, mert a tegnap fantasztikusan érezted magad kedveseddel. De az egyik kollégád nem elég, hogy elkésik, még neki áll feljebb. Ne ess neki azonnal, mert hatalmas vita lehet belőle! Ő már nem változik, hagyd, hogy a főnök helyére tegye a dolgokat! De azért az sem árt, ha felhívod rá felettesed figyelmét, mert lehet, hogy neki fogalma sincs a róla. Mindennek van határa.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Ma ne vesd bele magad a szokásos rutinba. Kell, hogy egy kicsit mást vagy máshogy csinálj. Ha nem is lazíthatsz egész nap, akkor is könnyebbé tehetnéd a dolgod. Lépj le a munkahelyedről minél hamarabb, pihenj egy kicsit! Menj el futni vagy csak sétálj egy nagyot, jót fog tenni!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Valakinek egyetlen célja, hogy felbosszantson téged és hibára kényszerítsen ezzel. Nem kell, hogy sikerüljön neki, inkább fordíts el a fejedet, ne is törődj vele! Nem érdemes belefolynod egy felesleges vitába, mert úgysem tudod meggyőzni az igazadról. Engedd el, sokkal jobban fogja őt zavarni a közömbösséged!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Szerdán rendkívül kreatív vagy. Használd ki, mert minden eddigi sikeredet felülmúlhatod, ha beleadsz apait-anyait. Nemcsak kollégáidat kápráztathatod el, hanem főnököd is megemeli majd a kalapját előtted. Munka után meg is ünnepelheted sikered, párod és barátaid is partnerek lesznek ebben.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ma minden melletted áll, tele vagy energiával, így rendkívül jól haladsz a munkáddal. Belül azonban van, ami egy kis akadályt képez. Talán még te sem tudod, mi az, egy mély beszélgetés valakivel azonban előhozhatja belőled a dolgokat. Az este kiválóan alkalmas erre, a legjobb barátod úgy is átmegy hozzád, mert neki is van mesélni valója.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Ma mindenképpen cselekedned kell. Nem szabad tovább halogatnod a dolgaidat, mert könnyen a fejedre nőhetnek. Állj a sarkadra és hozd meg a megfelelő döntést! Ha segítség kell, akkor ne restellj kérni, mert van, aki szívesen meghallgat és tanácsot ad neked.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ma egy rendkívül jó ajánlatot kapsz. Ne halogass semmit, engedd be az ajtón! Az illető, akire régóta vársz, olyan lehetőséget kínál neked, amire egész eddig vágytál. Azért persze mérlegelned kell a körülményeket, de ezek után jó döntést fogsz hozni. Ami pedig ennél is fontosabb, boldoggá tesz majd az új munkád vagy egy új szerelem.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Jól kezdődik a mai nap, de végül nagyon bonyolult lesz az egész. Nem stimmel semmi a munkahelyeden, olyan, mintha állna a munka, pedig majd beleszakadtok. Dugjátok össze a fejeteket, mert szükség van egy rendszerre, különben minden összeomlik majd!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Valaki arra játszik, hogy kihozzon a sodrodból és elvegyen tőled egy lehetőség, amiért te keményen megdolgoztál. Ne hagyd magad, mert ő nem érdemli meg az előléptetést! Az is lehet, hogy a főnököd is látni fogja, mi folyik körülötted, de bízhatsz abban, hogy a te pártodra áll. Hisz végül is, te már bebizonyítottad, hogy érdemes veled dolgozni.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Szükséged lenne arra, hogy valaki meghallgasson, de akinek kiöntenéd a szíved egyáltalán nem figyel rád. Van azonban valaki, aki mindenre kíváncsi veled kapcsolatban. Valaki, akitől soha nem is vártad volna ezt. Adj neki esélyt, lehet, hogy egy életre szóló kapcsolat lesz belőle! Ha nem is szerelmi, de baráti mindenképpen.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Szerdán fontos üzenetet kaphatsz valakitől. Az is lehet, hogy nem is ismered az illetőt, csupán egy véletlen sodorja őt az utadba. Ebből viszont még lehet valami. Ne légy túl tolakodó, hagyj egy kis időt, valószínűleg ő is rájön majd, hogy van még dolgotok egymással ebben az életben!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

A mai nap egyáltalán nem vagy lelki egyensúlyban. Ideges vagy és feszült. Éppen ezért jobb lenne, ha elkerülnél minden olyan helyzetet, ami konfliktust okozhat. Ha most vitába keverednél valakivel, annak beláthatatlan következményei lehetnek, mert abszolút kiszámíthatatlan vagy. Próbálj meg időben hazamenni és megnyugodni! Egy forró fürdő és egy pohár bor nagy segítségedre lehet ebben.

Ezek is érdekelhetnek