2023 február 5 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. december 28. - Engedj a kísértésnek!

Napi horoszkóp 2022. december 28. – Engedj a kísértésnek!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Szerdán akár több meghívást is kaphatsz a szilveszteri bulit illetően, ezért nehezen fogsz tudni dönteni. Akár végig is járhatod az összes ajánlat helyszínét, ha ez segít. Légy nagyon laza, bohókás és vidám, a ma este ugyanis kiváló alkalom lehet egy előszilveszteri bulihoz is. Csak rajtad múlik, hogy alakítod az eseményeket.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Szerdán tedd félre a szigorúságot és a visszafogottságot, légy könnyed és laza! Mikor engedted meg magadnak utoljára, hogy önfeledten szórakozz és nevess? Talán fel nem is emlékszel rá. Fontos, hogy engedd el magad, neked is megjár a móka és a szórakozás. Sokat dolgoztál ebben az évben, épp itt az ideje, hogy lazábbra vedd a figurát.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ez a szerda a te napod, szóval tedd, amit a szíved diktál! Ha nem dolgozol, önfeledten szórakozhatsz azzal, akivel csak akarsz. Már néhány nap van szilveszterig, de te már ma elkezdheted búcsúztatni az óévet. Azonban mindezt csak mértékkel tedd, ha a héten még dolgoznod is kell. Megbánnád, ha holnap másnaposan mennél munkába.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Szerdán úgy érzed, elérkezett az ideje, hogy számvetést készíts az idei évről. Nyugodtan megteheted, de ne agyalj ezen egész nap! Ez a huszonnégy óra inkább szóljon a vidámságról. Ha nem kell munkába menned, töltsd a napot pároddal, a gyerekekkel vagy éppen a barátaiddal. A lényeg, hogy ne legyél egyedül, mert most nincs szükséged a magányra!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ha a két ünnep között szabadságon vagy, fantasztikus ötlet a mai napot a barátokkal tölteni. Különösen igaz ez akkor, ha a karácsony a családi látogatásokról szólt. Szükséged van a kikapcsolódásra, a lazításra. Menjetek moziba, beszélgessetek, üljetek be egy étterembe, a lényeg, hogy ne gondolkodj, csak sodródj az árral!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Szerdán hajlamos lehetsz a jövőbe merengeni, de ez ne vegye el az egész napod! Tervezhetsz ugyan egy kicsit előre, de ne merülj el nagyon a gondolataidban, mert a párod vagy a gyerekeid jogosan háborodnak fel azon, ha nem foglalkozol velük. Ha dolgoznod kell, egyébként sem lesz időd ilyenekre, mert túl sok a munka és te időben le akarsz lépni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ma végre ráébredsz, hogy érdemesebb a jelenben élni, mint rágódni a múlton, ami már megváltoztathatatlan. Már nagyon készülsz a szilveszteri bulira, várod a barátokkal közös szórakozást. Valójában erre akár már ma is lehetőséged nyílik, amolyan előszilveszter formájában. Persze csak akkor, ha a két ünnep között nem kell dolgoznod, ellenkező esetben ugyanis nehéz munkanap várna rád holnap.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ha az időd vagy a család engedi, akkor érdemes lenne amolyan év végi számvetést készítened. Le is írhatod, úgy könnyebben átlátod, hogy mi minden történt veled idén. Milyen célokat tűztél ki egy évvel ezelőtt? Mit tudtál ezekből megvalósítani? Lesz olyan, amiért bizony büszke lehetsz magadra, de bőven marad még megvalósítandó terv, amit át kell tenned jövőre.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Ma egy cseppet sem fárasztanak a családi programok. Sőt, kifejezetten vágysz a párod vagy a gyermekeid társaságára. Mindenki fogékony a szórakozásra, csináljatok valami olyasmit, ami teljesen kikapcsol. Ha dolgozol, akkor is lesz erre lehetőséged délután vagy este, de addig koncentrálnod kell, hogy minden a lehető leggördülékenyebben menjen.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Szerdán rendkívül felszabadultnak érzed magad. Az időjárás nem akadályozhat meg abban, hogy kimozdulj otthonról és a barátaiddal töltsd a napot. Egy meglepő találkozást is hozhat az élet és szingliként talán rád talál az igaz szerelem is.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Ha teheted, akkor töltsd a lehető legtöbb időt a friss levegőn! A karácsonyi habzsolás után szentelj egy kis figyelmet az emésztésedre és az egészségedre is. Ma jobban tennéd, ha könnyű ételeket és italokat fogyasztanál és tartanád a mértéket. Egy kis testmozgás jót fog tenni neked, legyen szó csupán egy egyszerű sétáról vagy egy kiadósabb edzésről.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ha szabadságon vagy, a mai nap a párodé és a szerelemé lehet. Ha párkapcsolatban élsz, töltsétek kettesben a napot! A gyerekeket rábízhatnátok a nagyszülőkre és legalább délutánra vagy estére csináljatok közös programot. Azonban, ha még nem találtad meg az igazit, akkor mindenképpen mozdulj ki otthonról, meg kell adnod az esélyt a nagy találkozásnak, ugyanis ma bármi megtörténhet.

Ezek is érdekelhetnek