2023 február 6 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. december 22. - Édes készülődés

Napi horoszkóp 2022. december 22. – Édes készülődés

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Sajnos most még számolnod kell azzal, hogy rengetegen fognak vásárolni, hiszen már csak két nap van karácsonyig. Indulj el korábban, így talán még elkerülheted a tömeget! Ezt követően pedig már csak az otthoni teendőkre kell koncentrálnod. A lakás feldíszítése, a sütés igazi ünnepi hangulatot varázsol majd.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Jobb lenne, ha ma kihagynád a vásárlást, mert nincs türelmed az emberekhez. Bár már csak két nap van hátra karácsonyig és talán még van, amit nem sikerült beszerezned, így mindenképpen menned kell. Nos, ilyenkor el kell viselni a tömeget, kiakadás nélkül, de ha erőt veszel magadon, ez is menni fog.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Csütörtökön alkalmas az idő arra, hogy még karácsony előtt találkozz a barátaiddal. Ők is örülni fognak neked, hisz már rég nem voltatok együtt sehol. Talán néhány elmaradt ajándékot vagy a menü alapanyagait is beszerezheted, na és persze a hangulatod is csak fokozódik.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ha még nem vetted meg a karácsonyfát, ma megteheted, de, ha lehet, mást ne vásárolj! Mindenhol nagy a tömeg, holnap kora reggel pedig még lehetőséged lesz elkerülni azt. Ha mindeközben még dolgoznod is kell, akkor még ma osszátok meg az otthoni feladatokat, hogy minden idejében elkészüljön majd.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ha szabadságon vagy, szerencsésnek mondhatod magad, de a párodnak mehetnékje támad. A tömegre azonban fel kell készülnötök, hiszen most az elkerülhetetlen. Ha már mindent beszereztetek, akkor inkább hagyjátok ki a bevásárlóközpontokat. Inkább tervezzetek közös családi programot, jó hangolódás lesz az ünnepre!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Csütörtökön meghitt hangulatba kerülsz, szívesen feldíszítenéd a karácsonyfát is. Nem is muszáj halogatnod, hisz egy-két nap ide vagy oda nem számít. Így talán a család többi tagja is ünnepi hangulatba kerül. Elkezdhetitek a bejgli és egyéb sütemények sütését, hiszen a készülődés is nagyon jó családi program.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

A mai napon már nagyban készülődhetsz a karácsonyra. Csomagold be az ajándékokat, süss bejglit vagy például mézeskalácsot! Rögtön dupla adaggal is készíthetsz, mert különben az ünnepekre egy szem sem fog maradni. Sok a teendő ilyenkor, de minden egyes kemény munkával töltött perc megéri, hiszen mosolyt csalhatsz azok szájára, akiket a világon a legjobban szeretsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Csütörtökön nagyon jókedvűen ébredsz, magabiztos és ellenállhatatlan vagy. Környezeted minden javaslatodat elfogadja, így gördülékenyen megy a munka, ha dolgozol, ha már a karácsonyi készülődés közepén vagy. Ma nagy lépést tehetsz előre és az ünnepeket valóban a szeretteidnek és a pihenésnek szentelheted.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Anyagi helyzeted miatt egy kicsit pánikba esel. Van még jó néhány dolog, amit meg kell venned az elkövetkezendő két napban, de egy jó terv készítésével meglátod, nem is állsz annyira rosszul, mint azt először gondoltad. Mindenre van megoldás, ami most fel is kínálja magát, szóval ragadd meg az alkalmat!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Ma nagyon jó a hangulatod. Voltál már az idén karácsonyi vásárban? Végül is mindegy, mi a válaszod, mert érdemes ellátogatnod valamelyikbe. Egy finom forralt bor vagy forró csoki fokozhatja a karácsonyi hangulatodat. Sőt, még vásárolhatsz is kedvedre, ami jól jön, ha például valakinek még nincs ajándék a fa alá.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Csütörtökön szíved szerint csak lustálkodnál, de párodnak nagyszabású tervei vannak. Karácsony előtt nem sok idő jut a pihenésre, főleg, ha még ma is dolgozol, de ne utasítsd vissza szerelmed kérését! Biztosan meglep valamivel, amitől eláll a lélegzeted is.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Mozdulj ki a négy fal közül, főleg, ha nem kell dolgoznod! Mindegy, hogy a pároddal terveztek közös programot vagy a barátokkal lógnál inkább, a lényeg, hogy mindezt ne otthon tedd. Bár már csak két nap van karácsonyig, a nagy készülődésben kell egy kis énidő is annak érdekében, hogy ne bolondulj meg teljesen.

Ezek is érdekelhetnek