2023 február 2 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. december 27. - Végre egy laza kedd

Napi horoszkóp 2022. december 27. – Végre egy laza kedd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Ma nehezen viseled el környezeted, főleg, ha már munkába kellett menned. Mindenkinek nehézsége, ha pedig otthon vagy, mehetnékje támad. Te nyugodtan maradj otthon és pihenj vagy akár aludj egész nap, senki nem fog megsértődni, ha nem tartasz vele.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Ma nem tudod megoldani mások problémáját. Nem is érdemes belekezdened, mert a kudarc csak felbosszantana téged. Ha nem dolgozol, a mai napot szánd a pihenésre, hisz az ünnep alatt sem vitted túlzásba!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Alig múlt el a karácsony, te máris nagy rohanásban vagy. A két ünnep között azonban érdemes lenne lazábbra venned a dolgokat, hátra dőlni és pihenni. Nincs semmi okod a rohanásra, csak nyugodtan, hamarosan minden a helyére kerül.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ha nem kell munkába menned, akkor a mai nap nem is lehetne szebb. Sétálj vagy túrázz a pároddal és beszéljétek meg azt, amire a karácsonyi rohanásban nem jutott idő. Ez a nap sokkal egyszerűbb és nyugodtabb lesz, mint amire ébredéskor számítottál.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ma pihend ki a fáradalmaidat és engedd ki a gőzt! Persze csak akkor van erre lehetőséged és nem kell dolgoznod. Akár az egész napot átaludhatod még akkor is, ha másoknak ez nem tetszik. Tudatosan válaszd a pihenést, az ünnepek után sem árt egy kis lazítás.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Valakinek ma mindenképpen el szeretnél magyarázni valamit, de az illető egyáltalán nem fogékony erre. Ha sokadszorra sem megy a dolog, akkor inkább add fel, lesz még rá lehetőséged, hogy megértesd magad vele. A nyugalmad többet ér, minthogy feleslegesen felidegesítsd magad.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ma felszabadultnak és energikusnak érzed magad. Nyugodtan belevághatsz, amibe csak szeretnél, minden sikerrel zárul majd. Azért ne vidd túlzásba a dolgokat, mert ma még van lehetőséged a pihenésre is!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ma csak dőlj hátra és hagyd, hogy elárasszon a béke és a nyugalom! Ne kezdj bele semmibe, nem érdemes, mert nem úgy sülne el, ahogy szeretnéd! A mai nap a lazításé és a pihenésé, kivéve, ha dolgozol, de ezúttal a munka sem lesz olyan megerőltető, mint máskor.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Ma ne erőltess semmit, egyszerűen csak sodródj az árral. Akkor is, ha szabadságon vagy és akkor is, ha már munkába kell menned. Mondj igent a programokra, amikre meghívnak, de, ha nincs kedved, akkor zárkózz be és maradj otthon pihenni! Egyikkel sem lőhetsz mellé.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Maradt elég étel és édesség az ünnepekről, így semmit sem kell ma csinálnod. Talán nem is baj, hisz végre lesz időd pihenni. Ma fő a nyugalom, senki nem fog zavarni, élvezd a csendet. Persze rosszabbul érzed magad, ha dolgoznod kell, de napközben javul a hangulatod és nem is mennek majd rosszul a dolgok.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Ma valakinek valamit nagyon be akarsz bizonyítani. Ne fecséreld erre az idődet és az energiádat, mert nem fog menni! Halaszd a dolgot inkább másik időpontra, karácsony után még senki nem tért vissza a földre.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ma igyekszel úgy intézni a napod, hogy találkozhass egy rég nem látott barátoddal. Kicsit nehezebb lesz a dolog, ha már a munkát is bele kell kalkulálnod, de menni fog. Mindkettőtök számára áldás lesz ez a találka, hisz jobb lesz a közérzeted és a hangulatod is, ha tiszta vizet öntesz a pohárba.

Ezek is érdekelhetnek