2023 február 2 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. december 26. - Ma nagy lesz az összhang

Napi horoszkóp 2022. december 26. – Ma nagy lesz az összhang

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Nem tudod, mit válaszolhatnál egy kérdésre. Talán nem is kell azt megválaszolnod. Legalábbis nem ma. A kérdező fél is türelmes lesz, te nyugodtan gondolkozhatsz, sőt még elhalaszthatod a válaszadást akár az új évre is, csak rajtad múlik, hogy alakul a dolog.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Ma eldöntheted, hogy a csendet és a nyugalmat választod vagy a nagy családi összejövetelt. Bárhogy is határozol, nincs rossz döntés, mindenféleképpen boldogsággal tölt el. Ez este sem fog változni, amikor végre magadra zárhatod az ajtót a pároddal együtt.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Mivel is szeretnéd tölteni a karácsonyi szabadságot? Legyen az nassolás, nagy beszélgetések vagy játék a gyerekekkel, esetleg romantika a pároddal, egyszerűen nem tudsz rossz döntést hozni. Bármit is választasz, a mai nap eredményes lesz számodra.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

A karácsony másnapja meghozza számodra a békét, amire vágytál. Most arra kellene tudatosan megfigyelned, mi minden okoz békés örömet a lelkedben. A tegnapi nap a családé volt, a mai pedig csak a tiéd és talán a párodé, akivel megérdemlitek a romantikát.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Az ünnepi kavalkád közben megfeledkezhetsz egy emberről, akivel nagyon szerettél volna találkozni, hisz nagyon fontos számodra. Még lehetőséged van megszervezni a találkozót, a két ünnep között bőven lesz időtök egymásra, így nem kell jövőre halasztanotok a beszélgetést.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Karácsony másnapján csak úgy öntik rád az emberek a saját nehézségeiket, amiket természetesen nem neked kell megoldanod. Az emberek általában ilyenkor amúgy sem megoldást vagy tanácsokat várnak, hanem csak azt szeretnék, ha valaki meghallgatná őket. Ezzel pedig megteheted a legtöbbet, ami tőled telik és mindenki elégedett lehet majd.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ma képtelen vagy ellenállni a süteményeknek. Azokra sem tudsz nemet mondani, amiket te készítettél és arra sem, amit mások kínálnak neked. Miért is kellene elutasítanod a finomságokat? Kóstolgass csak nyugodtan, a sütemények pedig megédesítik a napod is! Most nem kell törődnöd az edzéssel vagy fogyókúrával, a karácsony nem erről szól.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Karácsony másnapja már egy kicsit lazább, mint az előző kettő. Egy közös program még közelebb hozhat téged családodhoz. Ehhez azonban meg kell egyeznetek egy olyan programban, ami mindenkinek megfelel. Karácsony van, így az egyetértés is nagyobb lesz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Karácsony másnapján nem viseled jól az elvárásokat és bármilyen kicsi igényt is hatalmas követelésnek élsz meg. Ma mindenkit arra kell biztatnod, hogy ő maga valósítsa meg elvárásait, hisz nem te vagy az, akinek mindig mindent meg kell csinálnia.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Ma mindenkinek meg kell engedned, hogy maga döntse el, hogyan szeretne szórakozni. Karácsony másnapjára már megnő az unatkozó családtagok száma és te is kifogyhatsz az ötletekből. Döntse el mindenki, mit szeretne csinálni, így még egy közös program kitalálása és megvalósítása is könnyebben megy majd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Karácsony másnapja nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy kibékülj valakivel. Ma elengedheted a haragodat és megszabadulhatsz a félelmeidtől, amelyek miatt eddig képtelen voltál megbocsátani. A karácsonyi békekötések megváltoztathatják a következő hónapokat vagy akár éveket is.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Karácsony másnapján egy váratlan találkozás borzolja a kedélyedet. Az is lehet, hogy nem mindenkiről tudtad előre, hogy találkozni fogsz vele és lehet, hogy fel sem voltál készülve erre. Karácsonykor a rugalmasság és a megbocsátás is egyaránt fontos, ezt ne feledd!

Ezek is érdekelhetnek